Criteriul National

Cum să plasezi pariurile direct de pe telefon la Netbet

Cum să plasezi pariurile direct de pe telefon la Netbet
ianuarie 28
16:18 2018

 

Casa de pariuri Netbet este una dintre cele care îți oferă posibilitatea de a plasa pariurile mult mai repede, direct de pe telefon, prin intermediul unei aplicații. Casa de pariuri Netbet are o aplicație proprie care poate fi descărcată atât pe smartphone-urile cu Android, cât și pe cele cu iOS. În cele ce urmează îți vom explica exact pașii pe care trebuie să îi urmezi în plasarea primului tău pariu la casa de pariuri Netbet direct de pe telefon. Apropo, pentru primul pariu realizat în aplicație, vei primi și un beneficiu care te va ajuta să îți mărești câștigurile, dar asta va trebui să descoperi singur! Până atunci, iată care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi:

 

Descărcarea și instalarea aplicației pentru Android

După cum bine știi, Google Play are o politică foarte strictă și nu permite promovarea jocurilor de noroc, motiv pentru care nu vei găsi în magazinul Google Play nicio aplicație pentru jocurile de noroc. Însă, aplicația de care ai nevoie o poți descărca foarte ușor de pe site-ul casei de pariuri Netbet. Înainte de toate, trebuie să verifici setările de securitate ale telefonului tău și să te asiguri că opțiunea „Surse necunoscute” este bifată. După ce ai dus la capăt acest mic pas, poți intra pe site-ul celor de la Netbet de pe telefon și vei observa că în centrul paginii există un chenar care te îndeamnă să descarci aplicația Netbet. Tot ce trebuie să faci este să dai click pe acel chenar și aplicația va începe să se descarce automat. După ce s-ar descărcat aplicația, poți începe instalarea ei. De aici și până la primul pariu plasat nu mai e mult.

 

Descărcarea și instalarea aplicației pentru iOS

În cazul telefoanelor cu sistem de operare iOS lucrurile sunt mai simple pentru că poți descărca aplicația (”Netbet România Sports Handler”) direct din AppStore, fără să mai fie nevoie să urmezi pașii anterior. După ce s-a descărat aplicația, poți să o instalezi.

Înregistrarea

Pentru a putea intra în aplicație, trebuie să te înregistrezi. Dacă ești deja client al casei de pariuri Netbet, atunci este de ajuns să îți introci datele pentru a te loga, exact ca în cazul navigării în browser. Însă, dacă nu ai cont pe Netbet, trebuie să completezi cu mare atenție formularul de înregistrare, care conține informații personale din cartea de identitate precum nume, prenume, data nașterii, CNP, oraș, adresă, telefon mobil, etc.

 

Plasează primul pariu

După înregistrare, vei primi și primul tău beneficiu pe care îl poți folosi pentru plasarea primului tău pariu. Procedura de plasare a unui pariu din cadrul aplicației este exact ca și în cazul site-ului. Alegi evenimentele sportive care te interesează, alegi tipul pariului, miza și gata, pariul este plasat! Partea cea mai bună atunci când vine vorba de plasarea pariurilor din aplicație este faptul că poți urmări în timp real și evoluția meciurilor, mai ales atunci când vine vorba de cele mai importante meciuri din campionatele europene, iar în cazul în care pariul tău pare că se îndreaptă într-o direcție nu tocmai bună, poți oricând folosi opțiunea de Cashout sau închidere pariu pentru a-ți minimiza pierderile.

Casa de pariuri Netbet îți oferă ocazia de a plasa pariurile și prin intermediul aplicației proprii tocmai pentru a-ți asigura un grad înalt de confort și pentru a-ți da ocazia să te bucuri de o anumită independență. Cu alte cuvinte, daca viitoare când ai auzit un pont și vrei în momentul următor să și plasezi pariul, nu mai trebuie să aștepți până ajungi acasă, ci trebuie doar să scoți telefonul și să intri în aplicație!

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Miruna A

Miruna A

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro