Criteriul National

Cum să îți menții sănătatea în interior și exterior

Cum să îți menții sănătatea în interior și exterior
mai 05
11:48 2017

Grija pentru sănătatea ta trebuie să fie prioritară. O alimentație corespunzătoare, bazată pe produse neprocesate, proaspete, fructe și legume, practicarea unui sport zilnic și menținerea unei atitudini pozitive prin meditație vor contribui la întărirea sistemului tău imunitar și te vor face să radiezi sănătate prin toți porii.

Sănătatea interioară

De cele mai multe ori se reflectă și în exterior. Din acest motiv trebuie să ai grijă de regimul tău alimentar, organizarea meselor și produsele pe care le consumi.

Introducerea în consumul zilnic a cel puțin 3 căni de ceai, in special al ceaiului verde, va contribui la dezintoxicarea organismului, îmbunătățirea circulației sangvine, reducerea riscului apariției accidentului vascular cerebral, stabilizarea tensiunii, creșterea nivelului energetic și stimularea metabolismului, prin arderea rapidă a grăsimilor.

Ceaiul negru are și el proprietăți benefice asupra organismului, îmbunătățindu-i starea de sănătate. Printre avantajele ceaiului negru se numără: prezența antioxidanților care, în lupta cu radicalii liberi, previn apariția afecțiunilor cronice și a problemelor pielii, întărirea sistemului osos, antrearea memoriei și prevenirea apariției celulelor canceroase.

Sănătatea exterioară

Sănătatea exterioară este dictata în primul rând de ceea ce se consumi și modul în care alegi să gândești. Astfel, o alimentație curată, bio și o stare de spirit pozitivă în cea mai mare parte a timpului, vor contribui la efectul de tinerețe al chipului tău.

Ai grijă de tenul tău curățându-l dimineața, aplicând înainte de fiecare proces de machiere o cremă hidratantă, care să mențină pielea catifelată pe parcursul întregii zile. Înainte de culcare nu evita să te demachiezi, întrucât pielea are nevoie să respire pe timpul nopții. Optează pentru produsele bazate pe ingrediente naturale.

În cazul în care dorești să previi sau să reduci ridurile, încearcă o cremă de față cu acid hialuronic și efect de lifting și un fond de ten hidratant, care să nu încarce tenul și să evidențieze mai mult ridurile.

Pentru sănătatea pielii corpului, alege un ulei hidratant de corp și o cremă pe baza de cocos care are capacitatea de a-ți hrăni pielea și a-i reda frumusețea.

Ai grijă de sănătatea corpului tău prin schimbarea stilului de viață, îmbunătățirea regimului alimentar și selectarea inteligentă a produselor de make-up și întreținere a frumuseții pielii. Alege să fii sănătoasă și frumoasă cu ajutorul naturii și a tuturor beneficiilor pe care aceasta le are.

 

Comentarii

Comentarii

Tags
Share

Despre autor

Miruna A

Miruna A

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo