Criteriul National

Cum sa alegi mobilierul perfect pentru biroul de acasa

Cum sa alegi mobilierul perfect pentru biroul de acasa
aprilie 16
11:34 2020

Cel mai potrivit mobilier pentru biroul de acasa este cel in care te simti cel mai productiv si confortabil in acelasi timp. Inainte de a incepe cautarile celor mai potrivite piese de mobilier, insa, trebuie sa iei in considerare ca exista si alti factori importanti in luarea acestei decizii, nu doar aspectul si confortul. Bugetul, dimensiunea mobilierului si timpul petrecul pe parcursul zilei in birou sunt si ele chestiuni de luat in calcul inainte de a-ti mobila locul in care intentionezi sa fii productiv.

Iata, mai pe larg, care sunt factorii de luat in considerare pentru alegerea mobilierului perfect pentru biroul de acasa.

Masoara dimensiunile incaperii. Una dintre cele mai mari greseli in alegerea mobilierului este sub/supraestimarea spatiului. Un birou gol arata imens pana cand pui o masa si un scaun in el. Masoara asadar intregul spatiu tinand cont de ferestre si de usi, pentru a sti exact ce dimeniuni sunt potrivite in incapere. Nu uita sa masori si usa pentru a nu risca achizitionarea unor piese prea mari, care pur si simplu nu vor putea intra in birou din cauza dimensiunilor nepotrivite.

Determina cat timp vei folosi biroul. Acest sfat este important daca vrei sa te simti cat mai confortabil in camera in care vei lucra. Daca utilizezi biroul de acasa doar timp de aproximativ 30 de minute pe zi, un scaun elegant, insa nu foarte confortabil, nu ar trebui sa fie o problema. Dar daca petreci 7-10 ore pe zi la birou, confortul ar trebui sa fie imperativ. Cateva idei de piese de mobilier practice, dar si confortabile, poti gasi pe indeko.ro

Bugetul este important. La fel ca in cazul oricarei alte cumparaturi, mobilierul trebuie ales si in functie de bugetul de care dispui. Navigheaza pe internet si cauta inspiratie si preturi pe site-urile de mobilier si decoratiuni de birou. Cat de mult cheltuiesti depinde de tine, cu toate acestea, retine ca decoratiunile, rechizitele de birou si echipamentele electronice sunt necesare si pot costa chiar mai mult decat mobilierul in sine.

Ai de gand sa imparti spatiul cu cineva? Atunci cand alegi masa de lucru, rafturile de carti si celelalte piese de mobilier, ia in considerare si nevoile partenerilor tai de birou.. Este posibil ca ei sa aiba nevoie de mai mult sau mai putin spatiu decat tine, in functie de ocupatia lor. Colaborati atunci cand faceti aceste cercetari si cadeti la un acord comun inainte de a face achizitiile.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul