Criteriul National

Cum sa alegi un cos cadou potrivit pentru orice ocazie?

Cum sa alegi un cos cadou potrivit pentru orice ocazie?
martie 23
20:42 2022

Atunci cand vine vorba de cadouri, majoritatea oamenilor cauta sa ofere ceva cat mai potrivit pentru persoana iubita. Foarte multe persoane considera ca un dar simbolic, cu incarcatura emotionala, reprezinta cea mai buna alegere. Altii sunt de parere ca un cadou oferit trebuie sa fie, in primul rand, practic. 

 

Pentru ca un dar sa poata fi potrivit oricarei ocazii, este important sa imbine atat elemente simbolice, cat si elemente practice. Un exemplu cunoscut, in acest caz, il reprezinta asa numitele cosuri cadou, care sunt foarte atractive si aduc o bucurie pentru toate varstele.

Pe ce criterii se alcatuiesc cosurile cadou

Pentru crearea unui dar cat mai potrivit, va fi necesar sa se respecte anumite criterii de baza. In caz contrar, rezultatul final obtinut s-ar putea sa nu se conformeze cu nivelul asteptarilor.

Produsele utilizate

Potentialele combinatii sunt nelimitate. In majoritatea cosurilor trebuie sa se regaseasca o bautura alcoolica sau un ceai/cafea (daca persoana sarbatorita nu consuma alcool). Pe langa, pot fi adaugate mai multe tipuri de bomboane sau gustari dulci. Este important sa se apeleze la produse de calitate, recunoscute pentru rafinamentul lor. 

 

In functie de ocazie si de sarbatorit, aici pot fi adaugate si anumite obiecte mai speciale. De exemplu, in cazul unor cosuri Paste, pot fi adaugate oua sau iepurasi decorativi.

Designul

Un aspect foarte important al oricarui astfel de cos il reprezinta esteticul. Este esential ca darul sa arate cat mai frumos atunci cand este primit. Culorile vor trebui sa fie asortate iar aranjamentele se recomanda a fi cat mai originale. Pana la urma, un cadou bun este cel asupra caruia o persoana ajunge sa-si lase amprenta.

Brandurile

Un astfel de cos trebuie sa contina doar produse recunoscute pentru calitatea lor. Din acest motiv, brandurile utilizate vor trebui sa fie cat mai populare si apreciate. Se poate apela atat la branduri romanesti, cat si la branduri straine.

 

In concluzie, un cos cadou va fi potrivit pentru absolut orice ocazie, fie ea formala sau in familie. Cu toate acestea, cosul trebuie sa fie intocmit conform criteriilor stabilite.

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul