Criteriul National

Cum să NU investeşti în scaune urâte pentru organizarea evenimentelor în locaţia salonului pe care îl administraţi

Cum să NU investeşti în scaune urâte pentru organizarea evenimentelor în locaţia salonului pe care îl administraţi
aprilie 21
17:25 2021

Alegerea scaunelor este o decizie dificilă pentru cei care îşi deschid o locaţie nouă sau pentru administratorii de localuri şi de saloane în care se organizează cele mai frumoase evenimente şi nunţi. Cei mai mulţi proprietari de astfel de localuri aleg mobilă pentru evenimente fiindcă investiţia nu este una mare din punct de vedere financiar, dar este foarte inspirată, mai ales pentru cei care vor să îşi surprindă clienţii de fiecare dată când organizează un eveniment şi să nu îi plictisească cu acelaşi décor.

Principalele motive pentru a închiria scaune frumoase pentru evenimentele ce vor avea loc în locaţia ta

Cele mai importante motive pentru care antreprenorii trebuie să pună accent pe alegerea corespunzătoare a mobilierului modern şi elegant pentru locaţia lor sunt:

  • scaunele şi celelalte obiecte de mobilier vor apărea în pozele de la nuntă, în toate pozele cu locaţia, în pozele pe site-urile de socializare în care va fi etichetată şi locaţia;
  • mârâi pot refuza încheierea contractului cu salonul de nuntă dacă nu le place formă sau aspectul scaunelor şi a celorlalte obiecte de mobilier;
  • scaunele joacă un rol important în amenajarea locaţiei, dar şi în confortul utilizatorilor care doresc nu numai că totul să arate impecabil, ci şi să se simtă bine cât timp se odihnesc după ce dansează;
  • din ce în ce mai multe locaţii investesc în mobilier de lux, iar concurenta în acest domeniu este acerbă. Anual se deschid zeci sau sute de locaţii de nuntă noi în întreaga ţară, care arată că decupate din revistă, iar antreprenorii nu trebuie să se lase mai prejos;
  • scaunele de nuntă trebuie să se potrivească tematicii evenimentului, decoratiunilor şi locaţiei.

Noutatea absolută a momentului în ceea ce priveşte decorarea salonului de nuntă – scaunele transparente

Scaunele transparente reprezintă o alegere ideală pentru o locaţie de evenimente. Pentru că scaunele din lemn sau plastic, din metal sau pliabile, tapiţate cu piele ecologică sau catifea sau nu sunt variantele cu care sunt obişnuiţi cei mai mulţi dintre cei care participă la evenimente, scaunele transparente sunt cu adevărat o noutate în acest sens pentru că:

  • arată foarte bine atât  la interior, cât şi la exterior, transparenta fiind o calitate mare şi o caracteristică elegantă. Scaunele transparente pot fi folosite atât în cazul evenimentelor care au loc la interior, cât şi la exterior, făcând ca spaţiul să pară mai puţin aglomerat;
  • dau impresia generală de spaţiu aerisit pentru că sunt transparente, fiind ideale mai ales în decorurile naturale, la evenimentele organizate în aer liber;
  • sunt alegerea numărul 1 a mirilor moderni care le prefera pentru designul lor minimalist, chic, urban, cu linii clare şi simple, fără culori ţipătoare şi decoraţiuni extravagante.

Cu siguranţă scaunele transparente aparent fragile dar în realitate rezistente la şocuri, uzură şi zgârieturi sunt alegerea perfectă pentru evenimentele în familie, dar şi pentru evenimentele mari, care au loc împreună cu prietenii şi rudele.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul