Cum sa prinzi Mincinosul Mincinosilor din GASCA  „PMP tomac”? Simplu: Presedintele Cristian Diaconescu a inaintat o SCRISOARE DESCHISA catre Presedintele PNL
ianuarie 18
19:29 2022

S-a ajuns la aceste trucuri prin recunoasterea semnelor, care indica ca o persoana nu este onesta, cum ar fi lipsa de consistenta a povestii, comportament diferit si folosirea prea multor detalii. Recunoasteti personajul ucrainean? Sau GASCA „PMP tomac”?

Minciuna are picioare scurte!

Azi, dupa „interviul” mincinos al cetateanului ucrainean „aparut” in News.ro, publicat in data de 18.01.2022, orele 08.25: „INTERVIU – Eugen Tomac: Cristian Diaconescu a negociat pentru el funcţia de ministru al Justiţiei la discuţiile de fuziune cu PNL. A şi spus că el cunoaşte foarte bine dosarele”, Presedintele Cristian Diaconescu a inaintat o Scrisoare Deschisa catre Florin Vasile Citu, Presedintele PNL.

Aceasta Scrisoare Deschisa – o prezentam in EXCLUSIVITATE:

Unul dintre cei mai importanti indicatori, care arata lipsa de onestitate, este schimbarea comportamentului. Va rugam sa vizualizati arhiva ziarului Incisiv de Prahova si o sa constatati comportamentul celebrului ucrainean.

Mai mult, Mihail Neamțu se retrage din tabăra contestatarilor lui Cristian Diaconescu!

Vicepreședintele PMP respinge ipoteza unei colaborări cu PNL și optează pentru consolidarea PMP ca partid conservator.

Scriitorul Mihail Neamțu nu vrea să se poziționeze în nicio tabără în războiul pe care gruparea condusă de Eugen Tomac l-a declanșat în PMP, cu scopul de a-l debarca pe Cristian Diaconescu din funcția de președinte, au declarat pentru „Punctul de fierbere” surse din partid.

Mihail Neamțu, care ocupă funcția de vicepreședinte al PMP, s-a numărat printre liderii care au semnat convocarea, în 12 ianuarie a.c., a forurilor de decizie ale partidului în care s-a votat convocarea Congresului pe 19 februarie a.c.

Cu toate acestea, potrivit surselor noastre, Neamțu este „dezamăgit de turnura evenimentelor din partid”. Concret, el respinge ipoteza unei colaborări cu PNL și optează pentru consolidarea PMP ca partid conservator, care să vizeze electoratul de dreapta, care nu se mai regăsește în oferta liberalilor.

El nu este mulțumit de prestația lui Cristian Diaconescu în funcția de președinte al PMP și consideră că este nevoie de o „reașezare pe funcții și de promovarea unor lideri cu mesaj conservator bine conturat”.

În plus, Mihail Neamțu se teme că intrarea la guvernare a PMP, în urma colaborării cu PNL care să excludă o fuziune prin absorbție, va eroda formațiunea populară în perspectiva alegerilor parlamentare și prezidențiale din 2024.

Din sursele noastre reiese fara dubiu ca la aceasta ora, din grupul mafiot al pucistilor au mai ramas 15 persoane, exact numarul pucistilor de la Sinaia (13.11.2021).

Vom reveni cu detalii. (Cristina T.).

Articolul Cum sa prinzi Mincinosul Mincinosilor din GASCA „PMP tomac”? Simplu: Presedintele Cristian Diaconescu a inaintat o SCRISOARE DESCHISA catre Presedintele PNL apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.