Criteriul National

Cum sa transformam evenimentele speciale in clipe memorabile cu gheata carbonica

Cum sa transformam evenimentele speciale in clipe memorabile cu gheata carbonica
aprilie 04
13:02 2016

sampanie-watermark

Toti ne dorim ca evenimentele speciale din viata noastra sa fie memorabile, pentru noi si pentru invitatii nostri. Fie ca este vorba de nunta mult visata, crestinararea celui mai mic membru din familie, petrecerea de majorat sau orice alt eveniment ne dorim sa ne bucuram de petrecerea perfecta.

Casatoria este un eveniment pe care care ni-l dorim a fi unic. Pentru a ne bucura de nunta perfecta trebuie sa fim foarte atenti la toate detaliile: decoratiunile din salon trebuie sa fie bine adaptate cu tema nuntii, aranjamentele florale trebuie sa fie proaspete, lumanarile sa fie frumos decorate, buchetele de nunta sa fie radiante, formatia impecabila, fantana de ciocolata sa curga continuu…Da,  si sa ne intmpinam oaspetii cu pahare inspumate de sampanie si gheata carbonica. Chiar daca este un produs nou pe piata din Romania, gheata carbonica este tot mai cautata pentru efectul senzational pe care il ofera. Adaugata in paharele de sampanie asigura o infatisare cu totul deosebita, fara a modifica gustul proaspat sau taria specifica licorii. Fumul creat de gheata carbonica va impresiona si va oferi senzatie de prospetime chiar si in serile toride de vara.

Mirii ce doresc sa isi transforme nunta int-o poveste, pot apela la masinile cu gheata carbonica care, ajuta la crearea unei paturi de fum chiar la primele acorduri ale vaslului, astfel cei doi indragostiti isi vor incepe frumosul drum printre norii pufosi de basm.

Si botezul celui mic este un eveniment care ne emotioneaza. Toti parintii isi doresc ca acest moment special sa fie memorabil atat pentru bunici cat si pentru nasi sau pentru ceilalti invitati. Ce poate fi mai emotionant ca zanele ursitoare care vin printre norii de fum pufosi sa ii urseasca celui mic soarta? Efectul poate fi usor obtinut de echipamentele speciale bazate pe gheata carbonica. Masinile asigura formarea de fum constant pe toata durata evenimentului. Fumul obtinut din dioxid de carbon solid indeplineste toate standarde de puritate pentru industria alimentara si este nontoxic.

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo