Criteriul National

Cum sa prelungesti durata de viata a unei combine

Cum sa prelungesti durata de viata a unei combine
aprilie 27
16:59 2020

Combina frigorifică tau nu se odihnește niciodată și este partenerul tău neobosit în bucătărie, care permanent își face treaba, chiar dacă probabil tu nu îți dai seama mereu de acest lucru. O combină frigorifică curată și întreținută în mod corect păstrează mâncarea mai proaspătă. De aceea, este nevoie să o întreții corespunzător. Iată ce poți face pentru o combină frigorifică impecabilă, care să aibă o durată de viață cât mai lungă.

Așadar, îți vom da șase idei pentru a îmbunătăți performanța intr-o combina frigorifică, vezi si ofertele emag.

  1. Protejează combina frigorifică de surse de căldură. Păstrând combina departe de aerisiri, aragaz, mașina de spălat vase și lumina directă a soarelui de la o fereastră, vei reduce utilizarea compresorului care încearcă să compenseze temperaturile exterioare ridicate.
  2. Atenție la restul. Lasă mâncarea și resturile de mâncare să se răcească la temperatura camerei și învelește-le sau acoperă-le bine înainte de a le păstra la frigider. Acest lucru reduce căldura din interiorul aparatului, ceea ce înseamnă că compresorul funcționează mai puțin.
  3. Deschide ușa mai rar. Pare simplu, nu? Prin deschiderea mai rară a ușii unei combine frigorifice, îmbunătățești automat eficiența aparatului.
  4. Dă căldura mai tare. Sunet contraintuitiv, nu? Prin reglarea temperaturii unei combine frigorifice, astfel încât frigiderul să fie mai cald, iar congelatorul mai rece, vei îmbunătăți eficiența.
  5. Organizează, organizează, organizează. Utilizează ideile uzuale de organizare pentru a le folosi și în cazul unei combine frigorifice ordonate. Atunci când obiectele sunt ușor accesibile, reduci timpul în care vei ține ușa deschisă, ceea ce se traduce în economii de energie.
  6. Înlătură dezordinea. Păstrați partea superioară a combinei frigorifice liberă de cutii de cereale, pâine, mâncăruri și alte „chestii”. Aceste lucruri captează căldura în interiorul aparatului, determinând compresorul să funcționeze suplimentar.

AFlA SI CAT DE DES TREBUIE CURATATA O COMBINA!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Nikolas

Nikolas

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul