Criteriul National

Cum sa gasesti produse cosmetice online la preturi bune

Cum sa gasesti produse cosmetice online la preturi bune
august 01
16:05 2020

 

Cum sa gasesti produse cosmetice online la preturi bune

Oamenii sunt bombardați continuu cu imagini ale unor celebrități cu corpuri perfecte, haine frumoase și păr excepțional și machiaj. Ceea ce mulți oameni nu reușesc să-și amintească când încearcă să-și imite vedetele preferate este faptul că au luxul de a avea sume imense de bani pentru a cheltui stilistilor celebri care se asigură că se uită mereu la cele mai bune.

Cu toate acestea, cu know-how-ul potrivit, puteți obține un aspect plin de farmec și sofisticat, fără a fi necesar să cheltuiți sume imense de bani.

Găsirea de produse cosmetice ieftine online

Recesiunea a însemnat că mulți oameni nu își pot permite acum luxurile în viață. Adevărul este că multe femei consideră machiajul nu ca pe un lux, ci ca pe o necesitate. Cu toate acestea, dacă aveți un buget limitat, este posibil să fiți mai selectiv în ceea ce privește tipul de produse cosmetice achiziționate. Adesea, oamenii vor fi atrași de nume de designer, presupunând că acestea oferă cea mai bună calitate, dar acest lucru nu este întotdeauna cazul. Când vine vorba de a găsi produse cosmetice ieftine online, ar trebui să decideți mai întâi ce anume căutați, indiferent dacă este ruj, dermatograf, fond de ten etc. Aproape sigur veți avea o idee despre ceea ce doriți să cheltuiți pentru un anumit articol, astfel încât ar trebui să țină cont de acest lucru atunci când îl cauți.

pexels-pixabay-354962

Cu Google la dispoziție, nu există nicio scuză pentru a nu verifica toate magazinele majore pentru produsele cosmetice pe care le căutați. Adesea puteți găsi oferte excelente pe Olx  pentru produse cosmetice. De exemplu, s-ar putea să găsești pe cineva care vinde un eyeliner căruia i s-a oferit un cadou și nu mai are nevoie. Sau poate cineva are un set de perii de machiaj care au rămas neutilizați. Privind în jur, puteți face adesea economii semnificative pentru produsele cosmetice, mai ales dacă cumpărați mai multe articole simultan. Lucruri precum ruj, dermatograf, perii de machiaj și creioane pentru sprâncene se pot adăuga în curând, mai ales dacă favorizezi mărci mai scumpe

Când căutați online produse cosmetice ieftine, trebuie să vă amintiți că va trebui să atingeți un echilibru între bugetul dvs. și produsele dvs. ideale. Dacă vrei un ruj deosebit de scump pe care ți-l dorești, atunci ar trebui să sacrifici o altă piesă de machiaj la care te uitai. Atâta timp cât sunteți sensibil și vă bugetați bine, nu există niciun motiv să nu puteți obține aspectul pe care îl doriți pe un buget relativ mic.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul