Criteriul National

Cum sa transformam evenimentele speciale in clipe memorabile cu gheata carbonica

Cum sa transformam evenimentele speciale in clipe memorabile cu gheata carbonica
aprilie 04
13:02 2016

sampanie-watermark

Toti ne dorim ca evenimentele speciale din viata noastra sa fie memorabile, pentru noi si pentru invitatii nostri. Fie ca este vorba de nunta mult visata, crestinararea celui mai mic membru din familie, petrecerea de majorat sau orice alt eveniment ne dorim sa ne bucuram de petrecerea perfecta.

Casatoria este un eveniment pe care care ni-l dorim a fi unic. Pentru a ne bucura de nunta perfecta trebuie sa fim foarte atenti la toate detaliile: decoratiunile din salon trebuie sa fie bine adaptate cu tema nuntii, aranjamentele florale trebuie sa fie proaspete, lumanarile sa fie frumos decorate, buchetele de nunta sa fie radiante, formatia impecabila, fantana de ciocolata sa curga continuu…Da,  si sa ne intmpinam oaspetii cu pahare inspumate de sampanie si gheata carbonica. Chiar daca este un produs nou pe piata din Romania, gheata carbonica este tot mai cautata pentru efectul senzational pe care il ofera. Adaugata in paharele de sampanie asigura o infatisare cu totul deosebita, fara a modifica gustul proaspat sau taria specifica licorii. Fumul creat de gheata carbonica va impresiona si va oferi senzatie de prospetime chiar si in serile toride de vara.

Mirii ce doresc sa isi transforme nunta int-o poveste, pot apela la masinile cu gheata carbonica care, ajuta la crearea unei paturi de fum chiar la primele acorduri ale vaslului, astfel cei doi indragostiti isi vor incepe frumosul drum printre norii pufosi de basm.

Si botezul celui mic este un eveniment care ne emotioneaza. Toti parintii isi doresc ca acest moment special sa fie memorabil atat pentru bunici cat si pentru nasi sau pentru ceilalti invitati. Ce poate fi mai emotionant ca zanele ursitoare care vin printre norii de fum pufosi sa ii urseasca celui mic soarta? Efectul poate fi usor obtinut de echipamentele speciale bazate pe gheata carbonica. Masinile asigura formarea de fum constant pe toata durata evenimentului. Fumul obtinut din dioxid de carbon solid indeplineste toate standarde de puritate pentru industria alimentara si este nontoxic.

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul