Criteriul National

Cum să menții piscina curată în sezonul estival

Cum să menții piscina curată în sezonul estival
septembrie 10
12:21 2019

Temperaturile crescute din această perioadă te fac să îți dorești, în fiecare zi, să petreci mai mult timp la piscină? Adori să înoți, iar ideea de a avea o piscină, la tine acasă, îți surâde? Atunci trebuie să știi că poți achiziționa piscine ieftine online de pe hydrospa.ro. Poți face acest lucru rapid și ușor, iar astăzi îți vom prezenta și modul în care poți întreține corect aceste piscine, pe timp de vară.

Curățarea piscinei cu ustensile specializate 

Pentru a curăța și întreține corect piscina de acasă, ai nevoie de ustensilele potrivite. Iată care sunt cele destinate unei curățenii realizate ca la carte:

 

 • Un pol telescopic – Majoritatea ustensilelor de curățare a piscinei se atașează acestui pol, astfel încât să le poți utiliza ușor și rapid. Asigură-te că și acest accesoriu util este curățat corespunzător anterior utilizării, pentru a evita riscul contaminării apei din piscină cu bacterii.

 

 • Un instrument de curățare a frunzelor – Poți folosi o plasă destinată acestui scop, pe care să o atașezi polului telescopic. Aceasta este utilă atunci când vrei să elimini frunzele de la suprafața apei sau alte resturi, care se pot aduna în acest loc. Folosește aceste skimmere la finalul fiecărei zile, pentru ca apa în care înoți să fie curată și să asigure condițiile igienice necesare în cazul acestei activități.

 

 • O perie pentru piscină – Acest dispozitiv este util atunci când vrei să cureți părțile laterale ale piscinei sau treptele acesteia. Nu uita să cureți peria înainte de a o utiliza cu acest scop, pentru a evita riscul contaminării apei cu diverse bacterii. Este recomandat să folosești acest accesoriu de întreținere a piscinei săptămânal.

 

Utilizarea unui aspirator de piscină

Pe lângă activitățile zilnice de curățare a apei, este indicat să optezi și pentru folosirea unui aspirator de piscină, destinat întreținerii acesteia. Aceste produse de curățare robotizate se deplasează în jurul piscinei, colectând resturile acumulate în aceasta. Poți opta pentru un aspirator de piscină manual sau pentru unul automat, care va face procesul de întreținere a piscinei mai ușor. 

 

Iată câteva funcții și accesorii utile, în cazul unui aspirator de piscină:

 • Perii cu efecte multiple – Acestea asigură nu doar curățarea corespunzătoare a spațiului din piscină, ci și eliminarea algelor sau a bacteriilor din apă. Este indicat să optezi pentru un dispozitiv cu perie activă, în acest caz, pentru ca rezultatele obținute să fie eficiente.

 

 • Casetă de filtrare – Aspiratoarele de piscină prevăzute cu sisteme de filtrare duble sunt cele mai eficiente. Acestea asigură eliminarea reziduurilor de dimensiuni mari, în primă fază și a impurităților fine, în a doua etapă de curățare. 

 

 • Sistem de alimentare multifuncțional – Specialiștii recomandă utilizarea aspiratoarelor de piscină prevăzute cu sisteme de alimentare multifuncționale, datorită performanței asigurate de acestea. 
  • Astfel de dispozitive sunt prevăzute cu programe de curățare eficiente, cu un ciclu de timp care poate fi setat, conform nevoilor tale și cu programe de întreținere săptămânală a piscinei. 
  • Ușor de manevrat și de activat, aceste dispozitive asigură funcții de control precise, ce pot fi operate prin intermediul unităților de control, prevăzute cu ecrane tactile. 

 

 • Sisteme de manevrare precise - Cele mai performante dispozitive de aspirare a piscinei sunt prevăzute cu sisteme de manevrare precise. Acestea asigură și supraveghează curățarea automatizată a pardoselii piscinei, a pereților acesteia și a liniei sale de plutire. Poți miza, în acest caz, pe eficiența dispozitivelor de ultimă generație, care au capacitatea de a ocoli obstacolele și de a reveni la traseele de întreținere originale. Acestea pot fi stabilite conform modelelor pe care le programezi, prin intermediul unității de control. 

 

Prin urmare, acum poți achiziționa piscine eficiente, de dimensiunile necesare, pentru utilizarea la domiciliu. În plus, le poți întreține corespunzător, cu ajutorul echipamentelor menționate în acest articol. 

 

Orientează-te către cele de ultimă generație, prevăzute cu funcții suplimentare, care permit controlul automatizat al acestor dispozitive. Acestea reduc durata de timp și efortul pe care tu, ca și utilizator, trebuie să le depui și asigură rezultate eficiente. 

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Maria Popescu

Maria Popescu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul