Criteriul National

Cum sa iti mobilezi casa rapid si eficient?

septembrie 08
13:16 2021

Multe persoane considera ca mobila este cel mai important element al unei casei, fapt pentru care investesc mult timp pentru a alege produsele potrivite pentru stilul de viata pe care il adopta. De cele mai multe ori poate fi o provocare in momentul in care alegi sa iti remobilezi casa, deoarece pe piata exista numeroase variante, iar tu nu vei stii care este cea mai buna. Totusi, indiferent de achizitia pe care urmeaza sa o faci, va trebui sa iei intotdeauna in calcul existenta anumitor criterii, in momentul in care alegi mobila.

  1. Stilul

Pe piata exista numeroase stiluri de mobila, de la cel clasic si pana la cel minimalist. In magazinele dedicate poti gasi piese reprezentative pentru orice stil, fapt pentru care nu va fi greu sa achizitionezi piesele necesare pentru a crea o estetica reprezentativa pentru tine. Totusi, daca doresti produse unicat, iti recomandam sa apelezi la producatorii locali de mobila si sa comanzi piese care vor fi realizate conform indicatiilor tale. De altfel, o alta idee buna poate fi buticul vintage, unde vei gasi piese care dateaza cu zeci de ani in urma.

Singura problema in cazul acestor producatori/ comercianti de mobila este ca deseori acestia nu ofera si servicii de mutare a mobilei dintr-un loc in altul. Pentru a iti veni in ajutor, in astfel de situatii, iti recomandam sa cauti o firma se ocupa de transport mobila recum cdmrelocation.ro, astfel incat piesele tale preferate de mobilier sa ajunga la destinatie in cel mai scurt timp, in completa siguranta. Firmele care ofera astfel de servicii dispun de personal care stie cum sa manipuleze mobila, pentru a nu o deteriora pe intregul proces de livrare. Odata incarcata in autovehicul, produsele vor fi securizate pentru a nu se deplasa/ lovi, producandu-se astfel pagube.

  1. Utilitatea

In momentul in care alegi sa achizitionezi diferite piese de mobilier, va trebui sa te asigur ca acestea iti sunt utile pentru sarcinile zilnice. Spre exemplu, in cazul dormitoarelor vei avea nevoie de paturi care prezinta dimensiuni considerabile, iar in cazul livingurilor va trebui sa achizitionezi o sofa spatioasa. Astfel, in momentul in care te decizi sa achizitionezi noi piese de mobilier, va trebui sa acorzi o atentie sporita utilitatii acestuia, pentru a fi sigur ca il folosesti in fiecare zi.

  1. Materiale folosite

In cazul in care te-ai decis sa achizitionezi prima data piesele pe care le folosesti zilnic, este important ca acestea sa fie confectionate din materiale extrem de rezistente, astfel incat sa nu cedeze in urma utilizarii indelungate. De altfel, materialele dure si rezistente ofera o serie de beneficii, iar printre acestea se numara: rezistenta in timp, riscul redus de aparitie a urmelor de degradare pe suprafetele lucioase, pot fi curatate si intretinute mult mai usor decat ai crede, iar intreaga investitie va fi acoperita in timp.

Asadar, toate aceste piese vor putea fi folosite in cadrul diferitelor tipuri de design de interior, iar tu nu vei fi nevoit sa le inlocuiesti, deoarece acestea se potrivesc in mai multe contexte stilistice.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

AdrianaG

AdrianaG

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul