Criteriul National

Cum sa alegi cea mai buna imbracaminte sport pentru femei?

Cum sa alegi cea mai buna imbracaminte sport pentru femei?
noiembrie 28
15:30 2018

Daca vreti sa deveniti fit, trebuie sa alegeti combinatia potrivita de exercitii si diete, cea mai convenabila sala de gimnastica sau studio si cele mai bune haine de antrenament. Nu este exagerat sa spui ca echipamentul potrivit pentru exercitii fizice poate face diferenta intre un atrenament eficient de ardere a grasimilor si o activitate potential periculoasa.

Iata ce trebuie sa stii despre alegerea unui compleu de dama sport atunci cand esti in cautarea celor mai bune haine.

Spuneti adio pantalonilor de trening de dama vechi. Multe femei imbraca orice tinuta veche atunci cand incep sa faca exercitii fizice, gandindu-se ca nu conteaza ce porti cand faci sport. Cu toate acestea, nu este in totalitate adevarat! Hainele pe care le purtati ar trebui sa fie potrivite pentru activitatea pe care o faceti si sa evitati sa va prindeti hainele in aparatele de gimnastica..sau si mai rau, sa va simtiti incapabile de a executa normal exercitiile fizice. Un alt lucru este ca aveti nevoie de motivatie, iar in bluza voastra din liceu nu va veti simti la fel de sexy!

  1. Alegeti o marime care sa vi se potriveasca. Echipamentul sportiv trebuie sa vi se potriveasca din cap pana in picioare, reducand la minimum riscul de prindere pe benzile de alergare sau alte tipuri de echipamente din sala de gimnastica. In acelasi timp, acestea nu ar trebui sa fie atat de stranse incat sa va limiteze miscarile sau respiratia. De asemenea, trebuie sa aveti grija de problemele cum ar fi cusaturile care pot sapa in piele sau jartiere care strang prea tare.
  2. Alegeti intotdeauna materiale care respira. Din moment ce veti transpira, trebuie sa purtati o tesatura care respira. Asigurati-va ca echipamentul vostru de antrenament nu va va supraincalzi si nu retine transpiratia. De asemenea, este recomandat sa alegeti topuri fara maneci, astfel incat sa aveti optiunea sa le scoateti daca va este prea cald.
  3. Cautati haine care sa confere suport bustului. Uitati de modelele care lucreaza in bikini, pe care le vedeti in reclame. Suportul bustului este extrem de important pentru orice femeie care face sport, iar hainele de antrenament trebuie sa dea randament din acest punct de vedere. Investeste intr-un sutien de sport bun, potrivit pentru alergare sau aerobic.
  4. Alegeti un stil care va avantajeaza. In cele din urma, este vital sa alegeti un stil care va va face sa va simtiti superbe. Va va placea sa lucrati si mai mult daca adorati ceea ce vedeti in oglinda salii de gimnastica, asa ca alegeti hainele care va pun in valoare trupul. In zilele noastre, hainele de antrenament vin intr-o gama larga de culori si forme si veti fi sigure ca veti putea gasi ceea ce va place, fie ca este vorba despre un trening roz sau orice altceva.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu