Criteriul National

Cum să îți întreții corect sandalele pentru a arăta mereu ca noi

Cum să îți întreții corect sandalele pentru a arăta mereu ca noi
aprilie 24
13:24 2020

Atunci când îți cumperi o nouă pereche de sandale ți-ai dori fără dar sau poate să te poți bucura cât mai mult de ele. Când sunt noi arată superb, sunt confortabile așa că pur și simplu nu ne-am mai dori să le dăm jos din picioare.

Cu toate acestea, aspectul sandalelor poate avea mult de suferit cu cât le purtăm mai mult, ceea ce ne poate aduce foarte multă frustrare dar și dezamăgire totodată. Totuși, dacă ai grijă de noile tale sandale dama și le întreții corect, atunci ar trebui ca aspectul lor dar și confortul pe care îl oferă să nu aibă de suferit.

De aceea, în acest articol ne-am propus să vorbim despre cum să întreții corect sandalele pentru ca acestea să arate mereu ca atunci când erau noi și totodată să fie la fel de confortabile.

Iată care sunt sfaturile noastre:

Nu uita că trebuie să te ocupi de curățarea sandalelor cât mai des

Dat fiind faptul că purtăm sandalele doar 3-4 luni pe ani, atunci în mod normal ar trebui să ne putem bucura de o pereche de sandale damă cât mai multe sezoane. Dar, pentru a ne putea bucura de asta, trebuie să ne curățăm sandalele cât mai des astfel încât des atât aspectul sandalelor cât și materialul din care au fost confecționate să nu aibă de suferit din cauza mizeriei, a nisipului și a prafului care ar putea ajunge la interior.

Nu trebuie să folosești soluții speciale. Apa cu săpun este mai mult decât suficientă. Folosește o perie cât mai fină sau doar o cârpă din microfibră și curăță bine sandalele iar mai apoi lasă-le să se usuce la temperatura camerei și nu la soare sau aproape de o sursă de căldură.

Dacă ai o pereche de sandale din velur, de exemplu, poți opta pentru folosirea tifonului cu ajutorul căruia vei scăpa mult mai ușor de praf. Există și soluții special concepute pentru a curăța sandalele. Este important însă să alegi un spray special pentru tipul sandalelor pe care le deții. Urmărește numaidecât materialul din care acestea au fost confecționate, alegând un spray ce poate fi folosit pentru curățarea lui.

Ai grijă cum depozitezi sandalele

Atenție sporită trebuie să acorzi și depozitării sandalelor. Nu contează cât timp stau depozitate, important este ca acestea să fie depozitat cât mai corect. Poți folosi hârtie pentru ca forma acestora să nu se piardă și totodată recomandarea noastră este să te folosești de cutiile în care au venit împachetate. Reprezintă cea mai bună soluție de depozitare a sandalelor.

Totodată, este foarte important să îți cumperi sandale de calitate, deoarece acestea vor fi mult mai ușor de întreținut. Mai exact, nu cumpăra chiar cele mai ieftine sandale, chiar dacă pot părea a fi foarte atrăgătoare. La fel de probabil este ca acestea să fie de o calitate îndoielnică, așa că nu te vei putea bucura prea mult de ele.

Prin urmare, investește mai mult în sandalele pe care le achiziționezi iar astfel cu siguranță le vei putea folosi mai multe sezoane fără ca aspectul lor să se înrăutățească.

 

Comentarii

Comentarii

Tags
Share

Despre autor

Anabell

Anabell

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul