Criteriul National

Cum să îți crești câștigurile la pariurile online

Cum să îți crești câștigurile la pariurile online
ianuarie 19
13:58 2018

Atunci când ești parior începător, întrebi mereu în stânga și în dreapta despre modalități de a câștiga câți mai mulți bani într-un timp cât mai scurt cu ajutorul pariurilor sportive. Adevărul este că niciun parior experimentat nu va veni să îți spună secretele din spatele câștigurilor lui, însă vei vedea că odată cu trecerea timpul, vei prinde și tu experiență și îți vei forma propriile trucuri care te ajută să câștigi mai mult. Până atunci, noi te ajutăm cu câteva sfaturi care te vor ajuta în această perioadă de început.

 

Nu paria pe echipe necunoscute

Pot fi zile sau chiar săptămâni în care oferta la casele de pariuri nu este chiar atât de bogată și ne referim aici în special la perioadele în care există vreo pauză competițională sau când marile campionate s-au încheiat. În astfel de situații, ești tentat să pariezi pe tot felul de meciuri din campionate mai puțin cunoscute și pe care nu le urmărești, pe echipe de care nu ai auzit în viața ta, dar au o cotă bună și tot așa. Statisticile arată că cei care pariază în necunoștință de cauză, pierd aceste pariuri. Așa că, dacă nu vrei să îți micșorezi câștigurile, ar fi bine să eviți astfel de situații.

 

Nu paria mereu pe favoriți

Pariorii începători au tendința de a paria în anumite situații cu sufletul. Spre exemplu, dacă echipa preferată joacă în Champions League, ești tentat să pariezi pe ea, chiar dacă în subconștientul tău știi că nu are nicio șansă să câștige. Dacă vrei să investești banii cu cap, ar fi bine să nu pariezi cu sufletul. Înainte de a paria, citește mai bine câteva ponturi pariuri care te vor ajuta să iei decizia cea mai bună.

 

Nu te uita doar la cote

Pentru un parior începător, cotele reprezintă cel mai important lucru atunci când vine vorba de plasarea unui pariu. Cu timpul însă, vei învăța că trebuie să iei în considerare mai multe lucruri, nu doar cotele. O cotă de 4-5 este într-adevăr mai tentantă decât o cotă de 1.5, însă statistic vorbind, șansele ca acea cotă de 4-5 să fie câștigătoare sunt extrem de mici. Analizează foarte bine evoluția echipelor, vezi dacă vor juca titularii sau din contră, rezervele, dacă este un meci cu miză mare sau nu, sau dacă nu ai timp de astea, studiază ponturi pariuri și problema este rezolvată.

 

Nu te arunca să pariezi live

Pariurile live sunt preferate de majoritatea pariorilor pentru că le oferă acea doză de adrenalină de care au nevoie și uneori, câștiguri mari. Însă, ar fi bine tratezi pariurile live cu extrem de multă precauție pentru că pe cât de repede te îmbogățești, pe atât de repede s-ar putea să și falimentezi. Pariază doar dacă ești 70-80% sigur de rezultat sau doar dacă ai și opțiunea de Cashout care îți oferă oportunitatea de a opri pariul live oricând simți că s-ar putea să ieși în pierdere.

 

Implică-te într-o comunitate online

Într-o comunitate online poți face schimb de experiențe cu alți pariori, poți cere un sfat, poți discuta cu alții evoluția meciurilor și puteți schimba între voi diverse ponturi pariuri. O comunitate online este cea care te va forma pe viitor, cea care te va învăța mici secrete și te va duce la drumul cel bun. Evită să fii egoist și să păstrezi anumite lucruri doar pentru tine sau să crezi că nu ai ce învăța de la ceilalți. Este adevărat că uneori poate vei fi indus în eroare, însă de cele mai multe ori, vei învăța lucruri care te vor ajuta să te îmbogățești din pariurile online.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Miruna A

Miruna A

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro