Criteriul National

Cum să alegi rafturile de scule auto potrivite

Cum să alegi rafturile de scule auto potrivite
ianuarie 30
12:27 2019

Indiferent dacă ai nevoie de scule auto profesionale sau pentru amatori, este important să le organizezi corespunzator în atelierul tău de lucru și în mașina cu care te deplasezi. Din acest motiv, ai nevoie de cele mai bune rafturi de scule auto, care îți vor permite să organizezi și să protejezi ustensilele cu care lucrezi. Iată care sunt principalele criterii de selecție de care este bine să ții cont pentru a alege produsele potrivite, conform nevoilor si preferințelor tale.


Modele gata echipate sau simple

Atunci când dai startul căutărilor pentru a descoperi cele mai bune rafturi de scule auto, trebuie să decizi, în primul rând, dacă ai nevoie de modele gata echipate sau de rafturi simple. Cele echipate vin la pachet cu diverse ustensile și scule pe care le poți utiliza, în timp ce rafturile simple sunt goale, oferindu-ți posibilitatea de a depozita în ele propriile ustensile.

 

Rafturile echipate includ de regulă accesorii precum sculele pentru motor, ustensile pentru roți și numeroase alte piese auto de care ai putea avea nevoie. În schimb, rafturile simple sunt prevăzute cu locuri speciale pentru scule de diverse forme și dimensiuni, pentru a putea acomoda orice tip de scule auto. Sertarele acestora sunt prevăzute cu despărtitoare și numeroase compartimente. Astfel, vei putea organiza corespunzător ustensilele de care ai nevoie în timpul programului de lucru.

 

Alegerea produsului potrivit în funcție de numărul de ustensile

În funcție de numărul de ustensile pe care le utilizezi frecvent și pe care vrei să le depozitezi în atelierul de lucru, poți alege rafturi cu sertare de diverse dimensiuni, pentru scule mai mici sau mai mari, care sa includă rafturi deschise sau închise sau care să fie prevăzute atât cu rafturi cât și cu sertare.

 

În situația în care uneori este necesar să utilizezi sculele auto pe loc, o trusă echipată cu un banc de lucru este ideală. Aceasta te va ajuta sa economisesti spatiu.

 

Atunci când este necesar să deplasezi raftul de scule în mod constant, pe distanțe mari, în timpul programului de lucru, este recomandat să optezi pentru unul prevăzut cu roți. Cele cu design modern, cu mânere și rotile sunt avantajoase și practice.

 

Alegerea rafturilor de scule auto în funcție de capacitatea de stocare

Un alt criteriu de selecție esențial în cazul rafturilor de scule auto este reprezentat de capacitatea acestora de stocare. Astfel, un raft prevăzut cu numeroase configurații, lăzi și sertare, îți va da posibilitatea de a organiza un număr mare de ustensile din atelierul tău. În schimb, un astfel de raft ocupă și mult spațiu datorită numeroaselor sale compartimente și accesorii.

 

  • Este recomandat să optezi pentru cele prevăzute cu agățători pe pereții exteriori, întrucât astfel vei putea depozita și acolo uneltele necesare.

 

Există și rafturi pentru scule auto mai mici, însă care sunt prevăzute cu un sistem eficient de compartimentare, pentru a oferi suficient spațiu pentru instrumentele esențiale de lucru. Există modele prevăzute cu 6-7 sertare care pot acomoda chiar și 200 de scule de mici dimensiuni.

 

  • Ideal este să optezi pentru un raft care include caneluri cu gradații numerice pentru a se mula perfect pe dimensiunea si forma ustensilelor.

 

Rezistența rafturilor de scule auto

În plus față de aceste criterii esențiale de selecție a rafturilor pentru scule auto, este important să te orientezi către un produs realizat dintr-un material rezistent. Aluminiul este usor și durabil, iar oțelul oferă rezistență bună la greutatea sculelor de mari dimensiuni si la temperaturi înalte.

 

Acum că ai descoperit principalele criterii de selecție ale celor mai bune rafturi de scule auto, poți da startul cumpărăturilor pentru atelierul tău mobil.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Miruna A

Miruna A

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei