Criteriul National

Cum să îți protejezi telefonul cu huse si carcase personalizabile rapid si ieftin

Cum să îți protejezi telefonul cu huse si carcase personalizabile rapid si ieftin
august 13
14:13 2020

Există posibilitatea, în zilele noastre, de a-ți crea propria husă pentru telefon, care nu numai că va fi personalizată, ci îți va proteja telefonul de la deteriorare. Astfel, dacă îți cauți o husă telefon personalizată, care să reflecte propriile gusturi și te facă să ieși în evidență în mulțime, citește în continuare și află toate detaliile.

De ce să alegi o husă personalizată?

Anumite magazine online specializate în comercializarea diferitelor modele de huse și carcase pentru telefon, așa cum este Etuo, sunt locul unde îți poți pune în practică creativitatea, căci pe site poți crea orice design care să fie tipărit pe carcasa de telefon personalizată.

O husă de telefon personalizată este, de asemenea, un cadou minunat pentru cei dragi! Tot ceea ce trebuie să faci este să încarci imaginea preferată care surprinde cele mai frumoase amintiri împreună și surprinde-i cu un cadou memorabil pe care îl vor prețui. Deci, de ce să nu comanzi husa personalizată chiar acum, pentru următoarea aniversare?

O altă idee foarte bună, atunci când este vorba despre husele personalizate, este aceea că, prin intermediul lor, poți foarte bine să îți promovezi brandul, dacă deții propria afacere, alegând să personalizezi husele pentru telefon cu logo-ul sau culorile acestuia. Și, de ce nu, să le oferi angajaților, clienților sau chiar viitorilor parteneri. Prin această modalitate îți face publicitate gratuită mult timp de acum încolo.

Cum poți crea propria husă personalizată?

Poți personaliza carcasa telefonului sau a tabletei tale în doar câteva clicuri! Este un proces distractiv și ușor. Mai întâi, caută marca și modelul dispozitivului și alege un tip de husă pentru a începe crearea capodoperei tale.

Ai la dispoziție mai multe tipuri de huse, cum ar fi cea din silicon, carcasa blindată sau cea flip. Alege-o pe cea care se potrivește cel mai bine stilului tău de viață și preferințelor tale. Apoi, poți încărca orice imagine, text sau design care îți place de pe computer, galeria de telefon sau rețelele sociale. Acest design va fi tipărit pe husa personalizată a telefonului.

Este important să alegi întotdeauna imagini cu cea mai mare rezoluție, pentru a te asigura că design-ul husei personalizate iese exact așa cum îți dorești. Alegerea ta finală este o fotografie drăguță cu animalul tău de companie sau o poză de familie emoționantă? Indiferent ce alegere faci, o vei avea aproape de tine zilnic, prin intermediul telefonului.

Crearea unei huse de telefon personalizate nu a fost niciodată mai ușoară. Iar pentru a te asigura că așa este, tot ceea ce trebuie să faci este să încerci aplicația online Kreator Etui!

Protejează-ți telefonul într-un mod original

De câte ori nu ți-a scăpat telefonul, astfel încât să începi să îți faci griji pentru siguranța acestuia? Este un lucru care se întâmplă tuturor. Cu toate acestea, poți evita acel moment neplăcut protejându-ți telefonul cu o husă Huawei Nova 5T!

Dacă ai o carcasă pentru telefon, poți crește semnificativ durata de viață a acestuia și îl poți proteja împotriva zgârieturilor și a loviturilor.

Alege să folosești o husă personalizată pentru telefonul tău și cu siguranță, pe lângă faptul că acesta va fi protejat întotdeauna, vei atrage și toate privirile datorită modelului unic de husă!

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

dca

dca

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul