Criteriul National

Cum sa te simti increzatoare intr-un costum de baie atunci cand ai probleme de imagine corporala?

Cum sa te simti increzatoare intr-un costum de baie atunci cand ai probleme de imagine corporala?
iunie 18
11:46 2018

Pentru unele femei, iarna este anotimpul preferat, deoarece pe langa sezonul Craciunului si a pulovarelor cu diverse modele, le place faptul ca isi pot ascunde trupul sub toate acele straturi si nimeni nu stie exact cum arata de fapt. In plus, datorita problemelor de imagine corporala, se simt ingrozite de sezonul estival, de petrecerile la piscina si de zilele de la plaja, tocmai pentru ca in acele contexte sunt nevoite sa poarte costum de baie. Insa, dupa un timp, sa urasti modul in care arati poate sa te oboseasca si sa te faca sa consumi energie inutil.

Desi treptat unele femei pot ajunge sa poarte mai confortabil pantaloni scurti si topuri, costumele de baie pot ramane totusi problematice. Nu este atat de usor sa te ascunzi intr-un costum de baie. Dar, mai ales daca iubesti vara si marea, trebuie sa gasesti anumite modalitati de a te simti indeajuns de increzatoare in propria persoana pentru a purta costume de baie.

Gaseste costumul de baie potrivit pentru tipul de corp pe care il ai
Alegerea costumului de baie diferit poate face diferenta. Te simti mai confortabil intr-un costum dintr-o bucata sau intr-unul de talie superioara? Iti plac taieturile sau vrei o acoperire plina? Incearca sa gasesti exact acel tip de costum care te va face sa simti cel mai bine in pielea ta.

Practica in jurul casei tale
Suna cam ciudat, dar acest lucru chiar te va ajuta sa te simti mai increzatoare intr-un costum de baie atunci cand ai probleme de imagine corporala. Pune-ti costumul de baie pe tine si plimba-te asa prin casa.Poti indeplini anumite sarcini imbracata asa ori chiar te poti uita pe Netflix.

Acest lucru te va ajuta sa te simti mai confortabil purtand costumul de baie si mai ales va face mai usor sa iti dai seama daca iti place sau nu modul in care acesta se muleaza pe trupul tau, pentru ca tu sa il porti apoi pe plaja, in vazul lumii. De asemenea, poti ajunge sa iti cunosti trupul intr-o maniera mai interesanta decat daca stai pe canapea imbracata intr-o pereche de colanti si un tricou larg.

Inconjoara-te de prieteni si de familie
Oamenii care te sustin si care te iubesc neconditionat te pot ajuta sa capeti incredere in tine. Du-te la plaja cu astfel de oameni, cu membri ai familiei sau prieteni apropiati, si astfel te vei concentra mai degraba pe distractie decat pe modul in care arati. Nu iti petrece timpul cu oameni care isi vor compara corpul cu al tau, ori cu cei care se plang sau se rusineaza de felul in care arata. Este destul de greu sa faci fata propriilor tale critici, ultimul lucru de care ai nevoie este sa te ingrijorezi de criticile celor din jurul tau.

Prin aceste metode, vei ajunge sa ai incredere in propria persoana.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Despre „dreptatea” care cere ”justiție” și importanța ei - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dintru început, pentru a vă asigura, cu toată sinceritatea, vreau să vă aduc la cunoștință faptul că acest material nu este conceput a fi unul strict tehnic, înveșmântat în termeni academici greoi. Cu aceeași deschidere vreau să vă mulțumesc și să vă asigur totodată că acest material nu se vrea a fi unul complet, deoarece în rândurile de mai jos voi încerca să realizez o sinteză a unor considerații pe baza evidențelor, în care mi-am propus temerara clarificare a noțiunilor de „dreptate” și de ”justiție”, văzute din mai multe unghiuri de vedere. De aceea, tot ceea ce este cuprins în spațiul acestui material este pur subiectiv dar și perfect argumentat. Luând în considerare acestea, orice fel de încercare de a aduce laude sau dimpotrivă de a cere desființarea totală sau parțială, prin forța și justețea argumentelor vă revin în integralitate, indiferent de natura sau de scopul motivării dumneavoastră în prealabil.

Ca urmare a tuturor celor convenite, ceea ce voi realiza direct sau indirect poate fi comentat și analizat, dezbătut deoarece numai într-o asemnea manieră, prin varietatea punctelor de vedere, prin cumulul de informații și forța argumentelor sustenabile ce creează punți de legătură.De aceea se poate vorbi deschis, fără menajamente despre aceste concepte, virtuți în această societate postmodernă măcinată de griji, de consumerism cât și de vicii.

Din punctul meu de vedere, această opțiune de a avea păreri și de a le susține reprezintă și respectă cu adevărat libertatea și demnitatea oricărui semen. Iar puterea reală, justificată la care oamenii speră să găsească ajutor este dată de către Acel Creator, care are grijă de fiecare dintre noi și care ne inspiră sau ne poate transforma în creațiile sale apropiate, desăvârșite Lui. Urmând acest fir călăuzitor, aș îndrăzni să vă spun că nu voi folosi în acest caz doar simple metafore, ci totul se dorește să fie legat de rolul și semnificația care i se acordă noțiunilor extinse de dreptate, de justiție.

Din cele mai vechi timpuri, chiar din momentul în care Cain l-a ucis pe Abel se produce în lume o separație între prigoniți și victimă, între ucigaș și cel ucis, sacrificat din răutate .Aceasta cse va transmite și se va amplifica tuturor generațiilor, inclusiv celor din actualitate. Setea de răzbunare de răutate a lui Cain cât și a urmașilor săi se poate identifica fără niciun fel de impediment.Tot așa, ideea de jertfă, de asumare a urmașilor lui Abel a constituit chiar unul dintre atributele omenești de prim rang. Însă, între aceste modele transparente există și alte atribute,virtuți (posibil moștenire a scânteii divine,a harului cu care suntem fiecare dintre noi înzestrați) precum dreptatea,cinstea,corectitudinea dar și justiția.

Numai că, din momentul izgoniți din grădina Edenului a protopărinților noștri Adam și Eva, aceste caracteristici psihice și volitive nu au mai fost că la început,în binecuvântatul moment al Creației.Răzvrătirea, ascultarea de șarpe,călcarea poruncii a dus la pervertirea omului cât și a întregii creații de pe pământ. Automat,sentimentele faptele și gândurile „de a fi ca Dumnezeu” și de a stăpâni,de a cunoaște creația s-au amestecat într-un mod incredibil. De aici înainte, moartea, păcatul au devenit firești tuturor, ca și setea anumitor semeni de a clama dreptatea, de a invoca fondat justiția omenească.

Revenind la unul dintre cele mai importante motive care au generat acestea văzute ca fiind antagonice- pe de o parte Dreptatea Lui Dumnezeu materializată prin izgonirea din Rai și nedreptatea lui Cain care l-a ucis pe fratele său Abel-putem descoperi și alte fațete ale acestor evenimente consemnate în Cartea Cărților.

Unii exegeți ai Vechiului Testament precum sfântul Chiril al Alexandriei interpretează însă în profunzime textul, plecând de la pedeapsa înşeptită pentru cel care l-ar ucide pe Cain din cartea Facerii .Surprinzător sau nu, în opinia acestui om înduhovnicit nu ar fi vorba doar de un singur păcat, ci de o înlănţuire de şapte păcate, care au pus stăpânire pe Cain. Deja când Dumnezeu i se adresează, vorbindu-i despre natura păcatului, Cain comisese trei din cele şapte.

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei