Criteriul National

Cum să scapi de grija alunițelor cu Hebra Dermatologie

Cum să scapi de grija alunițelor cu Hebra Dermatologie
iunie 12
23:01 2017

Cum a început povestea? Acum câteva luni, colega noastră s-a gândit că vrea să renunțe la alunițele care pur și simplu îi ieșiseră pe față când era copil. Nu neapărat că o deranjau, însă ea considera că sunt inestetice și își dorea din tot sufletul să găsească o clinică unde să facă asta. Așa că s-a pus pe căutat. După câteva căutări, a găsit printr-o cunoștință clinica Hebra Dermatologie, care nu doar că o ajutau să își extirpe alunițele ce i se păreau inestetice, dar a aflat căci cu această ocazie poate să își elimine și alunițele ce le avea pe picioare. Motivul era unul destul de clar. Odată ce se epila… alunițele ajungeau să fie traumatizate. Acum colega noastră este fericită, iar extirparea alunițelor nu a fost deloc grea, ne zice Ionel ( prietenul colegei care a scăpat de alunițe).

Cum decurge procedeul

Urmând povestea de mai sus, ne-am pus pe documentat. Așa am înțeles că primul lucru este o vizită la dermatologia Hebra urmată de o consultație și apoi o dermatoscopie. Aici poti vedea  preturi dermatoscopie digitala la care se adaugă prețul consultației sau a controlului după caz. Ce este cartografierea alunițelor și ce înseamnă ea? Analiza microscopică și urmărirea digitală a alunițețor se face de către un specialist dermatolog. El examinează pacienții din creștet până în tălpi, identifică alunițele ce trebuie analizate, le pozează și apoi le cartografiează.  

hebra dermatologie

Cum scapi de grija alunițelor canceroase?

După un set de analize și vizionări ale alunițelor, se recurge simplu la extracție în cazul în care alunițele nu sunt melanoame. Și indiferent că ești bărbat sau femeie, poți să faci oricând o excizie chirurgicală a alunițelor. Printre întrebările frecvente este și întrebarea dacă se poate face cancer atunci când se scoate o aluniță. Ei bine, specialiștii în domeniu spun că acest lucru chiar nu ar avea cum să se întâmple. Pentru că o aluniță inofensivă o dată scoasă rămâne doar o aluniță scoasă. Însă o aluniță ruptă, mare, umflată și nepotrivită acolo unde este… daca la teste apare că e melanom, tot răul spre bine, odată scoasă cancerul nu mai are cum să avanseze. Deci fără nicio grijă!

Vrei și tu să îți verifici alunițele?! Alege Hebra Dermatologie!

La Hebra Dermatologie ai o mulțime de servicii atât în dermatologie cât și în estetică. Dacă ești interesat/ă să îți verifici alunițele, să scapi de ele, sau doar să vezi o consultație.. care sunt periculoase sau care sunt ok, tot ceea ce trebuie să faci este să te duci la o consultație! Unde? La Hebra Dermatologie care se găsește pe în Bloc 20, Scara 3, Șoseaua Nicolae Titulescu 163, București.  La ei îți poți face atât o cartografiere, cât și o dermatoscopie digitală, însă nu înainte de toate, la ei la dermatologie te vei simți mulțumit. Serviciile lor sunt de așa natură, încât merită să le calci pragul indiferent de ce problemă ai avea, pentru că de la ei vei pleca cu problemele rezolvate.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Zona IT

Zona IT

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro