Criteriul National

Cum sa alegi cele mai bune ghete in aceasta iarna

Cum sa alegi cele mai bune ghete in aceasta iarna
noiembrie 29
13:56 2018

Iarna a venit mai repede decat ne asteptam si, ca de obicei, am fost luati prin surprindere. Daca la randul tau nu ai fi crezut ca iarna ar putea veni inainte de luna decembrie si ai tot amanat achizitia unei perechi de ghete dama, atunci probabil iti dai seama ca nu mai poti amana aceasta achizitie.

O pereche de incaltaminte adecvata conditiilor meteo de afara este mai mult decat necesara. Zapada, gheata, frigul si umezeala in exces fac imposibila purtarea unei perechi de incaltaminte obisnuite, motiv pentru care ar trebui sa treci la incaltamintea de iarna. Iar ghetele de dama sunt mereu o solutie la indemana pentru femei.

In magazinele online gasesti o multime de modele, unul mai atragator ca altul, sunt comode, la moda si totodata sunt usor de asortat la un numar mare de tinute, indiferent de tipul lor. Din toate tipurile de incaltaminte de iarna, ghetele de dama reprezinta adesea alegerea multor femei. Drept urmare, multe femei aleg sa-si cumpere ghete.

Daca inca nu ti-ai cumparat ghetele de care ai atat de multa nevoie, atunci sfaturile din randurile urmatoare iti vor fi foarte utile. Iti vom prezenta principalele aspecte de care ar trebui sa tii cont atunci cand iti alegi ghetele de iarna. Tinand cont de acestea, vei reusi sa gasesti o pereche de ghete care vor arata foarte bine, dar totodata vor fi rezistente, comode si te vei putea bucura de ele mai multe ierni.

Comoditatea este mai importanta decat toate

Imagineaza-ti ca ti-ai cumparat o pereche de ghete la moda, insa este un chin sa le porti. Cu siguranta nu ti-ar placea o astfel de situatie, nu? De aceea ar trebui sa tii cont in primul rand de comoditatea oferita de ghetele pe care le cumperi.

Chiar daca tocurile pot fi foarte atragatoare, sa mergi pe gheata cu tocuri nu pare a fi o idee prea buna. Ghetele le vei purta cand ninge, cand ploua dar si pe gheata. De aceea ai nevoie in primul rand de stabilitate, pentru a evita unele incidente destul de dureroase.

Materialul, un alt aspect pe care nu ai voie sa il ignori

Ghete Tan Wine tocmaniaAsa cum spuneam si mai sus, iti doresti probabil o pereche de ghete pe care sa o porti si iarna viitoare. De aceea, daca planuiesti sa te bucuri cat mai mult timp de o pereche de incaltaminte, este bine sa investesti mai multi bani in ea.

Alegand o pereche de incaltaminte ieftina, probabil ca rezistenta si durabilitatea sa va fi redusa, asa ca nu peste foarte mult timp te vei vedea nevoita sa cumperi o alta pereche. Iar daca stai sa aduni preturile de achizitie, vei constientiza ca ar fi fost o idee mai inspirata daca ai fi optat din start pentru o pereche de ghete mai scumpe dar de calitate.

Iata de ce ar trebui sa tii cont de materialul ghetelor de iarna.

Iti amintim ca ghetele vor fi expuse unor conditii destul de dure, iar unul dintre putinele materiale care pot lupta cu majoritatea conditiilor meteo este pielea naturala. Asa ca iti recomandam sa alegi o pereche de ghete din piele naturala si cu siguranta nu vei regreta alegerea facuta!

Ghetele alese trebuie sa ti se potriveasca!

Orice obiect vestimentar ai cumpara, trebuie sa tii cont in primul rand de stilul tau vestimentar. Oricat de la moda ar fi o pereche de ghete, nu te vor incanta prea mult daca nu sunt potrivite stilului tau vestimentar.

Culorile si designul reprezinta alegeri pe care le faci cu o doza de subiectivism. Alege deci o pereche de ghete in care sa te simti cat mai bine si pe care le vei purta cu incantare.

Nu tine cont doar de trendurile din moda

Moda este schimbatoare de la o iarna la alta, asa ca o pereche de ghete care este la moda in acest sezon, ar putea fi demodata la iarna. De aceea, o varianta sigura ar putea fi optarea pentru o pereche de ghete cu design clasic. Acestea nu se vor demoda niciodata, iar tu te vei putea bucura mai multe ierni la rand de ghetele cumparate.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Anabell

Anabell

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Despre „dreptatea” care cere ”justiție” și importanța ei - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dintru început, pentru a vă asigura, cu toată sinceritatea, vreau să vă aduc la cunoștință faptul că acest material nu este conceput a fi unul strict tehnic, înveșmântat în termeni academici greoi. Cu aceeași deschidere vreau să vă mulțumesc și să vă asigur totodată că acest material nu se vrea a fi unul complet, deoarece în rândurile de mai jos voi încerca să realizez o sinteză a unor considerații pe baza evidențelor, în care mi-am propus temerara clarificare a noțiunilor de „dreptate” și de ”justiție”, văzute din mai multe unghiuri de vedere. De aceea, tot ceea ce este cuprins în spațiul acestui material este pur subiectiv dar și perfect argumentat. Luând în considerare acestea, orice fel de încercare de a aduce laude sau dimpotrivă de a cere desființarea totală sau parțială, prin forța și justețea argumentelor vă revin în integralitate, indiferent de natura sau de scopul motivării dumneavoastră în prealabil.

Ca urmare a tuturor celor convenite, ceea ce voi realiza direct sau indirect poate fi comentat și analizat, dezbătut deoarece numai într-o asemnea manieră, prin varietatea punctelor de vedere, prin cumulul de informații și forța argumentelor sustenabile ce creează punți de legătură.De aceea se poate vorbi deschis, fără menajamente despre aceste concepte, virtuți în această societate postmodernă măcinată de griji, de consumerism cât și de vicii.

Din punctul meu de vedere, această opțiune de a avea păreri și de a le susține reprezintă și respectă cu adevărat libertatea și demnitatea oricărui semen. Iar puterea reală, justificată la care oamenii speră să găsească ajutor este dată de către Acel Creator, care are grijă de fiecare dintre noi și care ne inspiră sau ne poate transforma în creațiile sale apropiate, desăvârșite Lui. Urmând acest fir călăuzitor, aș îndrăzni să vă spun că nu voi folosi în acest caz doar simple metafore, ci totul se dorește să fie legat de rolul și semnificația care i se acordă noțiunilor extinse de dreptate, de justiție.

Din cele mai vechi timpuri, chiar din momentul în care Cain l-a ucis pe Abel se produce în lume o separație între prigoniți și victimă, între ucigaș și cel ucis, sacrificat din răutate .Aceasta cse va transmite și se va amplifica tuturor generațiilor, inclusiv celor din actualitate. Setea de răzbunare de răutate a lui Cain cât și a urmașilor săi se poate identifica fără niciun fel de impediment.Tot așa, ideea de jertfă, de asumare a urmașilor lui Abel a constituit chiar unul dintre atributele omenești de prim rang. Însă, între aceste modele transparente există și alte atribute,virtuți (posibil moștenire a scânteii divine,a harului cu care suntem fiecare dintre noi înzestrați) precum dreptatea,cinstea,corectitudinea dar și justiția.

Numai că, din momentul izgoniți din grădina Edenului a protopărinților noștri Adam și Eva, aceste caracteristici psihice și volitive nu au mai fost că la început,în binecuvântatul moment al Creației.Răzvrătirea, ascultarea de șarpe,călcarea poruncii a dus la pervertirea omului cât și a întregii creații de pe pământ. Automat,sentimentele faptele și gândurile „de a fi ca Dumnezeu” și de a stăpâni,de a cunoaște creația s-au amestecat într-un mod incredibil. De aici înainte, moartea, păcatul au devenit firești tuturor, ca și setea anumitor semeni de a clama dreptatea, de a invoca fondat justiția omenească.

Revenind la unul dintre cele mai importante motive care au generat acestea văzute ca fiind antagonice- pe de o parte Dreptatea Lui Dumnezeu materializată prin izgonirea din Rai și nedreptatea lui Cain care l-a ucis pe fratele său Abel-putem descoperi și alte fațete ale acestor evenimente consemnate în Cartea Cărților.

Unii exegeți ai Vechiului Testament precum sfântul Chiril al Alexandriei interpretează însă în profunzime textul, plecând de la pedeapsa înşeptită pentru cel care l-ar ucide pe Cain din cartea Facerii .Surprinzător sau nu, în opinia acestui om înduhovnicit nu ar fi vorba doar de un singur păcat, ci de o înlănţuire de şapte păcate, care au pus stăpânire pe Cain. Deja când Dumnezeu i se adresează, vorbindu-i despre natura păcatului, Cain comisese trei din cele şapte.

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei