Criteriul National

Cum să oferim o nouă imagine ochilor prin intermediul unor noi lentile de contact colorate

Cum să oferim o nouă imagine ochilor prin intermediul unor noi lentile de contact colorate
noiembrie 27
20:43 2017

Frumuseţea şi farmecul sunt printre cele mai stringente preocupări, care să însoţească şarmul şi delicateţea feminină. Cu siguranţă, fiecare dintre noi şi-a închipuit măcar odată în viaţă, cum s-ar schimba look-ul său dacă ar experimenta diverse culori şi nuanţe.

Cum ne-am transforma dacă am avea ochii albaştri, verzi, sau poate chiar violet? Poate fi acest lucru posibil şi uşor de realizat? Cum ne-ar percepe ceilalţi daca am purta un set de lentile de contact colorate care să aibă un impact major asupra nuanţei ochilor?

Acestea sunt o serie de întrebări la care specialiştii au căutat îndelung răspunsuri şi metode pentru a satisface exigenţele clienţilor şi, în acelaşi timp, pentru a nu afecta acuitatea vizuală.

Mai precis, preocuparea şi provocarea specialiştilor opticieni a fost de a găsi şi de a lansa acele nuanţe de lentile care să avantajeze în funcţie de particularităţile fiecărei persoane!

De aceea, parcurgerea următorilor paşi poate facilita misiunea identificării şi alegerii nuanţei de lentile de contact colorate potrivite pentru fiecare care işi propune să facă o schimbare majora de look.

Lentilele de contact colorate scot in evidenta coloritul natural al ochilor

De cele mai multe ori, o tentă de radiere este suficientă pentru a reliefa, cu succes, farmecul frumuseţii tale. Chiar dacă nu îţi propui să schimbi radical coloritul irisului, poti apela la avantajele conferite de lentilele translucide. Prin proprietăţile lor, acestea sunt un pic mai închise decât cele care nuntează, dând, aşadar, un plus de profunzime privire. Esteticienii recomandă, de regulă, această categorie de lentile persoanelor “înzestrate” cu ochi în culori deschise, pentru a da irisului o nuanţă mult mai intensă.

Lentile de contact colorate cu dioptrii

Pentru aceea dintre dvs care vă confruntaţi cu probleme ale acuităţii vizuale, producătorii au lansat o generaţie nouă de accesorii care pot fi utilizate pentru corectarea vederii de aproape sau de distanţă. În general, aceste lentile de contact colorate au nuanţe de bleu sau albastru deschis, ceea ce permite identificarea rapidă în timpul manevrării sau scopării lor.

Lentile de contact opace- pentru o schimbare la 180 de grade a culorii ochilor

Dacă ai ajuns la concluzia că ai nevoie să faci o schimbare radicală a coloritului irisului, poţi apela la avantajele lentilelor opace. Netransparente, ele vor schimba complet culoarea ochilor şi sunt indicate în cazul persoanelor care prezintă ochi căprui sau negri, nuanţe care sunt foarte greu de înlocuit. Sunt disponibile într-o gamă de culori diversificată, precum căprui, verde, violet, ametist sau gri.

De reţinut este faptul că cele mai multe dintre tipurile de lentile de contact colorate comercializate sunt proiectate pentru a imita look-ul natural al irisului tău. Astfel, întrucât în zona ochilor se regăsesc mici puncte şi radieri de culoare, aceste accesorii cu rol estetic amplifică calităţile naturale, conferind o imagine de invidiat şi o luminozitate iesită din comun feţei tale. Alegerea tipului de lentilă potrivit trebuie să ţină cont de o sumedenie de factori, în special în  funcţie de aspectul estetic pe care iţi propui sa il redai: subtil, natural, dramatic sau îndrăzneţ. Mai mult, poţi ţine seama de importanţa evenimentului la care participi şi de impactul resimţit de către cei din jur.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul