Criteriul National

Cum sa pictati picturi pe numere

Cum sa pictati picturi pe numere
noiembrie 25
00:21 2021

Tuturor copiilor le place sa deseneze. Dar daca ei o pot face direct, fara sa le pese de modul in care altii le vor evalua munca, atunci adultii sunt putin altfel programati in acest sens. Va place si vreti sa desenati, dar va este rusine de creativitatea dvs. „stangace”? Incercati sa colorati kit pictura pe numere! Tehnica picturii pe numere va va face sa va simtiti un adevarat artist – chiar daca nu stiti deloc sa desenati.

Ce reprezinta un set de colorat? Include pictura propriu-zisa (panza), o lista de verificare in cazul in care sunteti ingrijorat ca veti gresi ceva, un set de pensule si vopsele acrilice. Culorile sunt numerotate, astfel incat sa fiti sigur ca nu veti gresi tonul.

Sunt truse in care vi se ofera nuante prenumerotate, dar exista si seturi in care nuantele trebuie amestecate. Acesta este un proces si mai creativ, astfel incat sa va puteti demonstra talentul de decorator mai pe deplin si mai intens.

Iata setul este deja in fata dvs. Din ce parte sa incepeti? Daca vreti sa stapaniti colorarea pe numere, instructiunile din magazinul online „Picturipenumere.ro ” va va ajuta!

Mai intai, alegeti un loc in care veti crea. In mod ideal, aceasta ar trebui sa fie o masa bine iluminata sau, daca preferati, un sevalet pe o terasa deschisa si insorita. Asigurati-va ca lumina va atinge intreaga panza, iluminand-o uniform. Acum acoperiti locul de munca cu ziare, astfel incat dupa actul de creatie sa nu fie nevoie sa spalati totul – nu stiti niciodata ce se poate intampla. Vopselele acrilice se usuca foarte repede si nu este atat de usor sa le spalati mai tarziu! Tineti minte acest lucru – incercati sa nu va murdariti mainile si hainele cu vopsea.

Asezati panza in fata dvs., puneti vopselele, intindeti pensulele. Pregatiti si un pahar cu apa si, daca este necesar, o paleta. O farfurie plata obisnuita poate servi drept paleta. Veti avea nevoie si de o carpa pentru a sterge periile spalate, iar daca trebuie sa amestecati vopsele, atunci mai multe chibrite sau scobitori.

La colorarea de pictura pe numere copii, tehnica de colorare difera de colorarea obisnuita cu pixuri sau creioane. Este convenabil sa alegeti mai intai o culoare si sa pictati peste toate zonele, apoi sa treceti la o alta culoare.

Deci, alegeti una dintre culori. Priviti cu atentie pictura pentru a gasi toate zonele care apartin acelei culori. Alegeti vopseaua. Folosind pensule de diferite dimensiuni, vopsiti cu atentie toate zonele nuantei selectate. Suprafetele mici sunt pictate cu perii mici, iar cele mari sunt desenate mai intai in jurul conturului cu o perie subtire, apoi vopsite cu una groasa. Cantitatea de vopsea din set este calculata astfel incat sa vopsiti bine suprafata. Nuantele deschise sunt uneori transparente, asa ca nu ezitati sa treceti pe suprafata a doua si a treia oara pentru a evita intrevederea contururilor si numerelor printre culoare.

Cand ati finisat cu o culoare, clatiti bine pensula pentru a nu se amesteca culorile. Si apoi incepeti sa pictati cu o culoare diferita, pensula ar trebui sa se usuce inainte de asta.

Cum sa alternati culorile? Practicantii cred ca este mai bine sa treaca de la cea mai deschisa nuanta la cea mai intunecata. – De ce? Pentru ca in caz de eroare, este mai dificil sa pictati peste o zona deschisa cu un pigment inchis decat o zona intunecata cu unul deschis.

Tehnica de a picta pictura pe numere

Vopselele acrilice se usuca foarte repede, asa ca nu este nevoie sa faceti pauze lungi intre vopsirea diferitelor nuante. Este important sa va asigurati ca recipientul de vopsea este bine inchis atunci cand nu il utilizati, altfel se va usca. Din acelasi motiv, nu lasati pensula in cutia de vopsea.

Cand toate vopselele sunt uscate, evaluati pictura de la o distanta de 2-3 metri – asa se apreciaza pictura reala. Daca observati orice defecte, acestea pot si trebuie corectate.

Imaginea nu necesita procesare suplimentara. Vopselele acrilice nu se spala cu apa si au o stralucire placuta. Pictura finita nu necesita lacuire. Si daca praful se depune pe el, il puteti sterge cu o carpa umeda.

Daca puneti o pictura intr-un cadru, se va dovedi la fel de buna ca un tablou adevarat. Si puteti sa demonstrati cu mandrie munca dvs. si altora, pentru ca acum sunteti un adevarat artist!

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

AdrianaG

AdrianaG

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul