Criteriul National

Cum sa-ti surprinzi iubitul cu cele mai fresh parfumuri de vara?

Cum sa-ti surprinzi iubitul cu cele mai fresh parfumuri de vara?
februarie 14
17:35 2019

Temperaturi ridicate, ieșiri la terasă, mare sau munte, bronzul intens la soare, toate acestea sunt semne că sezonul estival se apropie cu pași repezi. Pe lângă accesoriile pentru plajă, crema de protecție solară, apa termală, ce ai spune dacă l-ai ajuta pe iubitul tău să-și găsească parfumul bărbătesc potrivit pentru acest sezon, sau de ce nu pentru Valentine Day?

 

Fie că sunteți pregătiți să ieșiți la o întâlnire sau gata pentru vacanța mult dorită, iubitul tău are nevoie de cel mai bun parfum de bărbați de vară, care să-i sublinieze calitățile. O alegere potrivită a parfumului, indiferent că este dulce sau fresh, va spune totul despre partenerul de viață. Felul în care miroase va transmite un mesaj întotdeauna, indiferent unde s-ar afla.

Cadouri parfumuri barbatesti  de Valentine Day

Parfumurile de vară bărbătești, dar si cele pentru zile speciale precum Valentine Day sau Sfantul Valentin, sunt poate cele mai fine, mai suave, care înglobează toate simțurile. Nu doar vei mirosi un parfum bărbătesc de vară, ci acesta îți va trezi senzații, emoții, amintiri sau vise. De la cele fresh în note verzi, acvatice și citrice, până la cele aromatice, în note picante, lemnoase și balsamice, în variantele lor ușoare și răcoritoare sau dulci și persistente, orice alegere ai face, nu vei da greș. Un bărbat iubește să se simtă fresh, liber și să fie învăluit de prospețime.

apa de toaleta versace eros parfumuri barbatesti

Probabil cele mai potrivite parfumuri pentru sezonul estival sunt cele ale căror note principale sunt ușor de perceput la temperaturi înalte și care persistă pe pielea lui ore îndelungate. Trecerea de la o temperatură la alta poate influența personalitatea unui parfum. De asemenea, parfumurile citrice, care conțin arome naturale și aerisite le fac să fie alegerea potrivită pentru el, în zilele toride de vară. Sunt perfecte pentru vremea caniculară pentru că oferă o senzație de prospețime, care va dura și o vară întreagă.

Parfumuri originale 

Un complex de ingrediente răcoritoare și delicate se poate dovedi mult mai ușor de purtat vara decât în sezonul rece, atunci când cel mai bine își fac efectul proiecțiile intense și ingredientele calde. De aceea, îl poți surprinde pe iubitul tău atunci când va redescoperi o aromă într-un context atmosferic diferit și o va asocia cu o alta pe care a purtat-o prima dată altundeva.

 

Indiferent de decizia pe care o vei lua, un parfum bărbătesc este o alegere ideală pentru partenerul tău. Îi vei arăta fără doar și poate cât de atentă, iubitoare și spontană ești față de el și îl vei surprinde plăcut prin experiența unei savori unice de vară!

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Nikolas

Nikolas

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Despre „dreptatea” care cere ”justiție” și importanța ei - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dintru început, pentru a vă asigura, cu toată sinceritatea, vreau să vă aduc la cunoștință faptul că acest material nu este conceput a fi unul strict tehnic, înveșmântat în termeni academici greoi. Cu aceeași deschidere vreau să vă mulțumesc și să vă asigur totodată că acest material nu se vrea a fi unul complet, deoarece în rândurile de mai jos voi încerca să realizez o sinteză a unor considerații pe baza evidențelor, în care mi-am propus temerara clarificare a noțiunilor de „dreptate” și de ”justiție”, văzute din mai multe unghiuri de vedere. De aceea, tot ceea ce este cuprins în spațiul acestui material este pur subiectiv dar și perfect argumentat. Luând în considerare acestea, orice fel de încercare de a aduce laude sau dimpotrivă de a cere desființarea totală sau parțială, prin forța și justețea argumentelor vă revin în integralitate, indiferent de natura sau de scopul motivării dumneavoastră în prealabil.

Ca urmare a tuturor celor convenite, ceea ce voi realiza direct sau indirect poate fi comentat și analizat, dezbătut deoarece numai într-o asemnea manieră, prin varietatea punctelor de vedere, prin cumulul de informații și forța argumentelor sustenabile ce creează punți de legătură.De aceea se poate vorbi deschis, fără menajamente despre aceste concepte, virtuți în această societate postmodernă măcinată de griji, de consumerism cât și de vicii.

Din punctul meu de vedere, această opțiune de a avea păreri și de a le susține reprezintă și respectă cu adevărat libertatea și demnitatea oricărui semen. Iar puterea reală, justificată la care oamenii speră să găsească ajutor este dată de către Acel Creator, care are grijă de fiecare dintre noi și care ne inspiră sau ne poate transforma în creațiile sale apropiate, desăvârșite Lui. Urmând acest fir călăuzitor, aș îndrăzni să vă spun că nu voi folosi în acest caz doar simple metafore, ci totul se dorește să fie legat de rolul și semnificația care i se acordă noțiunilor extinse de dreptate, de justiție.

Din cele mai vechi timpuri, chiar din momentul în care Cain l-a ucis pe Abel se produce în lume o separație între prigoniți și victimă, între ucigaș și cel ucis, sacrificat din răutate .Aceasta cse va transmite și se va amplifica tuturor generațiilor, inclusiv celor din actualitate. Setea de răzbunare de răutate a lui Cain cât și a urmașilor săi se poate identifica fără niciun fel de impediment.Tot așa, ideea de jertfă, de asumare a urmașilor lui Abel a constituit chiar unul dintre atributele omenești de prim rang. Însă, între aceste modele transparente există și alte atribute,virtuți (posibil moștenire a scânteii divine,a harului cu care suntem fiecare dintre noi înzestrați) precum dreptatea,cinstea,corectitudinea dar și justiția.

Numai că, din momentul izgoniți din grădina Edenului a protopărinților noștri Adam și Eva, aceste caracteristici psihice și volitive nu au mai fost că la început,în binecuvântatul moment al Creației.Răzvrătirea, ascultarea de șarpe,călcarea poruncii a dus la pervertirea omului cât și a întregii creații de pe pământ. Automat,sentimentele faptele și gândurile „de a fi ca Dumnezeu” și de a stăpâni,de a cunoaște creația s-au amestecat într-un mod incredibil. De aici înainte, moartea, păcatul au devenit firești tuturor, ca și setea anumitor semeni de a clama dreptatea, de a invoca fondat justiția omenească.

Revenind la unul dintre cele mai importante motive care au generat acestea văzute ca fiind antagonice- pe de o parte Dreptatea Lui Dumnezeu materializată prin izgonirea din Rai și nedreptatea lui Cain care l-a ucis pe fratele său Abel-putem descoperi și alte fațete ale acestor evenimente consemnate în Cartea Cărților.

Unii exegeți ai Vechiului Testament precum sfântul Chiril al Alexandriei interpretează însă în profunzime textul, plecând de la pedeapsa înşeptită pentru cel care l-ar ucide pe Cain din cartea Facerii .Surprinzător sau nu, în opinia acestui om înduhovnicit nu ar fi vorba doar de un singur păcat, ci de o înlănţuire de şapte păcate, care au pus stăpânire pe Cain. Deja când Dumnezeu i se adresează, vorbindu-i despre natura păcatului, Cain comisese trei din cele şapte.

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei