Criteriul National

Cum să scapi de grija alunițelor cu Hebra Dermatologie

Cum să scapi de grija alunițelor cu Hebra Dermatologie
iunie 12
23:01 2017

Cum a început povestea? Acum câteva luni, colega noastră s-a gândit că vrea să renunțe la alunițele care pur și simplu îi ieșiseră pe față când era copil. Nu neapărat că o deranjau, însă ea considera că sunt inestetice și își dorea din tot sufletul să găsească o clinică unde să facă asta. Așa că s-a pus pe căutat. După câteva căutări, a găsit printr-o cunoștință clinica Hebra Dermatologie, care nu doar că o ajutau să își extirpe alunițele ce i se păreau inestetice, dar a aflat căci cu această ocazie poate să își elimine și alunițele ce le avea pe picioare. Motivul era unul destul de clar. Odată ce se epila… alunițele ajungeau să fie traumatizate. Acum colega noastră este fericită, iar extirparea alunițelor nu a fost deloc grea, ne zice Ionel ( prietenul colegei care a scăpat de alunițe).

Cum decurge procedeul

Urmând povestea de mai sus, ne-am pus pe documentat. Așa am înțeles că primul lucru este o vizită la dermatologia Hebra urmată de o consultație și apoi o dermatoscopie. Aici poti vedea  preturi dermatoscopie digitala la care se adaugă prețul consultației sau a controlului după caz. Ce este cartografierea alunițelor și ce înseamnă ea? Analiza microscopică și urmărirea digitală a alunițețor se face de către un specialist dermatolog. El examinează pacienții din creștet până în tălpi, identifică alunițele ce trebuie analizate, le pozează și apoi le cartografiează.  

hebra dermatologie

Cum scapi de grija alunițelor canceroase?

După un set de analize și vizionări ale alunițelor, se recurge simplu la extracție în cazul în care alunițele nu sunt melanoame. Și indiferent că ești bărbat sau femeie, poți să faci oricând o excizie chirurgicală a alunițelor. Printre întrebările frecvente este și întrebarea dacă se poate face cancer atunci când se scoate o aluniță. Ei bine, specialiștii în domeniu spun că acest lucru chiar nu ar avea cum să se întâmple. Pentru că o aluniță inofensivă o dată scoasă rămâne doar o aluniță scoasă. Însă o aluniță ruptă, mare, umflată și nepotrivită acolo unde este… daca la teste apare că e melanom, tot răul spre bine, odată scoasă cancerul nu mai are cum să avanseze. Deci fără nicio grijă!

Vrei și tu să îți verifici alunițele?! Alege Hebra Dermatologie!

La Hebra Dermatologie ai o mulțime de servicii atât în dermatologie cât și în estetică. Dacă ești interesat/ă să îți verifici alunițele, să scapi de ele, sau doar să vezi o consultație.. care sunt periculoase sau care sunt ok, tot ceea ce trebuie să faci este să te duci la o consultație! Unde? La Hebra Dermatologie care se găsește pe în Bloc 20, Scara 3, Șoseaua Nicolae Titulescu 163, București.  La ei îți poți face atât o cartografiere, cât și o dermatoscopie digitală, însă nu înainte de toate, la ei la dermatologie te vei simți mulțumit. Serviciile lor sunt de așa natură, încât merită să le calci pragul indiferent de ce problemă ai avea, pentru că de la ei vei pleca cu problemele rezolvate.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Zona IT

Zona IT

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo