Criteriul National

Cum sa alegi o oala sub presiune

Cum sa alegi o oala sub presiune
septembrie 24
17:41 2020

Oala sub presiune este una dintre cele mai cautate cratiti de la momentul actual. Cu ajutorul unei oale sub presiune poti pregati o masa savuroasa, simplu si rapid, fara a mai depinde de alimentele pretentioase care adesea ingreuneaza timpul de gatire si compromit foamea in cele mai nefavorabile momente.

Alegand oala potrivita sub presiune te poti bucura de toate preparatele dorite, fara a-ti mai ingreuna procesul de gatire si fara a lasa loc de niciun fel de compromisuri.

Si chiar daca te gandesti pentru prima data sa achizitionezi o astfel de oala, dar nu stii cum s-o alegi pe cea mai buna, in mini ghidul de astazi te vom invata de ce criterii trebuie sa tii cont.

Cum sa alegi o oala sub presiune:

In general, oalele sub presiune au o greutate semnificativa, dat fiind ca sunt realizate din materiale dure si durabile, care se mentin pe termen lung, si care de asemenea termoizoleaza vasul in timpul gatirii astfel incat sa rezulte o presiune mai ridicata, o temperatura pe masura si evident, sa se poata creea mediul ideal astfel incat preparatele sa fie pregatite mai simplu si mai rapid ca niciodata.

Astfel, greutatea vaselor nu este un punct de plecare pentru a alege oala sub presiune.

De altfel, pretul variaza in functie de mai multe considerente, iar cea mai buna oala nu se alege de altfel nici in functie de acest criteriu. Bineinteles, daca esti incepatoare sau daca nu ai un buget ridicat, nu vei da gres nici daca alegi o oala sub presiune mai accesibila, si nici una mai scumpa, eventual mai performanta.

In mod evident pretul va influenta anumite functii si avantaje pe care aceasta ti le poate oferi. Iar cea mai buna oala sub presiune nu este in mod neaparat cea mai scumpa oala.

Un criteriu care poate fi foarte important in alegerea unei oale este capacitatea ei. De altfel, o capacitate mai mare te poate ajuta sa gasesti preparate mai complexe sau cantitati mai mari. Aceste oale sub presiune sunt ideale pentru familiile numeroase, pentru atunci cand pregatiti mancare acasa pentru o petrecere etc.

De altfel, daca sunteti foarte mult timp plecat de acasa si nu sunteti foarte elaborati in ceea ce priveste gatitul, puteti opta pentru o oala cu o capacitate mai mica.

Un alt lucru care poate fi important e sistemul de etansare. Unele vin cu un sistem mai elaborat, iar altele cu un sistem mai simplu. Si sistemul de eliberare a presiunii poate fi un criteriu de alegere.

Iar pentru a achizitiona oale profesionale sub presiune puteti accesa aceasta pagina.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

AbcSeo

AbcSeo

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul