Criteriul National

Cum să oferim o nouă imagine ochilor prin intermediul unor noi lentile de contact colorate

Cum să oferim o nouă imagine ochilor prin intermediul unor noi lentile de contact colorate
noiembrie 27
20:43 2017

Frumuseţea şi farmecul sunt printre cele mai stringente preocupări, care să însoţească şarmul şi delicateţea feminină. Cu siguranţă, fiecare dintre noi şi-a închipuit măcar odată în viaţă, cum s-ar schimba look-ul său dacă ar experimenta diverse culori şi nuanţe.

Cum ne-am transforma dacă am avea ochii albaştri, verzi, sau poate chiar violet? Poate fi acest lucru posibil şi uşor de realizat? Cum ne-ar percepe ceilalţi daca am purta un set de lentile de contact colorate care să aibă un impact major asupra nuanţei ochilor?

Acestea sunt o serie de întrebări la care specialiştii au căutat îndelung răspunsuri şi metode pentru a satisface exigenţele clienţilor şi, în acelaşi timp, pentru a nu afecta acuitatea vizuală.

Mai precis, preocuparea şi provocarea specialiştilor opticieni a fost de a găsi şi de a lansa acele nuanţe de lentile care să avantajeze în funcţie de particularităţile fiecărei persoane!

De aceea, parcurgerea următorilor paşi poate facilita misiunea identificării şi alegerii nuanţei de lentile de contact colorate potrivite pentru fiecare care işi propune să facă o schimbare majora de look.

Lentilele de contact colorate scot in evidenta coloritul natural al ochilor

De cele mai multe ori, o tentă de radiere este suficientă pentru a reliefa, cu succes, farmecul frumuseţii tale. Chiar dacă nu îţi propui să schimbi radical coloritul irisului, poti apela la avantajele conferite de lentilele translucide. Prin proprietăţile lor, acestea sunt un pic mai închise decât cele care nuntează, dând, aşadar, un plus de profunzime privire. Esteticienii recomandă, de regulă, această categorie de lentile persoanelor “înzestrate” cu ochi în culori deschise, pentru a da irisului o nuanţă mult mai intensă.

Lentile de contact colorate cu dioptrii

Pentru aceea dintre dvs care vă confruntaţi cu probleme ale acuităţii vizuale, producătorii au lansat o generaţie nouă de accesorii care pot fi utilizate pentru corectarea vederii de aproape sau de distanţă. În general, aceste lentile de contact colorate au nuanţe de bleu sau albastru deschis, ceea ce permite identificarea rapidă în timpul manevrării sau scopării lor.

Lentile de contact opace- pentru o schimbare la 180 de grade a culorii ochilor

Dacă ai ajuns la concluzia că ai nevoie să faci o schimbare radicală a coloritului irisului, poţi apela la avantajele lentilelor opace. Netransparente, ele vor schimba complet culoarea ochilor şi sunt indicate în cazul persoanelor care prezintă ochi căprui sau negri, nuanţe care sunt foarte greu de înlocuit. Sunt disponibile într-o gamă de culori diversificată, precum căprui, verde, violet, ametist sau gri.

De reţinut este faptul că cele mai multe dintre tipurile de lentile de contact colorate comercializate sunt proiectate pentru a imita look-ul natural al irisului tău. Astfel, întrucât în zona ochilor se regăsesc mici puncte şi radieri de culoare, aceste accesorii cu rol estetic amplifică calităţile naturale, conferind o imagine de invidiat şi o luminozitate iesită din comun feţei tale. Alegerea tipului de lentilă potrivit trebuie să ţină cont de o sumedenie de factori, în special în  funcţie de aspectul estetic pe care iţi propui sa il redai: subtil, natural, dramatic sau îndrăzneţ. Mai mult, poţi ţine seama de importanţa evenimentului la care participi şi de impactul resimţit de către cei din jur.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Parteneri:

content writing
clovis.ro