Criteriul National

Cum să alegi rafturile de scule auto potrivite

Cum să alegi rafturile de scule auto potrivite
ianuarie 30
12:27 2019

Indiferent dacă ai nevoie de scule auto profesionale sau pentru amatori, este important să le organizezi corespunzator în atelierul tău de lucru și în mașina cu care te deplasezi. Din acest motiv, ai nevoie de cele mai bune rafturi de scule auto, care îți vor permite să organizezi și să protejezi ustensilele cu care lucrezi. Iată care sunt principalele criterii de selecție de care este bine să ții cont pentru a alege produsele potrivite, conform nevoilor si preferințelor tale.


Modele gata echipate sau simple

Atunci când dai startul căutărilor pentru a descoperi cele mai bune rafturi de scule auto, trebuie să decizi, în primul rând, dacă ai nevoie de modele gata echipate sau de rafturi simple. Cele echipate vin la pachet cu diverse ustensile și scule pe care le poți utiliza, în timp ce rafturile simple sunt goale, oferindu-ți posibilitatea de a depozita în ele propriile ustensile.

 

Rafturile echipate includ de regulă accesorii precum sculele pentru motor, ustensile pentru roți și numeroase alte piese auto de care ai putea avea nevoie. În schimb, rafturile simple sunt prevăzute cu locuri speciale pentru scule de diverse forme și dimensiuni, pentru a putea acomoda orice tip de scule auto. Sertarele acestora sunt prevăzute cu despărtitoare și numeroase compartimente. Astfel, vei putea organiza corespunzător ustensilele de care ai nevoie în timpul programului de lucru.

 

Alegerea produsului potrivit în funcție de numărul de ustensile

În funcție de numărul de ustensile pe care le utilizezi frecvent și pe care vrei să le depozitezi în atelierul de lucru, poți alege rafturi cu sertare de diverse dimensiuni, pentru scule mai mici sau mai mari, care sa includă rafturi deschise sau închise sau care să fie prevăzute atât cu rafturi cât și cu sertare.

 

În situația în care uneori este necesar să utilizezi sculele auto pe loc, o trusă echipată cu un banc de lucru este ideală. Aceasta te va ajuta sa economisesti spatiu.

 

Atunci când este necesar să deplasezi raftul de scule în mod constant, pe distanțe mari, în timpul programului de lucru, este recomandat să optezi pentru unul prevăzut cu roți. Cele cu design modern, cu mânere și rotile sunt avantajoase și practice.

 

Alegerea rafturilor de scule auto în funcție de capacitatea de stocare

Un alt criteriu de selecție esențial în cazul rafturilor de scule auto este reprezentat de capacitatea acestora de stocare. Astfel, un raft prevăzut cu numeroase configurații, lăzi și sertare, îți va da posibilitatea de a organiza un număr mare de ustensile din atelierul tău. În schimb, un astfel de raft ocupă și mult spațiu datorită numeroaselor sale compartimente și accesorii.

 

  • Este recomandat să optezi pentru cele prevăzute cu agățători pe pereții exteriori, întrucât astfel vei putea depozita și acolo uneltele necesare.

 

Există și rafturi pentru scule auto mai mici, însă care sunt prevăzute cu un sistem eficient de compartimentare, pentru a oferi suficient spațiu pentru instrumentele esențiale de lucru. Există modele prevăzute cu 6-7 sertare care pot acomoda chiar și 200 de scule de mici dimensiuni.

 

  • Ideal este să optezi pentru un raft care include caneluri cu gradații numerice pentru a se mula perfect pe dimensiunea si forma ustensilelor.

 

Rezistența rafturilor de scule auto

În plus față de aceste criterii esențiale de selecție a rafturilor pentru scule auto, este important să te orientezi către un produs realizat dintr-un material rezistent. Aluminiul este usor și durabil, iar oțelul oferă rezistență bună la greutatea sculelor de mari dimensiuni si la temperaturi înalte.

 

Acum că ai descoperit principalele criterii de selecție ale celor mai bune rafturi de scule auto, poți da startul cumpărăturilor pentru atelierul tău mobil.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Miruna A

Miruna A

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Despre „dreptatea” care cere ”justiție” și importanța ei - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dintru început, pentru a vă asigura, cu toată sinceritatea, vreau să vă aduc la cunoștință faptul că acest material nu este conceput a fi unul strict tehnic, înveșmântat în termeni academici greoi. Cu aceeași deschidere vreau să vă mulțumesc și să vă asigur totodată că acest material nu se vrea a fi unul complet, deoarece în rândurile de mai jos voi încerca să realizez o sinteză a unor considerații pe baza evidențelor, în care mi-am propus temerara clarificare a noțiunilor de „dreptate” și de ”justiție”, văzute din mai multe unghiuri de vedere. De aceea, tot ceea ce este cuprins în spațiul acestui material este pur subiectiv dar și perfect argumentat. Luând în considerare acestea, orice fel de încercare de a aduce laude sau dimpotrivă de a cere desființarea totală sau parțială, prin forța și justețea argumentelor vă revin în integralitate, indiferent de natura sau de scopul motivării dumneavoastră în prealabil.

Ca urmare a tuturor celor convenite, ceea ce voi realiza direct sau indirect poate fi comentat și analizat, dezbătut deoarece numai într-o asemnea manieră, prin varietatea punctelor de vedere, prin cumulul de informații și forța argumentelor sustenabile ce creează punți de legătură.De aceea se poate vorbi deschis, fără menajamente despre aceste concepte, virtuți în această societate postmodernă măcinată de griji, de consumerism cât și de vicii.

Din punctul meu de vedere, această opțiune de a avea păreri și de a le susține reprezintă și respectă cu adevărat libertatea și demnitatea oricărui semen. Iar puterea reală, justificată la care oamenii speră să găsească ajutor este dată de către Acel Creator, care are grijă de fiecare dintre noi și care ne inspiră sau ne poate transforma în creațiile sale apropiate, desăvârșite Lui. Urmând acest fir călăuzitor, aș îndrăzni să vă spun că nu voi folosi în acest caz doar simple metafore, ci totul se dorește să fie legat de rolul și semnificația care i se acordă noțiunilor extinse de dreptate, de justiție.

Din cele mai vechi timpuri, chiar din momentul în care Cain l-a ucis pe Abel se produce în lume o separație între prigoniți și victimă, între ucigaș și cel ucis, sacrificat din răutate .Aceasta cse va transmite și se va amplifica tuturor generațiilor, inclusiv celor din actualitate. Setea de răzbunare de răutate a lui Cain cât și a urmașilor săi se poate identifica fără niciun fel de impediment.Tot așa, ideea de jertfă, de asumare a urmașilor lui Abel a constituit chiar unul dintre atributele omenești de prim rang. Însă, între aceste modele transparente există și alte atribute,virtuți (posibil moștenire a scânteii divine,a harului cu care suntem fiecare dintre noi înzestrați) precum dreptatea,cinstea,corectitudinea dar și justiția.

Numai că, din momentul izgoniți din grădina Edenului a protopărinților noștri Adam și Eva, aceste caracteristici psihice și volitive nu au mai fost că la început,în binecuvântatul moment al Creației.Răzvrătirea, ascultarea de șarpe,călcarea poruncii a dus la pervertirea omului cât și a întregii creații de pe pământ. Automat,sentimentele faptele și gândurile „de a fi ca Dumnezeu” și de a stăpâni,de a cunoaște creația s-au amestecat într-un mod incredibil. De aici înainte, moartea, păcatul au devenit firești tuturor, ca și setea anumitor semeni de a clama dreptatea, de a invoca fondat justiția omenească.

Revenind la unul dintre cele mai importante motive care au generat acestea văzute ca fiind antagonice- pe de o parte Dreptatea Lui Dumnezeu materializată prin izgonirea din Rai și nedreptatea lui Cain care l-a ucis pe fratele său Abel-putem descoperi și alte fațete ale acestor evenimente consemnate în Cartea Cărților.

Unii exegeți ai Vechiului Testament precum sfântul Chiril al Alexandriei interpretează însă în profunzime textul, plecând de la pedeapsa înşeptită pentru cel care l-ar ucide pe Cain din cartea Facerii .Surprinzător sau nu, în opinia acestui om înduhovnicit nu ar fi vorba doar de un singur păcat, ci de o înlănţuire de şapte păcate, care au pus stăpânire pe Cain. Deja când Dumnezeu i se adresează, vorbindu-i despre natura păcatului, Cain comisese trei din cele şapte.

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei