Criteriul National

Cum să te bucuri de aromele preferate la prețuri irezistibile

Cum să te bucuri de aromele preferate la prețuri irezistibile
martie 31
07:58 2021

Îți plac anumite parfumuri datorită notelor oferite, dar amâni continuu achiziția lor, așteptând un moment mai bun sau o reducere de preț? Nu e nici un secret că parfumurile sunt obiecte scumpe, considerate de lux. De aceea multe din ele vin cu etichete ce ne solicită bugetul considerabil. De multe ori ne dorim un parfum, dar pur și simplu nu putem face o astfel de investiție. Indiferent care ar fi motivul pentru care nu dorești să cheltui prea mulți bani pe un parfum, soluția vine sub forma de parfumuri aftermarket.

Primul lucru pe care trebuie să îl cunoști este că parfumurile aftermarket nu sunt parfumuri fake sau contrafăcute. Ele conțin la bază aceeleași note olfactive și esențe ca și varianta originală, doar concentrația este mai mică în cazul parfumurilor aftermarket. Cu alte cuvinte, procentajul de diluție al esențelor folosite este diferit, mai mare, atunci când se fac parfumuri aftermarket. Aici se află justificarea prețului acestor parfumuri, ce este mult mai accesibil decât în cazul unui parfum original. Dar și așa, te poți bucura de mirosul parfumului ore întregi. Pe piele, un parfum aftermarket poate rezista între 2 și 5 ore, iar pe haine chiar și mai mult. Trebuie doar să reții faptul că siajul unui parfum pe piele depinde de pH-ul acesteia. Dacă ai încercat deja un parfum și ai observat că rezistă mult, atunci sunt șanse mici să ai probleme cu un parfum aftermarket ce conține același tip de esențe.

Așadar, fie că dorești să păstrezi bugetul pentru anumite achiziții mai importante sau vrei să economisești pentru a-ți îndeplini anumite vise, acum știi că nu mai trebuie să cheltui excesiv pe anumite produse. Chiar dacă alegi parfumuri aftermarket în loc de cele originale, nimeni nu va observa diferența. Cu ajutorul unor practici adecvate, atunci când folosești un parfum, poți ajuta la prelungirea persistenței pe piele. Unul din cele mai importante sfaturi este să te asiguri că ai pielea bine hidratată. Un parfum va rezista mult mai bine pe o piele hidratată, chiar și cu tendințe uleioase, decât pe o piele uscată, de unde se va evapora mult mai repede. Deci, aplică o cremă hidratantă pe piele, în special acolo unde intenționezi să aplici parfum, după duș.

Dacă achiziționezi parfumuri aftermarket de la furnizori de încredere, nu vei risca nimic. Chiar și aceste parfumuri sunt reglementate de norme de calitate și siguranță, astfel încât să nu prezinte nici un fel de risc pentru consumatori. Un comerciant cu reputație va menționa că este vorba de un parfum aftermarket sau o replică, fără a încerca să îți vândă un produs mai scump doar pentru că seamănă cu originalul. Această practică nu este corectă și reprezintă dovada clară că produsele au o proveniență îndoielnică. Atunci când sunt oferite spre vânzare parfumuri aftermarket sau replică, acest lucru trebuie menționat în mod clar, pentru a nu produce confuzie.

Acest tip de parfumuri poate fi comercializat în mod legal pentru că provin de la producători ce sunt aliniați la legislația și standardele în vigoare. Din dorința de a ajuta cât mai mulți oameni să se bucure de esențe de parfum deosebite, fără să se îngrijoreze cu privire la buget, a început apariția acestor parfumuri. Ele se adresează unui spectru mai larg de clienți, fapt ce este dovedit de accesibilitatea acestora. Din moment ce foarte puține parfumuri mai folosesc esente naturale, obținute din plante, este destul de ușor să sintetizezi esențele folosite azi în parfumerie. Cu alte cuvinte, chiar dacă achiziționezi un parfum original, tot esențe sintetice vei primi în schimb. Diferențele fiind în concentrația compoziției și durabilitatea la purtare.

În consecință, alege să cheltui mai puțin pentru parfumurile preferate și îți vei mulțumi mai târziu.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul