Criteriul National

Cum să îți menții sănătatea în interior și exterior

Cum să îți menții sănătatea în interior și exterior
mai 05
11:48 2017

Grija pentru sănătatea ta trebuie să fie prioritară. O alimentație corespunzătoare, bazată pe produse neprocesate, proaspete, fructe și legume, practicarea unui sport zilnic și menținerea unei atitudini pozitive prin meditație vor contribui la întărirea sistemului tău imunitar și te vor face să radiezi sănătate prin toți porii.

Sănătatea interioară

De cele mai multe ori se reflectă și în exterior. Din acest motiv trebuie să ai grijă de regimul tău alimentar, organizarea meselor și produsele pe care le consumi.

Introducerea în consumul zilnic a cel puțin 3 căni de ceai, in special al ceaiului verde, va contribui la dezintoxicarea organismului, îmbunătățirea circulației sangvine, reducerea riscului apariției accidentului vascular cerebral, stabilizarea tensiunii, creșterea nivelului energetic și stimularea metabolismului, prin arderea rapidă a grăsimilor.

Ceaiul negru are și el proprietăți benefice asupra organismului, îmbunătățindu-i starea de sănătate. Printre avantajele ceaiului negru se numără: prezența antioxidanților care, în lupta cu radicalii liberi, previn apariția afecțiunilor cronice și a problemelor pielii, întărirea sistemului osos, antrearea memoriei și prevenirea apariției celulelor canceroase.

Sănătatea exterioară

Sănătatea exterioară este dictata în primul rând de ceea ce se consumi și modul în care alegi să gândești. Astfel, o alimentație curată, bio și o stare de spirit pozitivă în cea mai mare parte a timpului, vor contribui la efectul de tinerețe al chipului tău.

Ai grijă de tenul tău curățându-l dimineața, aplicând înainte de fiecare proces de machiere o cremă hidratantă, care să mențină pielea catifelată pe parcursul întregii zile. Înainte de culcare nu evita să te demachiezi, întrucât pielea are nevoie să respire pe timpul nopții. Optează pentru produsele bazate pe ingrediente naturale.

În cazul în care dorești să previi sau să reduci ridurile, încearcă o cremă de față cu acid hialuronic și efect de lifting și un fond de ten hidratant, care să nu încarce tenul și să evidențieze mai mult ridurile.

Pentru sănătatea pielii corpului, alege un ulei hidratant de corp și o cremă pe baza de cocos care are capacitatea de a-ți hrăni pielea și a-i reda frumusețea.

Ai grijă de sănătatea corpului tău prin schimbarea stilului de viață, îmbunătățirea regimului alimentar și selectarea inteligentă a produselor de make-up și întreținere a frumuseții pielii. Alege să fii sănătoasă și frumoasă cu ajutorul naturii și a tuturor beneficiilor pe care aceasta le are.

 

Comentarii

Comentarii

Tags
Share

Despre autor

Miruna A

Miruna A

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo