Criteriul National

Cum sa castigi mai mult din videochat

Cum sa castigi mai mult din videochat
ianuarie 30
13:16 2019

Videochatul este un domeniu profitabil care iti poate garanta castiguri foarte atragatoare de care sa te folosesti apoi pentru a te bucura de o viata mai buna. Unele modele de videochat castiga mai mult, altele mai putin, iar diferentele sunt datorate de obicei experientei.

Cu toate ca studio-urile profesioniste ofera cursuri de formare pentru a beneficia de toate cunostintele necesare pentru a obtine castiguri mari inca din prima luna, exista si alte trucuri de care modelele de videochat se folosesc pentru a castiga mai multi bani. Despre acestea vom discuta si noi.

Bonusuri in videochat – un mod simplu de a castiga mai mult

Multe studio-uri de videochat ofera diferite bonusuri angajatelor pentru a le motiva sa se perfectioneze. Aceste bonusuri reprezinta un mod foarte bun dar si simplu pentru rotunjirea veniturilor, doar ca nu toate modelele de videochat cunosc bonusurile de care pot beneficia. Si totodata nu toate studio-urile ofera bonusuri modelelor cu care colaboreaza.

OkStudio ofera bonusuri pentru colaborari de lunga durata

Modelele de la OkStudio beneficiaza adesea de bonusuri atragatoare in functie de durata colaborarii. Practic, nu trebuie sa faci nimic in plus decat in mod obisnuit, insa cu toate acestea vei fi rasplatita pentru faptul ca ai ales sa colaborezi cu studio-ul o perioada indelungata de timp.

Iar castigurile nu sunt deloc de ignorat. Dupa o colaborare de 3 ani de zile poti fi rasplatita cu o suma de pana la 60.270 de lei. Chiar si dupa un singur an de zile vei primi o suma consistenta: 20.090 de lei. Perioadele mai scurte sunt si ele rasplatite: dupa doar o luna de la angajare vei primi suma de 2.120 de lei iar dupa 3 luni bonusul va fi de 4.760 lei.

Bonusurile sunt sub forma de bani cash dar in aceste remuneratii sunt incluse si diferite servicii care te vor ajuta sa te faci remarcata si sa castigi mai multi bani.

Bonusuri pentru eforturi suplimentare

In videochat, studio-urile profesioniste apreciaza eforturile suplimentare pe care modelele angajate le depun pentru obtinerea unor castiguri ceva mai generoase. Daca optezi pentru turele suplimentare, atunci vei fi rasplatita cu diferite bonusuri.

De asemenea, daca toate eforturile tale duc la depasirea targetului stabilit impreuna cu trainerul tau, atunci vei fi de asemenea rasplatita cu un bonus atractiv.

Alte bonusuri in videochat

Nu doar continuitatea, performanta si eforturile suplimentare sunt rasplatite in videochat.

Modelele de la OkStudio se bucura si de alte bonusuri care le aduce castiguri in plus.

De exemplu, daca ai o prietena care isi doreste sa devina model de videochat la studio-ul tau, atunci vei primi un bonus pentru faptul ca a venit la recomandarea ta. De ziua ta vei fi de asemenea rasplatita iar pe langa bonusurile mentionate, exista si bonusuri zilnice care se acorda aleatoriu.

Videochatul iti poate aduce castiguri foarte satisfacatoare, importanta este insa alegerea studio-ului potrivit care sa te ajute sa obtii sumele propuse.

OkStudio este un studio de videochat care a convins multe modele de videochat prin colaborari indelungate, marcate de castiguri semnificative obtinute in urma unor performante superioare si de bonusuri frecvente oferite angajatelor.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Anabell

Anabell

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul