Criteriul National

Cum sa iti alegi cele mai frumoase rochii cu dantela?

Cum sa iti alegi cele mai frumoase rochii cu dantela?
mai 23
16:25 2017

Rochiile cu dantela, cu siguranta reprezinta un atuu foarte important pentru femei, deoarece acestea datorita diversitatii lor, pot fi purtate la diferite evenimente, chiar daca acestea necesita o eleganta sau o simplitate peste masura. Asa ca, acesta este considerat de foarte multe femei, cel mai mare avantaj in ceea ce consta categoria acestor rochii dantela.

Si chiar daca ai o varsta destul de frageda, trebuie sa ai in vedere faptul ca, acestea sunt perfecte pentru noul anotimp in care intram, aspect caruia trebuie sa ii acorzi o atentie mult mai mare, deoarece doar asa vei stii ce rochii dantela pentru primavara sa iti alegi.

Recomandare pentru alegerea rochiilor din dantela

In primul rand, trebuie sa ti cont de greutatea pe care o ai, deoarece este foarte importanta marimea. Chiar daca au fost cazuri in care nu s-a tinut cont de acest aspect si totusi rochia a fost perfecta, nu te rezuma la a face si tu exact la fel si probeaz-o. Designerii, recomanda ca de fiecare data sa probezi cel putin 3 astfel de rochii, deoarece este foarte important sa vezi care iti pune in evidenta formele cat mai bine si care te avantajeaza.

Pe locul secund, se afla chiar evenimentul la care o vei purta. Desi, femeile se axeaza pe rochii lungi din dantela, deoarece acestea se potrivesc cel mai bine cu orice tip de eveniment, nu trebuie sa urmezi acest sfat, deoarece in cazul tau poate o rochie scurta cu dantela ti se potriveste mult mai bine. Asa ca, analizeaza cat mai bine piata, in special pentru a o putea purta la orice tip de eveniment.

Si in final, iti recomand sa verifici foarte bine materialul din care rochia a fost creata. Este mai mult decat vital acest lucru, deoarece nu vrei ca la un eveniment important in momentul in care toate privirile sunt atintite asupra ta, rochia sa dea semne de proasta calitate. De aceea, este foarte important sa te axezi doar pe materiale de calitate si care sa reziste si la evenimentele mai lungi.

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

SmartSEO

SmartSEO

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo