Criteriul National

Cum sa-ti listezi afacerea intr-un catalog online

Cum sa-ti listezi afacerea intr-un catalog online
septembrie 24
17:47 2020

Daca te-ai gandit sa-ti listezi profilul de activitate intr-un catalog de afaceri, felicitari! Nicicand nu ai facut o alegere mai buna!

In urma unei astfel de alegeri poti avea foarte multe lucruri de castigat, incepand cu popularitatea si recunoasterea pe care o poti obtine, si pana la parcursul ascendent al afacerii din punct de vedere al profitului.

Milioane de companii apeleaza tot mai frecvent la aceasta metoda de promovare pentru a se dezvolta. Iar daca tu esti la inceput si nu stii cum sa procedezi, astazi iti vom spune cativa din pasii pe care sa-I parcurgi pentru o astfel de listare a companiei tale intr-un catalog de afaceri.

De ce sa-ti listezi afacerea intr-un catalog de specialitate

  • Pentru recunoasterea pe care ti-o poate oferi la nivel local, national sau chiar mondial;
  • Pentru gradul de incredere pe care-l vei castiga ulterior;
  • Pentru promovarea aferenta cu care vine la pachet;
  • Pentru posibilitatea de a-ti creste profitul etc.

Cum sa-ti listezi activitatea intr-un catalog de afaceri online ca https://www.unlink.ro

Un prim pas este sa cauti detinatori cat se poate de reali si renumiti in materie de cataloage a afacerilor. In online exista foarte multe pagini care pot pretinde ca-ti ofera acest serviciu, dar in realitate multe se pot dovedi a fi o inselatorie sau pot sa nu-ti aduca absolut niciun plus din cele mentionate anterior. Un bun indicator de orientare poate fi vechimea catalogului si/sau firmele deja listate in acest catalog la care sa poti avea acces liber pentru a le analiza. Daca descoperi cel putin 3 firme renumite si de incredere, foarte populare pe piata, atunci in mod cert ai de-a face cu un catalog cat se poate de real si eficient.

Odata ce ai descoperit catalogul perfect fii pregatit sa te informezi si privind etapele de inregistrare, costurile, eventuale statistici ale altor parteneri care s-au inregistrat in catalogul de afaceri si care de-a lungul timpului au putut vedea beneficii si rezultate in urma acestei practici. O companie serioasa nu va avea nimic de ascuns si iti poate pune la dispozitie cateva date care sa nu compromita identitatea partenerilor din catalogul de afaceri, dar care sa-ti ofere si o siguranta minima ca si inscrierea ta intr-un astfel de catalog poate fi de folos.

Ulterior va fi necesar sa contactezi detinatorii catalogului si sa furnizezi datele solicitate astfel incat sa faci aderarea posibila. Este recomandat ca inainte de inscrierea intr-un astfel de catalog sa ai o baza, un numar de clienti fideli care pot oferi impresii bune si reale.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

AbcSeo

AbcSeo

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul