Criteriul National

Cum sa te simti increzatoare intr-un costum de baie atunci cand ai probleme de imagine corporala?

Cum sa te simti increzatoare intr-un costum de baie atunci cand ai probleme de imagine corporala?
iunie 18
11:46 2018

Pentru unele femei, iarna este anotimpul preferat, deoarece pe langa sezonul Craciunului si a pulovarelor cu diverse modele, le place faptul ca isi pot ascunde trupul sub toate acele straturi si nimeni nu stie exact cum arata de fapt. In plus, datorita problemelor de imagine corporala, se simt ingrozite de sezonul estival, de petrecerile la piscina si de zilele de la plaja, tocmai pentru ca in acele contexte sunt nevoite sa poarte costum de baie. Insa, dupa un timp, sa urasti modul in care arati poate sa te oboseasca si sa te faca sa consumi energie inutil.

Desi treptat unele femei pot ajunge sa poarte mai confortabil pantaloni scurti si topuri, costumele de baie pot ramane totusi problematice. Nu este atat de usor sa te ascunzi intr-un costum de baie. Dar, mai ales daca iubesti vara si marea, trebuie sa gasesti anumite modalitati de a te simti indeajuns de increzatoare in propria persoana pentru a purta costume de baie.

Gaseste costumul de baie potrivit pentru tipul de corp pe care il ai
Alegerea costumului de baie diferit poate face diferenta. Te simti mai confortabil intr-un costum dintr-o bucata sau intr-unul de talie superioara? Iti plac taieturile sau vrei o acoperire plina? Incearca sa gasesti exact acel tip de costum care te va face sa simti cel mai bine in pielea ta.

Practica in jurul casei tale
Suna cam ciudat, dar acest lucru chiar te va ajuta sa te simti mai increzatoare intr-un costum de baie atunci cand ai probleme de imagine corporala. Pune-ti costumul de baie pe tine si plimba-te asa prin casa.Poti indeplini anumite sarcini imbracata asa ori chiar te poti uita pe Netflix.

Acest lucru te va ajuta sa te simti mai confortabil purtand costumul de baie si mai ales va face mai usor sa iti dai seama daca iti place sau nu modul in care acesta se muleaza pe trupul tau, pentru ca tu sa il porti apoi pe plaja, in vazul lumii. De asemenea, poti ajunge sa iti cunosti trupul intr-o maniera mai interesanta decat daca stai pe canapea imbracata intr-o pereche de colanti si un tricou larg.

Inconjoara-te de prieteni si de familie
Oamenii care te sustin si care te iubesc neconditionat te pot ajuta sa capeti incredere in tine. Du-te la plaja cu astfel de oameni, cu membri ai familiei sau prieteni apropiati, si astfel te vei concentra mai degraba pe distractie decat pe modul in care arati. Nu iti petrece timpul cu oameni care isi vor compara corpul cu al tau, ori cu cei care se plang sau se rusineaza de felul in care arata. Este destul de greu sa faci fata propriilor tale critici, ultimul lucru de care ai nevoie este sa te ingrijorezi de criticile celor din jurul tau.

Prin aceste metode, vei ajunge sa ai incredere in propria persoana.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu