Criteriul National

Cum sa plasezi fotografiile in centrul evenimentului tau?

Cum sa plasezi fotografiile in centrul evenimentului tau?
august 09
12:26 2021

Fotografia s-a dezvaluit de-a lungul timpului ca o arta in sine. Este, de asemenea, o modalitate excelenta de a captura momentul si de a crea amintiri. Asadar, experienta din jurul evenimentului tau nu se termina atunci cand oaspetii se intorc acasa – vor putea din nou sa rasfoiasca fotografiile de la acel eveniment intern incredibil sau lansarea de neuitat a produsului. Fotografiile au un mare potential si, daca sunt folosite cu intelepciune, pot adauga „nota finala” evenimentului tau. Prin urmare, intrebarea este urmatoarea: cum sa plasezi fotografiile in centrul evenimentului tau?

Cabine foto 360 GIF – de ce sa le alegi?

Cauti convivialitate? Asadar, adauga o nota distractiva si prietenoasa evenimentului tau prin instalarea unei cabine foto 360 GIF. O activitate prietenoasa si distractiva, perfecta pentru distractie. Mai ales ca vei pastra amintiri minunate pentru totdeauna!

Cu cabina foto 360 GIF, asigura-te ca evenimentul tau va fi de neuitat! Odata publicate pe retele, fotografiile dispar in fluxul comun si uneori ajung sa fie uitate. Odata developate, le vei pastra intotdeauna la tine. Recunoaste ca este placut sa te reintorci la fotografiile frumoase … Si ce modalitate mai buna de a-ti transmite cultura corporativa decat scurte momente de convivialitate afisate pe peretii spatiilor deschise?

Insa, aceste cabine foto 360 GIF puse la dispozitie, iti permit sa uiti de problemele zilnice, pentru a te bucura pur si simplu de momentul prezent.

Pentru o experienta fotografica captivanta, foloseste caseta de partajare care iti permite sa faci fotografii la 360 de grade si care ofera cutii de gif-uri speciale! Pentru cei care nu stiu ce este un gif, este un scurt videoclip care se repeta in bucla, in acest caz, este o secventa de mai multe fotografii citite in mod repetat. Incearca aceasta experienta minunatata, cu siguranta ca iti va placea!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

CRIL DEV

CRIL DEV

CRIL DEV SRL creeaza, dezvolta si promoveaza site-uri web pentru companii. Informatii la office [at] cril.ro

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul