Criteriul National

Cum să alegi o pergolă pentru grădina sau curtea ta?

Cum să alegi o pergolă pentru grădina sau curtea ta?
aprilie 22
21:36 2021

Instalarea unei pergole în curte sau grădină poate schimba radical aspectul proprietății tale, creând totodată un spațiu în aer liber perfect pentru joacă sau relaxare. Indiferent dacă vrei să instalezi o pergolă lângă piscină, în centrul grădinii tale sau pur și simplu într-un colț retras pe care îl folosești în general pentru grătare, o pergolă de calitate adaugă un plus de valoare locului respectiv și îi sporește funcționalitatea.

Cu toate acestea, alegerea pergolei perfecte pentru nevoile și bugetul tău, poate fi o misiune complicată, mai ales în condițiile în care pe piață există atât de multe opțiuni frumoase disponibile. De aceea, noi, echipa Eurotenda, ți-am pregătit acest ghid care să te ajute să-ți limitezi căutările, alegând în final pergola perfectă pentru nevoile tale.

Ce fel de design se potrivește cu spațiul în care vrei să instalezi noua ta pergolă?

Chiar dacă ai început deja să-ți amenajezi oaza ta de pace și liniște din exteriorul casei sau de abia de acum încolo cauți cele mai potrivite soluții de amenajare spațiul pe care îl deții îți poate da o mulțime de indicii care să te ajute să alegi pergola potrivită.

Începe prin a privi împrejuri și apoi alege din soluțiile de mai jos varianta care se potrivește cu spațiul care se așterne în fața ochilor tăi:

  • Preferi o grădină cu un aspect sălbatic, cu o mulțime de plante de diferite soiuri și culori sau o grădină cu flori plantate în straturi minuțios sădite, care cresc parcă respectând un algoritm de calculator?
  • Obișnuiești să tunzi fiecare tufă și copac nu doar la venirea primăverii, ci și în restul anului, sau la tine în grădină dezordinea este starea naturală a vegetației ce crește pe terenul tău?
  • Ai alei sau cărări bine definite, asfaltate cu beton sau îngrădite cu garduri ori totul este un haos total pentru că pui un accent mai mare pe naturalețe decât pe latura practică a grădinii?
  • Preferi stilul rustic când vine vorba de amenajări sau îți plac spațiile moderne și sofisticate?

Nu există răspunsuri corecte sau greșite la întrebările de mai sus. Totul depinde de preferințele personale ale fiecăruia. Iar preferințele tale te ajută să ajungi mai ușor la pergola preferată.

De exemplu, o pergolă ușor arcuită, fabricată din bârne de lemn, cu linii și forme cât mai naturale, se potrivește mai bine într-o grădină unde fiecare plantă pare să crească după propriile reguli. Pe de altă parte, o pergolă modernă, oferă spațiului un aer minimalist, practic și extrem de elegant.

De ce să investești în pergole retractabile și cum influențează ele aspectul grădinii tale?

Dacă vrei ca grădina sau curtea casei tale să iasă cu adevărat in evidență, investește în pergole retractabile Eurotenda deoarece sunt extrem de funcționale și se potrivesc cu aproape orice fel de curte sau grădină, indiferent de stilul ei.

Oferta noastră de sisteme de umbrire cuprinde și pergole retractabile de cea mai bună calitate, elegante și rafinate, dar în același timp extrem de simplu de montat, care oferă grădinii sau curții unui aspect radical îmbunătățit.

Dacă investești în pergole retractabile Eurotenda, le poți folosi pentru acoperirea unei terase exterioare, a unei parcări în aer liber, sau a unui foișor. Indiferent de alegere o astfel de investiție îți va aduce multiple avantaje pe termen lung.

Cum poți folosi o pergolă retractabilă?

Unul din cele mai simple moduri de a decide dacă ai nevoie de o pergolă sau nu este să te gândești la eventualele moduri de utilizare a acesteia. Iar dacă cel puțin unul din aceste moduri te încântă, înseamnă că și tu ai putea profita la maxim de o construcție acoperită cu o astfel de structură complexă.

Cele mai trainice pergole retractabile de la Eurotenda pot fi folosite cu succes pentru crearea unui loc practic și aspectuos de servire a mesei, dar și pentru a amenaja un spațiu special pentru un eveniment anume. Dacă ne gândim de exemplu la anu trecut și probabil și anul acesta dacă situația actuală nu se va îmbunătăți prea curând, oricine dorește să organizeze o petrecere, fie ea și restrânsă, în cadrul familiei, are nevoie de un spațiu în aer liber, bine aerisit, dar în același timp și ferit complet de intemperiile vremii printr-un acoperiș de calitate ca de exemplu o pergolă Eurotenda.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

AdrianaG

AdrianaG

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul