Criteriul National

Cum să alegi online salonul, data și ora ședinței tale de înfrumusețare?

Cum să alegi online salonul, data și ora ședinței tale de înfrumusețare?
iunie 21
11:40 2021

Rezervarea la coafor se poate face acum online datorită unui sistem adaptat. Prin conectarea la un site specializat, utilizatorul de internet poate face programari prin mero.ro într-un interval de timp la un salon de coafură bun. Avantajul acestui instrument de rezervare este că acest serviciu îți permite să programezi o întâlnire cu coaforul fără a fi nevoie să ridici telefonul.

Procedura pentru stabilirea unei programări online

Serviciul de programare online pe mero.ro face posibil să nu mai depinzi de programul de desfășurare a saloanelor de înfrumusețare. Câteva clickuri sunt suficiente pentru a alege ziua, ora, serviciul și unitatea în care dorești să mergi pentru a te înfrumuseța. Principiul acestui serviciu este că programarea se face în câteva secunde. Operațiunea este intuitivă, clientul trebuie să aleagă printre altele coafura dorită, orașul în care vrea să-și schimbe aspectul, data care i se potrivește.

Înainte de validarea programării, va trebui să alegi coaforul și să stabilești programarea în funcție de intervalele de timp disponibile. Unele unități profesionale de coafură includ un instrument de rezervare pe site-ul lor direct pe pagina lor oficială. Dacă dorești să faci o întâlnire cu un coafor bun, procesul este rapid și ușor.

Se pot descoperi cu ușurință orele de disponibilitate ale specialistului. Principalul avantaj al programării online cu un coafor este că îți poți planifica chiar și sesiunea de coafură în timpul călătoriei tale. Pe site-ul mero.ro, îți poți rezerva coafuri în București, Craiova, Timișoara, Cluj-Napoca sau Iași.

Principalele avantaje ale programărilor de coafură online

Nu numai clientul care dorește să facă o rezervare la un coafor beneficiază de avantajele acestui serviciu. Saloanele de coafură pot beneficia, de asemenea, de multe avantaje ale acestui serviciu. Într-adevăr, datorită instrumentului de rezervare online, utilizatorul beneficiază de servicii mai intuitive și mai rapide decât serviciul prin telefon.

Instrumentul de rezervare este conceput în așa fel încât să organizeze programul rezervărilor la salonul de coafură, ținând cont de durata serviciilor. Principalul avantaj al acestui serviciu online de programare a coaforului este că salonul poate câștiga clienți chiar și în timpul orelor de închidere. Aproape 40% din programări se fac pe internet în afara orelor de program.

De ce să preferi programările online de coafură?

Datorită programării  online de coafură  la un salon de coafură, procesul de rezervare este intuitiv. Nu este nevoie să aștepți pentru ca un hair-stylist să se elibereze și să răspundă fiecărui client pentru a stabili o sesiune de coafură care este încă disponibilă. Primii clienți conectați sunt favorizați în alegerea orelor de întâlnire. Aceste instrumente de rezervare pot fi, de asemenea, folosite pentru a afla diferitele servicii și orele de deschidere ale unităților de coafură.

Sesiunea de coafură este rezervată în 3 pași: cauți salonul de coafură potrivit, rezervi și plătești online. Plata sesiunii permite validarea programării cu specialistul. Pentru ca rezervarea să fie și mai accesibilă, clientul se poate conecta la site-ul specializat oriunde și oricând de pe un calculator sau laptop, dar și de pe o tabletă sau un smartphone.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

dca

dca

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul