Criteriul National

Cum să îți menții sănătatea în interior și exterior

Cum să îți menții sănătatea în interior și exterior
mai 05
11:48 2017

Grija pentru sănătatea ta trebuie să fie prioritară. O alimentație corespunzătoare, bazată pe produse neprocesate, proaspete, fructe și legume, practicarea unui sport zilnic și menținerea unei atitudini pozitive prin meditație vor contribui la întărirea sistemului tău imunitar și te vor face să radiezi sănătate prin toți porii.

Sănătatea interioară

De cele mai multe ori se reflectă și în exterior. Din acest motiv trebuie să ai grijă de regimul tău alimentar, organizarea meselor și produsele pe care le consumi.

Introducerea în consumul zilnic a cel puțin 3 căni de ceai, in special al ceaiului verde, va contribui la dezintoxicarea organismului, îmbunătățirea circulației sangvine, reducerea riscului apariției accidentului vascular cerebral, stabilizarea tensiunii, creșterea nivelului energetic și stimularea metabolismului, prin arderea rapidă a grăsimilor.

Ceaiul negru are și el proprietăți benefice asupra organismului, îmbunătățindu-i starea de sănătate. Printre avantajele ceaiului negru se numără: prezența antioxidanților care, în lupta cu radicalii liberi, previn apariția afecțiunilor cronice și a problemelor pielii, întărirea sistemului osos, antrearea memoriei și prevenirea apariției celulelor canceroase.

Sănătatea exterioară

Sănătatea exterioară este dictata în primul rând de ceea ce se consumi și modul în care alegi să gândești. Astfel, o alimentație curată, bio și o stare de spirit pozitivă în cea mai mare parte a timpului, vor contribui la efectul de tinerețe al chipului tău.

Ai grijă de tenul tău curățându-l dimineața, aplicând înainte de fiecare proces de machiere o cremă hidratantă, care să mențină pielea catifelată pe parcursul întregii zile. Înainte de culcare nu evita să te demachiezi, întrucât pielea are nevoie să respire pe timpul nopții. Optează pentru produsele bazate pe ingrediente naturale.

În cazul în care dorești să previi sau să reduci ridurile, încearcă o cremă de față cu acid hialuronic și efect de lifting și un fond de ten hidratant, care să nu încarce tenul și să evidențieze mai mult ridurile.

Pentru sănătatea pielii corpului, alege un ulei hidratant de corp și o cremă pe baza de cocos care are capacitatea de a-ți hrăni pielea și a-i reda frumusețea.

Ai grijă de sănătatea corpului tău prin schimbarea stilului de viață, îmbunătățirea regimului alimentar și selectarea inteligentă a produselor de make-up și întreținere a frumuseții pielii. Alege să fii sănătoasă și frumoasă cu ajutorul naturii și a tuturor beneficiilor pe care aceasta le are.

 

Comentarii

Comentarii

Tags
Share

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

clinica implant dentar timisoara

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro