Criteriul National

Cum sa castigi mai mult din videochat

Cum sa castigi mai mult din videochat
ianuarie 30
13:16 2019

Videochatul este un domeniu profitabil care iti poate garanta castiguri foarte atragatoare de care sa te folosesti apoi pentru a te bucura de o viata mai buna. Unele modele de videochat castiga mai mult, altele mai putin, iar diferentele sunt datorate de obicei experientei.

Cu toate ca studio-urile profesioniste ofera cursuri de formare pentru a beneficia de toate cunostintele necesare pentru a obtine castiguri mari inca din prima luna, exista si alte trucuri de care modelele de videochat se folosesc pentru a castiga mai multi bani. Despre acestea vom discuta si noi.

Bonusuri in videochat – un mod simplu de a castiga mai mult

Multe studio-uri de videochat ofera diferite bonusuri angajatelor pentru a le motiva sa se perfectioneze. Aceste bonusuri reprezinta un mod foarte bun dar si simplu pentru rotunjirea veniturilor, doar ca nu toate modelele de videochat cunosc bonusurile de care pot beneficia. Si totodata nu toate studio-urile ofera bonusuri modelelor cu care colaboreaza.

OkStudio ofera bonusuri pentru colaborari de lunga durata

Modelele de la OkStudio beneficiaza adesea de bonusuri atragatoare in functie de durata colaborarii. Practic, nu trebuie sa faci nimic in plus decat in mod obisnuit, insa cu toate acestea vei fi rasplatita pentru faptul ca ai ales sa colaborezi cu studio-ul o perioada indelungata de timp.

Iar castigurile nu sunt deloc de ignorat. Dupa o colaborare de 3 ani de zile poti fi rasplatita cu o suma de pana la 60.270 de lei. Chiar si dupa un singur an de zile vei primi o suma consistenta: 20.090 de lei. Perioadele mai scurte sunt si ele rasplatite: dupa doar o luna de la angajare vei primi suma de 2.120 de lei iar dupa 3 luni bonusul va fi de 4.760 lei.

Bonusurile sunt sub forma de bani cash dar in aceste remuneratii sunt incluse si diferite servicii care te vor ajuta sa te faci remarcata si sa castigi mai multi bani.

Bonusuri pentru eforturi suplimentare

In videochat, studio-urile profesioniste apreciaza eforturile suplimentare pe care modelele angajate le depun pentru obtinerea unor castiguri ceva mai generoase. Daca optezi pentru turele suplimentare, atunci vei fi rasplatita cu diferite bonusuri.

De asemenea, daca toate eforturile tale duc la depasirea targetului stabilit impreuna cu trainerul tau, atunci vei fi de asemenea rasplatita cu un bonus atractiv.

Alte bonusuri in videochat

Nu doar continuitatea, performanta si eforturile suplimentare sunt rasplatite in videochat.

Modelele de la OkStudio se bucura si de alte bonusuri care le aduce castiguri in plus.

De exemplu, daca ai o prietena care isi doreste sa devina model de videochat la studio-ul tau, atunci vei primi un bonus pentru faptul ca a venit la recomandarea ta. De ziua ta vei fi de asemenea rasplatita iar pe langa bonusurile mentionate, exista si bonusuri zilnice care se acorda aleatoriu.

Videochatul iti poate aduce castiguri foarte satisfacatoare, importanta este insa alegerea studio-ului potrivit care sa te ajute sa obtii sumele propuse.

OkStudio este un studio de videochat care a convins multe modele de videochat prin colaborari indelungate, marcate de castiguri semnificative obtinute in urma unor performante superioare si de bonusuri frecvente oferite angajatelor.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Anabell

Anabell

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Despre „dreptatea” care cere ”justiție” și importanța ei - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dintru început, pentru a vă asigura, cu toată sinceritatea, vreau să vă aduc la cunoștință faptul că acest material nu este conceput a fi unul strict tehnic, înveșmântat în termeni academici greoi. Cu aceeași deschidere vreau să vă mulțumesc și să vă asigur totodată că acest material nu se vrea a fi unul complet, deoarece în rândurile de mai jos voi încerca să realizez o sinteză a unor considerații pe baza evidențelor, în care mi-am propus temerara clarificare a noțiunilor de „dreptate” și de ”justiție”, văzute din mai multe unghiuri de vedere. De aceea, tot ceea ce este cuprins în spațiul acestui material este pur subiectiv dar și perfect argumentat. Luând în considerare acestea, orice fel de încercare de a aduce laude sau dimpotrivă de a cere desființarea totală sau parțială, prin forța și justețea argumentelor vă revin în integralitate, indiferent de natura sau de scopul motivării dumneavoastră în prealabil.

Ca urmare a tuturor celor convenite, ceea ce voi realiza direct sau indirect poate fi comentat și analizat, dezbătut deoarece numai într-o asemnea manieră, prin varietatea punctelor de vedere, prin cumulul de informații și forța argumentelor sustenabile ce creează punți de legătură.De aceea se poate vorbi deschis, fără menajamente despre aceste concepte, virtuți în această societate postmodernă măcinată de griji, de consumerism cât și de vicii.

Din punctul meu de vedere, această opțiune de a avea păreri și de a le susține reprezintă și respectă cu adevărat libertatea și demnitatea oricărui semen. Iar puterea reală, justificată la care oamenii speră să găsească ajutor este dată de către Acel Creator, care are grijă de fiecare dintre noi și care ne inspiră sau ne poate transforma în creațiile sale apropiate, desăvârșite Lui. Urmând acest fir călăuzitor, aș îndrăzni să vă spun că nu voi folosi în acest caz doar simple metafore, ci totul se dorește să fie legat de rolul și semnificația care i se acordă noțiunilor extinse de dreptate, de justiție.

Din cele mai vechi timpuri, chiar din momentul în care Cain l-a ucis pe Abel se produce în lume o separație între prigoniți și victimă, între ucigaș și cel ucis, sacrificat din răutate .Aceasta cse va transmite și se va amplifica tuturor generațiilor, inclusiv celor din actualitate. Setea de răzbunare de răutate a lui Cain cât și a urmașilor săi se poate identifica fără niciun fel de impediment.Tot așa, ideea de jertfă, de asumare a urmașilor lui Abel a constituit chiar unul dintre atributele omenești de prim rang. Însă, între aceste modele transparente există și alte atribute,virtuți (posibil moștenire a scânteii divine,a harului cu care suntem fiecare dintre noi înzestrați) precum dreptatea,cinstea,corectitudinea dar și justiția.

Numai că, din momentul izgoniți din grădina Edenului a protopărinților noștri Adam și Eva, aceste caracteristici psihice și volitive nu au mai fost că la început,în binecuvântatul moment al Creației.Răzvrătirea, ascultarea de șarpe,călcarea poruncii a dus la pervertirea omului cât și a întregii creații de pe pământ. Automat,sentimentele faptele și gândurile „de a fi ca Dumnezeu” și de a stăpâni,de a cunoaște creația s-au amestecat într-un mod incredibil. De aici înainte, moartea, păcatul au devenit firești tuturor, ca și setea anumitor semeni de a clama dreptatea, de a invoca fondat justiția omenească.

Revenind la unul dintre cele mai importante motive care au generat acestea văzute ca fiind antagonice- pe de o parte Dreptatea Lui Dumnezeu materializată prin izgonirea din Rai și nedreptatea lui Cain care l-a ucis pe fratele său Abel-putem descoperi și alte fațete ale acestor evenimente consemnate în Cartea Cărților.

Unii exegeți ai Vechiului Testament precum sfântul Chiril al Alexandriei interpretează însă în profunzime textul, plecând de la pedeapsa înşeptită pentru cel care l-ar ucide pe Cain din cartea Facerii .Surprinzător sau nu, în opinia acestui om înduhovnicit nu ar fi vorba doar de un singur păcat, ci de o înlănţuire de şapte păcate, care au pus stăpânire pe Cain. Deja când Dumnezeu i se adresează, vorbindu-i despre natura păcatului, Cain comisese trei din cele şapte.

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei