Criteriul National

Cum să te muți de 2x mai rapid și de 20x mai ușor

Cum să te muți de 2x mai rapid și de 20x mai ușor
iulie 11
15:12 2020

Ai în plan să te muți în următoarea perioadă? Este spre binele tău să afli cum poți proceda mai ușor. Și e o singură cale ce merită urmată.

Planificarea mutării, un adevărat management de proiect

Serviciile de mutare profesioniste există de multă vreme și sunt solicitate de multă lume. Că mai sunt și firme neglijente cu piesele de mobilier ale proprietarului sau că au autospecialele de transport ruginite, e partea a doua – și denotă lipsă de profesionalism.

Serviciile profesioniste există, totuși, și au avantajul de a opera cu maximum de rapiditate și cu o ușurință nemaivăzută. Firma de mutări din București SprintMove poate fi dată ca exemplu de profesionalism, întrucât:

  • cărăușii săi sunt oameni îndemânatici și rapizi;

  • materialele de protecție cu care e pregătită sunt de bună calitate

(folii cu bule, folii stretch, cartoane ondulate și pături americane);

  • iar automobilul cu care mobila și lucrurile sunt transportate este sigur și cu capacitatea volumică optimizată (de fapt, există o întreagă flotă auto, iar din ea pleacă spre lucrare doar mașina în care încape totul la fix).

Mutarea implică pași înainte, în timpul și după transport

Sunt unele companii axate pe servicii de mutare care operează și pașii premergători transportului efectiv: scot corpurile suspendate de pe suporți, ambalează piesele de mobilier, dezasamblează șifoniere, paturi, biblioteci și corpuri de living, pun lucrurile în cutii (cel puțin le etichetează după aceea în funcție de camera de proveniență, de destinație sau după specific).

Cărăușii manipulează și evacuează totul în mod organizat, totul mergând șnur și fără incidente de genul scăpărilor pe picior ori lovirilor de pereți. În mașină totul este urcat și așezat cu o precizie și o siguranță specifică.

Mai apoi, după ce marfa a ajuns la destinație, lucrătorii o iau, o urcă pe scări și ajung cu ea în noua locuință unde o dezambalează, o reasamblează, o poziționează – și lasă curat în urma lor, fără ambalaje și cartoane, așadar fără deșeuri. Reciclează toate aceste materiale, de la mic la mare.

Calculând în mod aproximativ, vei observa că durata mutării efectuată de la cap la coadă de către profesioniștii în mutări se înjumătățește. Iar dacă este să compari cât de dificil faci totul în regie proprie și cât de ușor ar fi pentru o echipă zdravănă, bine pregătită și rutinată în astfel de activități, vei ajunge la concluzia că îți vine de zeci de ori mai ușor să plătești o sumă, dar să scapi de muncă și de stres.

Mai sus a fost dat un exemplu de firmă de mutări din București. Chiar dacă nu ești din București, poți apela la aceasta, fiindcă înainte de toate vei detalia cu un specialist în logistică despre ce ar fi vorba, iar acesta va calcula în numele firmei și pe baza spuselor tale un cost. Și dacă vei fi de acord, ei vor veni oriunde.

Așadar, apropo de serviciile de mutare există flexibilitate și disponibilitate. Altfel, să apelezi la rude, prieteni, vecini – este foarte greu să reunești numărul optim de oameni și mâinile vânjoase de care e nevoie. Caută să te muți de două ori mai repede și de douăzeci de ori mai lejer. Se poate!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul National

Criteriul National

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul