Criteriul National

Cum sa obtii senzatia de spatiu mai mare intr-un apartament cu dimensiuni reduse?

Cum sa obtii senzatia de spatiu mai mare intr-un apartament cu dimensiuni reduse?
iulie 28
15:20 2017

Dintotdeauna ai visat sa traiesti intr-un spatiu generos, care sa-ti ofere tot confortul si relaxarea de care ai nevoie, dar de fapt realitatea este alta, dispui doar de un apartament mic si tot ce ai de facut este sa te adaptezi si sa gasesti cele mai bune solutii pentru a imbunatati situatia. Exista in acest sens mai multe metode prin care se poate obtine intr-un apartament de mici dimensiuni senzatia unui spatiu mai amplu decat suprafata lui reala. Astfel, aplicand corect cateva reguli la indemana tuturor, poti transforma un spatiu mic de locuit intr-unul mult mai generos din punct de vedere al spatiului , contribuind la un plus de confort si la acea stare de bine pe care ne-o dorim fiecare sa o simtim atunci cand ajungem acasa.

Poti sa recurgi la anumite modificari in ceea ce priveste compartimentarea apartamentului, realizand un open space, care poate fi format, de exemplu, din living si bucatarie, acestea fiind doua zone din locuinta in care petreci cel mai mult timp si poti prin aceasta schimbare sa obtii un spatiu aerisit si totodata extrem de util pentru activitatile tale zilnice. Tot pentru crearea senzatiei de spatiu mai generos, alege culorile cele mai deschise pentru zugravirea peretilor, care aduc luminozitate camerelor,  Poti alege de asemenea in incaperi tavanele extensibile, care pe langa reducerea semnificativa a consumului de energie electrica, a zgomotului atat de deranjant din vecini, ajuta la randul lor la extinderea spatiului. Aceste tavane moderne pot constitui principala sursa de lumina din incapere  si totodata pot reprezenta prin constructia lor speciala un adevarat element de decor, pot avea profile ascunse discret sau diverse alte componente spectaculaose care dau personalitate camerei. Ai la dispozitie o gama diversa de modele la ApollonDesign, unde  poti contribui la schitarea lor cu propria imaginatie si dupa cum este mai potrivit pentru apartamentul tau.

Si pardoseala va contribui la iluzia de spatiu mai mare daca sunt alese tot nuante deschise, iar suprafata incaperii iti va parea mai generoasa. De asemenea, alegerea mobilei din apartament poate face diferenta dintre o locuinta inghesuita si una aerisita, luminoasa. De aceea, nu opta pentru piese voluminoase, greoaie, ci pentru unele mai suple, in culori deschise. Poti renunta la comoda, prin montarea televizorului pe perete, iar o biblioteca masiva poate fi inlocuita cu rafturi de perete, care nu vor mai incarca spatiul si asa redus. La fel procedeaza cu  patul de mijloc si pune in locul lui o canapea pe care sa o poti rabata cand doresti. Totodata, gaseste, in functie de compartimentarea apartamentului, o solutie cat mai eficienta pentru dressing, mult mai potrivit decat niste dulapuri grele, punctand astfel  si pe latura estetica.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo