Criteriul National

Cum sa-ti amenajezi casa in timp de pandemie

Cum sa-ti amenajezi casa in timp de pandemie
octombrie 11
16:04 2020

In timp de pandemie, tot mai multe persoane si-au gasit acel timp liber de care aveau nevoie pentru a putea finaliza cu succes o serie de amenajari incepute cu mult timp in urma sau proiectate pe hartie relativ recent. Iar daca in centrul amenajarii se afla de exemplu, garajul, acum poate fi momentul cel mai optim ca sa te ocupi de acest tip de amenajare la care poti introduce cu succes un beton amprentat.

Betonul amprentat se aplica ca multe alte materiale de constructie in conditii ideale, atunci cand conditiile climatice sunt favorabile si nu afecteaza calitatea si rezistenta proiectului. Iar daca vremea nu-ti permite sa te ocupi de gradina si alei, poti finaliza cu succes lucrarile de interior.

Si stim ca bugetul nu mai este nici cel de odinioara, mai ales acum ca veniturile unora au scazut iar altii au ramas fara loc de munca. Dar daca e musai sa finalizezi un proiect de amenajare (amenajarea unui garaj, a unei terase inchise etc.) sau daca ti-ai propus acest lucru, iti va fi de folos sa stii ca in anumite situatii poti folosi materiale de constructii accesibile pentru a-ti transforma visele in realitate.

 

De ce sa apelezi la beton amprentat

Betonul amprentat are o multive de avantaje dincolo de faptul ca e un material de constructie accesibil cu proprietati vaste si benefice. De exemplu, durabilitatea acestuia in raport cu mediile intens uzate, de trafic intens sau cele de lucru, este cu siguranta un atuu de care marea majoritate isi vor dori sa beneficizieze. Cu atat mai mult cand costurile sunt mult mai reduse, la fel ca si mentenanta pe care I-o oferi ulterior. Betonul amprentat poate rezista chiar si 30 ani fara a fi necesar sa parcurgi aceleasi lucrari de amenajare an de an. Bineinteles, aplicarea anuala sau periodica a unui strat de luciu poate pastra aspectul si durabilitatea acestuia pe o perioada cat mai indelungata, ca intervalul precizat anterior.

Betonul amprentat este alegerea ideala pentru garaje minimaliste, alei, trotuare, parcuri, benzinarii etc. Practic, el poate fi utilizat cu succes in toate mediile expuse unor conditii de lucru si de mediu ce adesea sunt nefavorabile.

Betonul amprentat este rezistent la diferite variatii de temperaturi, dar totodata este si un amalgam de substante si procese de aplicare ce previn aparitia unor medii bacteriene si alergenice. In speta, betonul amprentat e o solutie optima si accesibila nu doar din punct de vedere a amenajarii, ci si al sanatatii noastre.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

AbcSeo

AbcSeo

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul