Criteriul National

Cum sa folosim balamul de par corect

Cum sa folosim balamul de par corect
octombrie 24
12:09 2019

balsam-cu-ulei-de-argan

Cu toate lucrurile pe care le facem, care ne deteriorează părul, indiferent dacă le cunoastem sau nu, este important să luăm orice măsuri pentru a preveni și restabili deteriorarea.

Deși cu toții ne spălăm parul, s-ar putea să faceți greșeli de hidratare a acestuia fără să vă dați seama. Mai ales când timpul este un factor, pentru că, atâta timp cât ești curat, este în regulă să sari peste proceduri.Deoarece spălarea părului îl usucă, trecerea de la acest lucru la alte etape de coafare, cum ar fi periajul, uscarea prin suflare și coafarea fără căldură inseamna doar să expui părul la deteriorarea prematură și inevitabilă.

Dacă sunteți cu adevărat grabita, în loc să săriți balsamul sau să îl utilizați pentru o perioadă prea scurtă de timp, spălați-l cu acesta. Așa este, puteți spăla de fapt părul cu balsam, în loc de șampon. Deși s-ar putea să nu-ți curete părul, precum  un șampon obișnuit, balsamul îți va curăța în continuare firele fără a-l curata. Și dacă încercați să vă micsorati spălăturile de zi cu zi, încercați alternativ să vă spălați părul cu șampon și balsam. Utilizarea acestor metode și evitarea acestor alte greșeli comune de hidratare a părului vă vor ajuta să aveți un par lucios.

Balsamul este ca o crema hidratanta, dar pentru părul tău. Folosirea acestuia ajută la păstrarea părului hidratat și protejat împotriva potențialelor daune. Daca sariti peste etapa de balsam riscati sa aveti parul mai greu de pieptanat și mai fragil, așa că nu uitați să hidratezi de fiecare dată când șamponare.

În general, trebuie doar să pui pe jumătatea de jos a părului când aplici balsamul. Dacă rădăcinile și scalpul se simt puțin uscate, este bine să vă condiționați tot părul, trebuie doar să vă asigurați că folosiți un strat foarte subțire pentru a nu ingrasa părul.

Balsamul trebuie lăsat să rămână cel puțin trei minute. Nu vreți să așteptați atât de mult timp în duș? Spală-ți mai întâi părul astfel încât balsamul tău să aibă timp să-și lucreze magia în timp ce faci restul rutinei de duș.

Balsamurile puternice funcționează pentru a restabili și preveni deteriorarea. Întrucât părul deteriorat este mai fragil decât te-ai putea gândi, este important să folosesti balsamul cel puțin o dată pe săptămână. Dar, deoarece aceste balsamuri sunt mai puternice, aplicați-le numai de la axul mijlociu până la varfuri.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei