Criteriul National

Cum sa-ti alegi masina potrivita

Cum sa-ti alegi masina potrivita
decembrie 16
10:40 2016

Cum sa-ti alegi masina potrivita
Deoarece masina a devenit mai mult o necesitate decat un moft in ziua de astazi, alegerea ei este foarte importanta, rolul sau fiind de a ne oferi o comoditate cat mai mare zilnica. Fiind foarte importanta achizitionarea unei masini, cu siguranta trebuie sa analizam foarte bine anumite aspecte in ceea ce consta functionalitatea si bineinteles, daca dupa achizitia ei, aceasta nu este foarte greu de intretinut.

Si pentru ca foarte multe persoane fac o alegere gresita de obicei, in acest articol iti prezint, aspectele importante de care sa ti cont in momentul in care vrei sa iti cumperi o masina. De aceea, iti recomand sa parcurgi acest articol pana la finalul sau din care vei afla la ce aspecte ale sale trebuie sa fii atent atunci cand vrei sa achizitionezi o masina noua.

Aspecte importante ale masinilor
Primul aspect, face referire tocmai la consumul sau, care este extrem de important pentru tine ca si viitor cumparator. Nu trece cu vederea acest aspect, si asigura-te ca masina pe care doresti sa ti-o achizitionezi are un consum realativ mic, in comparatie cu motorul sau, doar asa, intretinerea sa va fii mai usoara si mai comoda.

De altfel, dupa ce te-ai asigurat ca masina are un consum mic, analizeaza-i motorul, cel care de obicei nu trebuie sa fie nici foarte mic, insa nici mare. In ambele cazuri, avand anumite avantaje si dezavantaje, insa este important ca motorul sa fie in functie de necesitatea ta, special pentru a reusi sa te duca acolo unde trebuie, in timpul cel mai scurt.

De asemenea, pentru foarte multe persoane, un rol important il are si caroseria masinii, chiar daca este mai mult un moft, este important ca aceasta sa fie in functie de alegerile tale. In caz contrar, cu timpul nu te vei putea simti bine cand o vezi si iti va creea doar disconfort, aspect care este garantat de foarte multi soferi.

In ceea ce consta functiile sale speciale, aici trebuie sa fii foarte atent. Deoarece o data cu dezvoltarea industriei, masinile au parte de diverse functii speciale. De aceea, asigura-te ca masina pe care doresti sa o achizitionezi are tot ceea ce doresti, si abia apoi intereseaza-te de pretul sau, in caz contrar vei avea parte de o incomoditate destul de mare, zilnic chiar.

Un ultim aspect foarte important, face referire tocmai la anul in care a fost fabricat. Fii atent la acest aspect si incearca sa iti achizitionezi o masina care este relativ noua, deoarece cele vechi de multe ori au diverse probleme ascunse si care te vor obliga sa scoti bani din buzunar. De aceea, axeaza-te doar pe masini care au o varsta de maxim 10 ani, ca sa poti profita de avantajele sale.

Concluzie
Desi la o prima vedere, alegerea masinii este un pas important dar greu, aceasta poate fii aleasa cu usurinta fiind atent la doar cateva aspecte importante ale sale, si care iti va face viata mai usoara. Astfel, nu trece cu vederea cele mentionate mai sus, deoarece vei avea doar de pierdut, si rezuma-te la a stii cat mai multe despre masina respectiva.

Sursa articol: blogville.ro

Comentarii

Comentarii

Despre autor

SmartSEO

SmartSEO

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro