Criteriul National

Cum sa iti maresti nivelul de testosteron pe cale naturala

Cum sa iti maresti nivelul de testosteron pe cale naturala
ianuarie 11
22:46 2017

Testosteronul este principalul hormon masculin, iar el are o foarte mare importanta in buna functionare a organismului unui barbat, mai ales in ceea ce priveste performantele sexuale de care este el capabil. Nici nu este de mirare de ce atat de multi reprezentanti ai sexului tare sunt intr-o permanenta cautare de solutii care sa ii ajute sa mentine nivelul testosteronului cat mai ridicat cu putinta. Merita scos in evidenta faptul ca nici un nivel prea mare nu este recomandat, deoarece in acest fel pot sa apara dezechilibre hormonale.

Ce poate face un barbat pentru a mentine la un nivel optim acest hormon atat de necesar, apeland doar la metode naturale, care sa nu aiba reactii adverse pe termen lung? Exista destul de multe variante pe care le avem la dispozitie. De ce recomandam doar solutii naturale? In primul rand, afla ca prin „solutii naturale” ne referim la acele metode care nu fac altceva decat sa determine corpul sa produca mai mult testosteron, pe cale naturala.

Un prim pas pe care tu trebuie sa il faci este sa incepi sa introduci in dieta zilnica cat mai multe fructe si legume, precum si alimente despre care se stie clar ca pot ajuta in ridicarea nivelului de testosteron. Printre aceste alimente „minune”, daca le putem spune asa, se numara stridiile, usturoiul, orezul brun, uleiul de masline, nuca de cocos, telina, conopida, broccoli, precum si multe altele.

Putem apela chiar si la niste produse care au fost create in special cu acest scop in minte, iar ele au marele avantaj ca ofera o concentratie mare a celor mai bune ingrediente 100% naturale, atent selectionate. Stii si tu ca este destul de greu sa iti iei direct din mancare toate substantele nutritive de care ai nevoie, nu-i asa? Un astfel de produs este si Titan Gel, care are marele avantaj ca vine sub forma de crema usor de aplicat si folosit.

Un al doilea pas pe care noi trebuie sa il facem este sa incercam sa scapam de grasimea de pe corp, iar asta nu putem face decat prin sport, foarte mult sport. In plus, daca lucram cu greutati, testosteronul va incepe sa fie din abundenta in corpul nostru.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

clinica implant dentar timisoara