Criteriul National

Cum să alegi patul potrivit pentru dormitorul tău?

Cum să alegi patul potrivit pentru dormitorul tău?
februarie 16
14:35 2021

Dormitorul matrimonial în multe cazuri este camera care inspiră cea mai mare opulență. Aici au loc majoritatea momentelor de cuplu, dar și clipele de liniște și de odihnă care sunt precedate de tensiune și situații epuizante. Așadar, orice pereche își dorește ca dormitorul să arate impecabil, să fie luminos, aerisit și curat. Piesa centrală din fiecare cameră de dormit este cu desăvârșire patul.

Astfel încât somnul trebuie să fie odihnitor și să te pregătească pentru o altă zi lucrătoare este recomandat un pat dormitor din lemn masiv. Iată ce poți alege, în funcție de preferințe:

  1. Pat Imaginarium cu baldachin – Dacă ești un veșnic îndrăgostit de mare, vară, soare și îți place să te bucuri de briza marină, atunci patul acesta cu siguranță te va purta în decorul mult dorit. Nu vei simți nisipul sub picioare când cobori din pat, însă cu siguranță te vei bucura de răsărituri de neuitat din patul cu baldachin.
  2. Pentru cuplurile mature care preferă lemnul de stejar de culoare închisă mobila dormitor Carolina este soluția potrivită. Patul matrimonial prezintă finisaje fine și este rezistent. Acum petrecerea timpului liber, vizionatul știrilor, cititul unei cărți sau discuțiile interminabile cu partenerul vor deveni o reală plăcere.
  3. Patul așezat în zona centrală a camerei este punctul focal de interes. De regulă, pentru ca design-ul și cromatica să fie potrivite, este indicat să fie izolat între două noptiere de aceeași culoare. O astfel de încadrare este potrivită patului Noah White de pe site-ul mavis.ro. Este realizat din lemn masiv, iar dacă vrei un dormitor în nuanțe deschise este exact ceea ce cauți.
  4. Te declari un fan al tradiționalismului? Îți plac dormitoarele cu multe piese de mobilier din lemn, cu dulapuri încăpătoare și oglinzi? Atunci ar trebui să integrezi în decorul camerei tale de dormit patul Victoria. Este un pat cu spătar, durabil și rezistent în timp. Calitatea lui nu va fi niciodată îndoielnică.
  5. Încă din copilărie ai visat la un dormitor cu candelabre atrăgătoare demn de prinți și prințese? Ei bine, ai ocazia să-ți creezi o astfel de cameră chiar la tine acasă. Cumpără patul matrimonial Principesa și în fiecare dimineață când te vei trezi vei avea impresia că ai petrecut o noapte la castel. Alături de produsele din lemn masiv visele în materie de design interior devin realitate!

Decorarea și amenajarea armonioasă a unui dormitor matrimonial nu este atât de simplă precum pare, însă cu piesele de mobilier potrivite, sigur nu vei da greș.

Spor la amenajat!

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul