Criteriul National

Cum sa alegi cel mai bun laptop HP

Cum sa alegi cel mai bun laptop HP
septembrie 11
17:27 2019

Deținerea unui laptop este esențial pentru majoritatea oamenilor din ziua de azi. Indiferent dacă utilizezi laptopul pentru petrecerea timpului liber, școală sau muncă, vei dori să faci o serie de cercetări pentru a găsi cel mai bun computer pentru stilul de viață și bugetul tău. Iată câteva lucruri de luat în considerare înainte de a cumpăra un laptop nou, venite chiar de la producătorul HP.

  1. Mărimea și greutatea

Dacă ceea ce vrei este portabilitate, caută un laptop cu dimensiuni cuprinse între 12” și 14”. Un laptop mai mare – între 15” și 17” – ar fi mai greu și s-ar putea să nu fie confortabil atunci când îl cari cu tine.

Deși mai greu nu înseamnă întotdeauna o calitate ideală, multe dintre cele mai puternice laptopuri de gaming sunt din categoria celor care cântăresc mai mult. Dar dacă privești partea bună, vei primi un laptop cu o grafică uimitoare și un sistem de răcire mai bun.

  1. Procesor

Un procesor Intel® Core ™ i5 va funcționa excelent pentru majoritatea utilizatorilor, în timp ce un procesor i7, utilizat în majoritatea laptopurilor high-end și pentru jocuri, oferă mai multă putere și este cel mai bun pentru persoanele care folosesc aplicații care solicită putere mare sau jocuri grafice.

Procesoarele AMD Ryzen ™ Mobile sunt la același nivel cu procesoarele Intel® Core ™ i5 și i7, în timp ce un procesor AMD A Series este un procesor ce va costa mai puțin, dar care poate gestiona sarcinile de bază zilnice precum navigarea pe Internet, aplicațiile Microsoft Office și jocurile casual.

  1. RAM

Vei avea nevoie de minimum 4 GB RAM pentru a rula programe de bază pe computer. Pentru majoritatea oamenilor, 4 GB înseamnă că computerul va încetini dramatic dacă sunt prea multe file sau programe deschise simultan.

Acesta este motivul pentru care 8 GB este compromisul potrivit pentru majoritatea utilizatorilor. Cu această cantitate de memorie RAM, poți naviga și descărca cu încetiniri minime. Îți recomandăm să cauți un laptop cu RAM de 16 GB dacă ești gamer sau un utilizator intensiv.

Cel mai bun laptop HP de buget – Laptop HP 14″ și Chromebook HP

Dacă ai un buget mai mic, HP are mai multe opțiuni bune pentru computer, cum ar fi un laptop HP Essential 14″, precum și un laptop HP Chromebook.

Deși acestea nu sunt la fel de puternice ca un laptop high-end sau un laptop de gaming, acest tip de laptop HP de începători își vor face totuși treaba. Ele sunt minunate pentru uz casnic și pentru studenții care au nevoie doar de un laptop pentru activități de zi cu zi precum navigarea pe internet, lucrul cu aplicațiile Microsoft Office și pentru muzică, videoclipuri și filme.

Cel mai bun laptop HP pentru studenți – Laptop HP 15″

laptop hp gaming omen emag

Laptopul potrivit pentru un student depinde foarte mult de domeniul acestuia, mai ales dacă vorbim de design grafic sau programare. Un student care își folosește computerul în principal pentru scris are nevoie de anumite funcții esențiale, cum ar fi spațiul pentru programe de care poate avea nevoie să le descarce și să le folosească în clasă.

Toate acestea se pot regăsi într-un laptop HP 15″, unul dintre cele mai bune laptopuri pentru studenți. Și, dacă vrei o versiune ușor modernizată, poți alege unul echipat cu până la 8 GB memorie, Windows 10 și procesor Intel® Core ™ i5.

În concluzie, te încurajăm să te documentezi cât mai mult pentru a afla ce ți se potrivește. Doar ia în considerare orice factor, de la cât de des călătorești cu laptopul după tine la câtă memorie și putere vei avea nevoie.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Nikolas

Nikolas

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul