Criteriul National

Cum sa alegi cele mai bune carti de vizita in Bucuresti?

Cum sa alegi cele mai bune carti de vizita in Bucuresti?
martie 25
13:04 2020

Alegerea celor mai bune carti de vizita in Bucuresti este un proces prin care trebuie sa treaca toti oamenii de afaceri care se respecta si care urmaresc sa isi croiasca relatii de business de lunga durata, care sa fie bazate pe respect reciproc. Este vorba despre obiecte practice si eficiente, cu ajutorul carora indivizii isi pot oferi datele de contact persoanelor cu care vor sa discute si cu o proxima ocazie. In randurile ce urmeaza sunt mentionate principalele aspecte pe care antreprenorii trebuie sa le aiba in vedere, inainte de a-si comanda cartile de vizita preferate!

Dimensiune

Unul dintre cele mai importante elemente vizavi de cartile de vizita este dimensiunea. De preferat este ca oamenii de afaceri sa aleaga modelele clasice, care incap in portofel si care sunt asemanatoare cu cardurile bancare. In acest fel, oricine poate pastra in portofelul personal datele de contact ale persoanelor cu care isi doresc sa tina legatura. In acelasi timp, esential de mentionat este ca la cerere, cartile de vizita pot fi si mai mici ori mai mari decat tiparul clasic.

Carti de vizita in Bucuresti in functie de font

Pe lista detaliilor asupra carora trebuie sa isi indrepte atentia antreprenorii inainte de a-si comanda carti de vizita in Bucuresti se numara si fontul. Scrisul trebuie sa fie unul lizibil pentru toata lumea. Este foarte important ca persoanele ce primesc datele de contact sa poata citi in doar cateva secunde atat numele, denumirea firmei, dar si adresa de e-mail si numarul de telefon.

Gama cromatica

Gama cromatica trebuie luata, de asemenea in calcul pentru comandarea celor mai bune carti de vizita. Nuantele clasice, asa cum sunt albul, cremul si negrul se afla in topul preferintelor indivizilor traditionali, care isi doresc obiecte simple si elegante. Cei care cauta sa iasa din tipare pot opta pentru carti de vizita mai vii din punct de vedere al culorilor. De exemplu, ei se pot indrepta catre modele rosii, verzi, albastre sau modele care imbina mai multe nuante, in functie de propriile dorinte, dar si in functie de companiile pe care le reprezinta.

Suport

Nu in ultimul rand, suportul reprezinta si el un element important. Cartile de vizita pot fi realizate din carton clasic, din supergloss, dar si din calc sau cartoane speciale. Cele mai cautate raman, insa cartile de vizita laminate, care sunt extrem de rezistente si fac fata inclusiv stropilor de ploaie, fara a-si pierde din proprietati.

Toate elementele mentionate anterior trebuie luate in considerare inainte de comandarea cartilor de vizita. In acest fel, antreprenorii isi pot eficientiza cautarea obiectelor potrivite pentru ei. Este foarte important ca oamenii de afaceri sa isi aleaga cu grija cartile de vizite, pentru a putea crea relatii de incredere si de durata cu potentialii viitori parteneri, dar si cu partenerii pe care ii au deja! Recomandat este ca initial, cei interesati sa isi comanda numarul de minim de produse, urmand ca apoi, in functie de nevoile personale sa faca si comenzi mai mari!

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul