Criteriul National

Cum să aranjezi un dormitor în stil clasic

Cum să aranjezi un dormitor în stil clasic
octombrie 15
00:41 2019

De-a lungul anilor, dormitorul a trecut de la un spațiu mic, anonim, rezervat dormitului, la cea mai importantă cameră din casă în timpul nopții, devenind o adevărată zonă de lux pentru relaxarea simțurilor.

Nevoile consumatorilor de confort și dorința lor de a adăuga o notă personală la mobilier au crescut, iar odată cu ele nevoile practice și elegante pentru această cameră a casei.

 

MOBILĂ DORMITOARE

 

Astăzi, de fapt, dormitoarele sunt mai mari, cu o baie privată, balcoane și mobilier atât decorativ, cât și practic, pentru a putea desfășura activități zilnice în această cameră într-un confort total.

Să ne uităm la cei cinci pași de bază de urmat pentru a planifica corect dispunerea clasică a mobilei într-un dormitor.

Aranjarea clasică a dormitorului în 5 pași

Ne petrecem o mare parte a timpului la serviciu și ne îndeplinim îndatoririle zilnice, ceea ce ne provoacă stres și oboseală, prin urmare, la sfârșitul zilei, este necesar să ne permitem un moment de relaxare în dormitor.

 

MOBILA DORMITOARE – emag.ro

 

Dormitorul principal trebuie să fie mobilat cu gust și cu ochi pentru detalii, dar, mai ales, strategic și practic. Fă obiectivul principal acela de a aranja corect mobilierul, astfel încât să îți garanteze confortul și libertatea de mișcare.

Respectând acești 5 pași importanți, dormitorul tău va adopta un aspect surprinzător de nou, confortabil.

  1. În primul rând, gândește-te la pat

Patul este cel mai important element din dormitorul principal, de aceea trebuie poziționat într-un spațiu demn de dimensiunile sale, astfel încât să fie evidențiată capacitatea decorativă.

Gândește-te unde este ușa dormitorului. Potrivit experților, supravegherea ușii dormitorului are un efect deosebit asupra subconștientului nostru și ne ajută să dormim bine. Prin urmare, îți sugerăm să poziționezi patul în fața ușii.

 

MOBILĂ DORMITOARE – emag

 

Nu așeza patul într-un colț și nu-l poziționa astfel încât una dintre cele două părți să fie lipită de un perete. Statul în dormitor ar trebui să fie plăcut, prin urmare, asigură-te că ambele părți ale patului sunt libere și ușor de accesat.

Oferă cantități potrivite de lumină în zona patului, așezându-l lângă ferestre și terase, puncte de lumină naturală. Cum vrei să îți luminezi dormitorul? Dacă preferi lumina indirectă, îndepărtează capul patului de la geamuri.

Dacă dimpotrivă preferi lumina directă, iluminează spațiile în mod uniform și așază patul între două ferestre mari, chiar în centrul camerei.

  1. Treci la noptiere

Poziționează noptiere pe ambele părți ale patului. Dispunerea simetrică a mobilierului este întotdeauna plăcută pentru ochi și oferă un aspect complet, ordonat întregii camere.

 

Îți recomandăm să selectezi fiecare piesă de mobilier, asigurându-te că păstrezi același stil și aceeași culoare pentru fiecare. Alege noptiere cu finisaje rafinate și detalii importante, care transformă o piesă simplă de mobilier într-o bijuterie de design clasic.

  1. Dulap mare sau mic: unde să-l așezi

O altă piesă de mobilier impunătoare din punct de vedere al mărimii este garderoba, simbolul curățeniei și practicului.

Așază garderoba cât mai aproape de pat. Te vei întreba de ce garderoba ar trebui să fie întotdeauna ușor accesibilă. Întotdeauna ne grăbim dimineața, iar a avea hainele și accesoriile la îndemână când ne îmbrăcăm este fără îndoială convenabil și rapid.

Alege un dulap mare pentru dormitorul tău, cu o oglindă centrală mare.

 

  1. Nu uita de scaune

Includerea scaunelor, fotoliilor și șezlongurilor în amenajarea clasică a dormitorului poate face diferența, atât din punct de vedere practic, cât și estetic.

 

MOBILĂ DORMITOARE – emag.ro

 

Alege orice scaune cu caracteristici și detalii clasice, finisate cu țesături fine și decorațiuni. Plasează-le oriunde vrei și este posibil să ai nevoie de unul care să stea în fața mesei de dressing, de exemplu.

Adaugă un chaise-longue în dormitorul tău, soluția perfectă care combină atât stilul, cât și confortul.

  1. Adaugă detaliile finale

Nu poate exista o zonă de igienă personală fără o oglindă și sertare în care să îți depozitezi instrumentele de înfrumusețare.

Pentru a completa aspectul clasic al dormitorului, poți așeza o oglindă deasupra dressingului.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Nikolas

Nikolas

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul