Criteriul National

Cum sa transformam evenimentele speciale in clipe memorabile cu gheata carbonica

Cum sa transformam evenimentele speciale in clipe memorabile cu gheata carbonica
aprilie 04
13:02 2016

sampanie-watermark

Toti ne dorim ca evenimentele speciale din viata noastra sa fie memorabile, pentru noi si pentru invitatii nostri. Fie ca este vorba de nunta mult visata, crestinararea celui mai mic membru din familie, petrecerea de majorat sau orice alt eveniment ne dorim sa ne bucuram de petrecerea perfecta.

Casatoria este un eveniment pe care care ni-l dorim a fi unic. Pentru a ne bucura de nunta perfecta trebuie sa fim foarte atenti la toate detaliile: decoratiunile din salon trebuie sa fie bine adaptate cu tema nuntii, aranjamentele florale trebuie sa fie proaspete, lumanarile sa fie frumos decorate, buchetele de nunta sa fie radiante, formatia impecabila, fantana de ciocolata sa curga continuu…Da,  si sa ne intmpinam oaspetii cu pahare inspumate de sampanie si gheata carbonica. Chiar daca este un produs nou pe piata din Romania, gheata carbonica este tot mai cautata pentru efectul senzational pe care il ofera. Adaugata in paharele de sampanie asigura o infatisare cu totul deosebita, fara a modifica gustul proaspat sau taria specifica licorii. Fumul creat de gheata carbonica va impresiona si va oferi senzatie de prospetime chiar si in serile toride de vara.

Mirii ce doresc sa isi transforme nunta int-o poveste, pot apela la masinile cu gheata carbonica care, ajuta la crearea unei paturi de fum chiar la primele acorduri ale vaslului, astfel cei doi indragostiti isi vor incepe frumosul drum printre norii pufosi de basm.

Si botezul celui mic este un eveniment care ne emotioneaza. Toti parintii isi doresc ca acest moment special sa fie memorabil atat pentru bunici cat si pentru nasi sau pentru ceilalti invitati. Ce poate fi mai emotionant ca zanele ursitoare care vin printre norii de fum pufosi sa ii urseasca celui mic soarta? Efectul poate fi usor obtinut de echipamentele speciale bazate pe gheata carbonica. Masinile asigura formarea de fum constant pe toata durata evenimentului. Fumul obtinut din dioxid de carbon solid indeplineste toate standarde de puritate pentru industria alimentara si este nontoxic.

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo