Criteriul National

Cum să oferim o nouă imagine ochilor prin intermediul unor noi lentile de contact colorate

Cum să oferim o nouă imagine ochilor prin intermediul unor noi lentile de contact colorate
noiembrie 27
20:43 2017

Frumuseţea şi farmecul sunt printre cele mai stringente preocupări, care să însoţească şarmul şi delicateţea feminină. Cu siguranţă, fiecare dintre noi şi-a închipuit măcar odată în viaţă, cum s-ar schimba look-ul său dacă ar experimenta diverse culori şi nuanţe.

Cum ne-am transforma dacă am avea ochii albaştri, verzi, sau poate chiar violet? Poate fi acest lucru posibil şi uşor de realizat? Cum ne-ar percepe ceilalţi daca am purta un set de lentile de contact colorate care să aibă un impact major asupra nuanţei ochilor?

Acestea sunt o serie de întrebări la care specialiştii au căutat îndelung răspunsuri şi metode pentru a satisface exigenţele clienţilor şi, în acelaşi timp, pentru a nu afecta acuitatea vizuală.

Mai precis, preocuparea şi provocarea specialiştilor opticieni a fost de a găsi şi de a lansa acele nuanţe de lentile care să avantajeze în funcţie de particularităţile fiecărei persoane!

De aceea, parcurgerea următorilor paşi poate facilita misiunea identificării şi alegerii nuanţei de lentile de contact colorate potrivite pentru fiecare care işi propune să facă o schimbare majora de look.

Lentilele de contact colorate scot in evidenta coloritul natural al ochilor

De cele mai multe ori, o tentă de radiere este suficientă pentru a reliefa, cu succes, farmecul frumuseţii tale. Chiar dacă nu îţi propui să schimbi radical coloritul irisului, poti apela la avantajele conferite de lentilele translucide. Prin proprietăţile lor, acestea sunt un pic mai închise decât cele care nuntează, dând, aşadar, un plus de profunzime privire. Esteticienii recomandă, de regulă, această categorie de lentile persoanelor “înzestrate” cu ochi în culori deschise, pentru a da irisului o nuanţă mult mai intensă.

Lentile de contact colorate cu dioptrii

Pentru aceea dintre dvs care vă confruntaţi cu probleme ale acuităţii vizuale, producătorii au lansat o generaţie nouă de accesorii care pot fi utilizate pentru corectarea vederii de aproape sau de distanţă. În general, aceste lentile de contact colorate au nuanţe de bleu sau albastru deschis, ceea ce permite identificarea rapidă în timpul manevrării sau scopării lor.

Lentile de contact opace- pentru o schimbare la 180 de grade a culorii ochilor

Dacă ai ajuns la concluzia că ai nevoie să faci o schimbare radicală a coloritului irisului, poţi apela la avantajele lentilelor opace. Netransparente, ele vor schimba complet culoarea ochilor şi sunt indicate în cazul persoanelor care prezintă ochi căprui sau negri, nuanţe care sunt foarte greu de înlocuit. Sunt disponibile într-o gamă de culori diversificată, precum căprui, verde, violet, ametist sau gri.

De reţinut este faptul că cele mai multe dintre tipurile de lentile de contact colorate comercializate sunt proiectate pentru a imita look-ul natural al irisului tău. Astfel, întrucât în zona ochilor se regăsesc mici puncte şi radieri de culoare, aceste accesorii cu rol estetic amplifică calităţile naturale, conferind o imagine de invidiat şi o luminozitate iesită din comun feţei tale. Alegerea tipului de lentilă potrivit trebuie să ţină cont de o sumedenie de factori, în special în  funcţie de aspectul estetic pe care iţi propui sa il redai: subtil, natural, dramatic sau îndrăzneţ. Mai mult, poţi ţine seama de importanţa evenimentului la care participi şi de impactul resimţit de către cei din jur.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo