Criteriul National

CUM SA FII O FEMEIE ELEGANTA- ARE ELEGANTA O DEFINITIE?

CUM SA FII O FEMEIE ELEGANTA- ARE  ELEGANTA O DEFINITIE?
noiembrie 18
19:32 2019

„Eleganta apare atunci cand interiorul este la fel de frumos ca exteriorul” – COCO CHANEL

A fi elegant nu inseamna neaparat sa urmezi toate tendintele in moda, este adevarat. Eleganta inseamna sa urmezi doar acele tendinte ale modei care te avantajeaza, tendintele propriului tau stil. Femeile elegante poarta piese clasice si atemporale si fac ceva pentru a-si condimenta tinutele, cum ar fi adaugarea accesoriilor sau rularea manecilor unei camasi- ar putea fi un reper despre eleganta ca definitie? Mai degraba o femeie eleganta nu este cea care poarta, ci aceea care stie cat si cum sa poarte. Eleganta este individualizata- ai incredere in stilul tau, fii la curent cu tendintele in moda si adapteaza-le dupa bunul plac.
EXPLORAREA MODEI
Explorarea modei presupune adunarea de materiale si de informatii, cu menirea de a-ti dezvolta abilitatile si stilul personal. Pentru a-ti intelege si dezvolta propriul stil, cel mai bine este sa incepi cu stilul altora. Acest lucru te ajuta sa iti descoperi gusturile- ceea ce iti place, ce nu iti place si ce vrei sa incerci in viitorul apropiat.
Blogurile de fashion, celebritatile si designerii sunt persoanele perfecte pe care sa le cauti.
CREEAZA UN ALBUM CU HAINE LA MODA CARE ITI PLAC SI
CARE ITI DISPLAC
Creeaza un album dupa ceea ce ai purta in fiecare sezon, avand ca obiect de referinta moda actuala din sezonul respectiv. Albumul trebuie sa contina hainele la moda care iti plac si care iti displac, precum si ce preferi in locul lor.
NU UITA CINE ESTI
Nu te pierde in timp ce explorezi moda. Aminteste-ti gusturile si ideile tale, doar asa vei reusi sa fii o femeie eleganta. Eleganta inseamna autenticitate- observi ca alegi din reviste tinutele cu aspect elegant? Poate ca esti mai mult pe stilul retro.
NU COPIA
De acord, esti femeie si trebuie sa fii la curent cu tendintele in moda- insa nu copia. Nu trage la indigo tinutele din reviste, ci creeaza-ti propriile tinute dupa modelul stilistilor. Pe masura ce incepi, te poti simti complesitor creandu-ti o tinuta grozava si poate iti descoperi o noua pasiune.
ADAUGA INDIVIDUALITATE TINUTELOR TALE
Foloseste accesorii- genti, palarii, curele si bijuterii. Poti incerca si bijuterii din lemn rustic, cu siguranta vei fi o aparitie unica.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Tandos

Tandos

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul