Criteriul National

Cum sa alegi corect un gel antibacterian pentru maini

Cum sa alegi corect un gel antibacterian pentru maini
mai 14
10:39 2020

Produsul gel antibacterian are o textura moale pentru piele si este un antiseptic pentru maini. Atunci cand cumperi un gel antibacterian universal pentru mai multe tratamente de mana, nu alege un produs cosmetic cotidian din supermarket, ci ar trebui sa cumperi dintr-un magazin specializat, asa cum este grupdzc.ro. Dupa aplicarea corecta a gelului dezinfectant, nu va ramane nicio urma pe suprafata pielii sau a unghiilor. Cu varietatea existenta de produse de dezinfectare a mainilor si atat de multe metode diferite de manichiura, este destul de usor sa confunzi mijloacele antibacteriene fara sa faci rau nici clientului si nici tie.

Cert este ca nu trebuie sa faci o alegere intre antisepticele alcoolice agresive si un remediu cu o textura moale, asa cum este gelul antibacterian. Ambele isi indeplinesc functiile si le inlocuiesc reciproc pe celelalte. Este necesar sa se stabileasca corect locul fiecarui instrument in fiecare procedura a serviciului de manichiura. La inceputul procedurii se foloseste un antiseptic universal cu gel pentru curatarea pielii mainilor clientului si, iar apoi in timpul zilei de lucru, este necesar ca angajatul sa foloseasca dezinfectant pentru igienizarea locului de munca si a instrumentelor. Pentru maini se foloseste gel antibacterian.

Gel antibacterian maini

Un gel antibacterian maini profesional este destinat pentru prelucrarea multipla a mainilor si nu lasa senzatia unui film, nu are efect nutritiv sau de reparare a pielii, nu provoaca reactii cutanate cu utilizare repetata, nu este destinat dezinfectarii unghiilor sau a uneltelor, contine alcool activ in compozitie, contine apa, vitamine si ingrediente hidratante, se evapora complet de pe suprafata pielii, apartine liniei de produse profesionale de ingrijire a mainilor.

Cel mai adesea, toate tipurile de geluri antibacteriene sunt folosite in viata de zi cu zi. Sunt convenabile prin faptul ca nu se raspandesc, nu curg la fel de activ ca preparatele pe baza de apa, sunt aplicate economic si au un consum indelungat.

Gel antibacterian pentru maini

Foloseste cat se poate de simplu gel antibacterian pentru maini. Trebuie doar sa pui o picatura de gel pe maini si sa le masezi cu atentie, aplicand pe suprafata pielii, intre degete si pe palme. In sine, gelul se evapora de pe suprafata, fara a lasa urme sau o pelicula grasa. Gelul antibacterian este destinat strict tratamentului mainilor si a suprafetelor din jur. Nu pot fi folosite pentru a trata ranile si corpul in ansamblu. Daca gelul antibacterian ajunge in ochi, trebuie spalat imediat cu apa. Utilizarea gelului antibacterian pentru tratarea suprafetelor in interior este, exclusa. Utilizarea gelului antibacterian este evidenta, deoarece este destinat igienei mainilor in conditii in care nu sunt disponibile mijloace mai standard si familiare. Cu toate acestea, medicii spun ca nu exista nimic rau in utilizarea unui gel antibacterian pentru maini.

Utilizarea prea activa a antisepticelor in primul rand, perturba microflora pielii, pe care traiesc in mod normal microorganismele. Antisepticii ucid tot ceea ce este in piele. In al doilea rand, ele pot provoca dezvoltarea de alergii si manifestari severe ale pielii. In schimb, utilizarea frecventa a gelului antibacterian este benefica pentru maini.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Marius

Marius

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul