Criteriul National

Cum sa atingem succesul?

Cum sa atingem succesul?
februarie 12
10:13 2019

 Care este cea mai profunda ambitie? Ganditi-va cum ati raspunde la aceasta intrebare daca nimeni nu ar rade, nimeni nu o sa va judece. Acesta este lucrul pe care ar trebui sa il urmariti. Aveti puterea de a realiza orice. Aceste tehnici va vor ajuta sa vedeti ce este posibil, sa schitati obiectivele pentru a le atinge si sa oferiti strategii pentru a netezi denivelarile care apare in calea spre succes.

Da, puteti crea viata pe care doriti sa o traiti.

1. Priviti imaginea de ansamblu, dar faceti pasi mici.

Atunci cand stabiliti obiective mai mici, mai atractive pentru dvs., este mai probabil sa ramaneti conectat la telul dvs. pe masura ce incercati sa le atingeti deoarece puteti vedea consecvent progresul. Succesul actioneaza ca o incurajare si un motivator care va tine pasul.

De exemplu, poate ca obiectivul dvs. este sa aveti o silueta precum cea a modelele de top care au cucerit lumea asa ca in fiecare zi faceti un set de exercitii si urmati o dieta, dar astazi nu vreti sa faceti nici macar un efort fizic. Atunci cand va simtiti lipsit de motivatie, in loc de 2 ore sau cat faceti in mod normal, incepeti sa lucrati doar pentru 10 minute. Exista posiblitatea ca acest lucru sa va ambitioneze sa va urmati programul normal, sau sa realizati doar cele 10 minute de efort, dar apoi sa aveti o satisfactie ca ati indeplinit obiectivul pe ziua de astazi.

2. Concetrati-va pe atuuri

Nu o sa fim cu totii putrezi de bogati, nu o sa detinem toti cea mai buna afacere intr-un anumit domeniu, dar putem sa fim cea mai buna versiune a noastra. Analizati-va bine si gasiti-va aturii, apoi transformati acele atuuri intr-o meserie, intr-o companie si astfel o sa deveniti oameni de valoare pentru acel domeniu.

3. Cautati sfaturi de la cei mai pasionati oameni

Exista oameni care pot sa fie extrem de buni intr-un anumit domeniu, dar care sa nu fie pasionati de acel domeniu. Pasiunea este cea care face diferenta dintre succes si insucces, iar oamenii pasionati sunt in masura sa va ofere cele mai bune sfaturi astfel incat sa va atingeti obiectivele. Luati povestile lor si adaptati-le la situatia voastra.

Spre exemplu, daca lucrati intr-un anumit domeniu de activitate care functioneaza pe baza de bonusuri si doriti sa atingeti cel mai inalt prag, vorbiti cu o persoana care munceste din pasiune si cu usurinta atinge pragul inalt. O sa va ofere sfaturi despre cum ar trebui sa faceti ca sa va imbunatatiti considerabil venitul.

4. Indepartati status quo-ul.

Trebuie sa gasiti ce functioneaza pentru punctele forte, slabiciunile, nevoile si obiectivele dvs. individuale. Oamenii care urmaresc efectivul nu sunt cei care ies in evidenta. Ganditi-va la Alan Turing, Steve Jobs, sunt oamenii care sunt inovativi si creativi in gandirea lor, care lasa un impact durabil.

5. Nu va descurajati de mici pierderi

Obstacolele de-a lungul calatoriei sunt nesemnificative, atat timp cat va deplasati in directia obiectivelor. Facand in mod consecvent eforturi pozitive pentru a realiza ceea ce v-ati propus sa faceti este tot ce conteaza.

Nu o sa va atingeti visurile peste noapte. Cu toate acestea, incepand sa luati decizii care alimenteaza aceasta viziune pe termen lung pentru viitorul vostru, veti vedea ca acestea se produc in timp.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei