Criteriul National

Cum să scapi de grija alunițelor cu Hebra Dermatologie

Cum să scapi de grija alunițelor cu Hebra Dermatologie
iunie 12
23:01 2017

Cum a început povestea? Acum câteva luni, colega noastră s-a gândit că vrea să renunțe la alunițele care pur și simplu îi ieșiseră pe față când era copil. Nu neapărat că o deranjau, însă ea considera că sunt inestetice și își dorea din tot sufletul să găsească o clinică unde să facă asta. Așa că s-a pus pe căutat. După câteva căutări, a găsit printr-o cunoștință clinica Hebra Dermatologie, care nu doar că o ajutau să își extirpe alunițele ce i se păreau inestetice, dar a aflat căci cu această ocazie poate să își elimine și alunițele ce le avea pe picioare. Motivul era unul destul de clar. Odată ce se epila… alunițele ajungeau să fie traumatizate. Acum colega noastră este fericită, iar extirparea alunițelor nu a fost deloc grea, ne zice Ionel ( prietenul colegei care a scăpat de alunițe).

Cum decurge procedeul

Urmând povestea de mai sus, ne-am pus pe documentat. Așa am înțeles că primul lucru este o vizită la dermatologia Hebra urmată de o consultație și apoi o dermatoscopie. Aici poti vedea  preturi dermatoscopie digitala la care se adaugă prețul consultației sau a controlului după caz. Ce este cartografierea alunițelor și ce înseamnă ea? Analiza microscopică și urmărirea digitală a alunițețor se face de către un specialist dermatolog. El examinează pacienții din creștet până în tălpi, identifică alunițele ce trebuie analizate, le pozează și apoi le cartografiează.  

hebra dermatologie

Cum scapi de grija alunițelor canceroase?

După un set de analize și vizionări ale alunițelor, se recurge simplu la extracție în cazul în care alunițele nu sunt melanoame. Și indiferent că ești bărbat sau femeie, poți să faci oricând o excizie chirurgicală a alunițelor. Printre întrebările frecvente este și întrebarea dacă se poate face cancer atunci când se scoate o aluniță. Ei bine, specialiștii în domeniu spun că acest lucru chiar nu ar avea cum să se întâmple. Pentru că o aluniță inofensivă o dată scoasă rămâne doar o aluniță scoasă. Însă o aluniță ruptă, mare, umflată și nepotrivită acolo unde este… daca la teste apare că e melanom, tot răul spre bine, odată scoasă cancerul nu mai are cum să avanseze. Deci fără nicio grijă!

Vrei și tu să îți verifici alunițele?! Alege Hebra Dermatologie!

La Hebra Dermatologie ai o mulțime de servicii atât în dermatologie cât și în estetică. Dacă ești interesat/ă să îți verifici alunițele, să scapi de ele, sau doar să vezi o consultație.. care sunt periculoase sau care sunt ok, tot ceea ce trebuie să faci este să te duci la o consultație! Unde? La Hebra Dermatologie care se găsește pe în Bloc 20, Scara 3, Șoseaua Nicolae Titulescu 163, București.  La ei îți poți face atât o cartografiere, cât și o dermatoscopie digitală, însă nu înainte de toate, la ei la dermatologie te vei simți mulțumit. Serviciile lor sunt de așa natură, încât merită să le calci pragul indiferent de ce problemă ai avea, pentru că de la ei vei pleca cu problemele rezolvate.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Zona IT

Zona IT

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo