Criteriul National

Cum sa obtii senzatia de spatiu mai mare intr-un apartament cu dimensiuni reduse?

Cum sa obtii senzatia de spatiu mai mare intr-un apartament cu dimensiuni reduse?
iulie 28
15:20 2017

Dintotdeauna ai visat sa traiesti intr-un spatiu generos, care sa-ti ofere tot confortul si relaxarea de care ai nevoie, dar de fapt realitatea este alta, dispui doar de un apartament mic si tot ce ai de facut este sa te adaptezi si sa gasesti cele mai bune solutii pentru a imbunatati situatia. Exista in acest sens mai multe metode prin care se poate obtine intr-un apartament de mici dimensiuni senzatia unui spatiu mai amplu decat suprafata lui reala. Astfel, aplicand corect cateva reguli la indemana tuturor, poti transforma un spatiu mic de locuit intr-unul mult mai generos din punct de vedere al spatiului , contribuind la un plus de confort si la acea stare de bine pe care ne-o dorim fiecare sa o simtim atunci cand ajungem acasa.

Poti sa recurgi la anumite modificari in ceea ce priveste compartimentarea apartamentului, realizand un open space, care poate fi format, de exemplu, din living si bucatarie, acestea fiind doua zone din locuinta in care petreci cel mai mult timp si poti prin aceasta schimbare sa obtii un spatiu aerisit si totodata extrem de util pentru activitatile tale zilnice. Tot pentru crearea senzatiei de spatiu mai generos, alege culorile cele mai deschise pentru zugravirea peretilor, care aduc luminozitate camerelor,  Poti alege de asemenea in incaperi tavanele extensibile, care pe langa reducerea semnificativa a consumului de energie electrica, a zgomotului atat de deranjant din vecini, ajuta la randul lor la extinderea spatiului. Aceste tavane moderne pot constitui principala sursa de lumina din incapere  si totodata pot reprezenta prin constructia lor speciala un adevarat element de decor, pot avea profile ascunse discret sau diverse alte componente spectaculaose care dau personalitate camerei. Ai la dispozitie o gama diversa de modele la ApollonDesign, unde  poti contribui la schitarea lor cu propria imaginatie si dupa cum este mai potrivit pentru apartamentul tau.

Si pardoseala va contribui la iluzia de spatiu mai mare daca sunt alese tot nuante deschise, iar suprafata incaperii iti va parea mai generoasa. De asemenea, alegerea mobilei din apartament poate face diferenta dintre o locuinta inghesuita si una aerisita, luminoasa. De aceea, nu opta pentru piese voluminoase, greoaie, ci pentru unele mai suple, in culori deschise. Poti renunta la comoda, prin montarea televizorului pe perete, iar o biblioteca masiva poate fi inlocuita cu rafturi de perete, care nu vor mai incarca spatiul si asa redus. La fel procedeaza cu  patul de mijloc si pune in locul lui o canapea pe care sa o poti rabata cand doresti. Totodata, gaseste, in functie de compartimentarea apartamentului, o solutie cat mai eficienta pentru dressing, mult mai potrivit decat niste dulapuri grele, punctand astfel  si pe latura estetica.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo