Criteriul National

Cum sa trimiti un colet in deplina siguranta?

Cum sa trimiti un colet  in deplina siguranta?
ianuarie 19
00:26 2022

Trimiterea de colete in tara cat si peste hotare este astazi un lucru mai comun ca oricand avand in vedere ca periodic ne vedem pusi in situatia de a face acest lucru. Daca in trecut lucrurile erau destul de complicate si timpi de livrare erau lungi, astazi cu atatea solutii de mobilitate eficiente, lucrurile sunt mai simple ca oricand. Desi trimiterea unui colet probabil ca pare un proces mai mult decat banal in prezent, exista totusi cateva masuri de siguranta pe care ar trebui sa le luam de fiecare data cand facem acest lucru. Indiferent ca este vorba despre un colet trimis in tara sau in afara acesteia, cert este faptul ca mereu ne dorim ca acesta sa ajunga intact la destinatia finala.

Serviciile de transport colete sunt astai mai numeroase ca oricand, astfel ca la o simpla cautare pe Internet, cel mai probabil iti vor fi furnizate sute de rezultate relevante. Intr-un asemenea context, nu este de mirare faptul ca alegerea unor servicii de transport marfa potrivite, a devenit o veritabila provocare. Iata asadar cum poti trimite in siguranta un colet pe orice ruta.

            Ambaleaza totul cat mai bine

Unul dintre cele mai simple moduri prin care poti asigura un colet este prin intermediul unei ambalari corecte. In prezent putem spune ca avem la dispozitie o varietate de solutii in acest sens. De la incredibila folie stretch, pana la cea cu bule (ideala pentru produsele fragile), toate reprezinta optiuni practice in ceea ce priveste siguranta unui colet. Astfel, inainte de a trimite orice pachet, este recomandat sa te asiguri ca iei toate masurile de protectie ce se impun.

            Colaboreaza cu o firma de transport colete serioasa

Gasirea unei firme de profil serioase probabil ca nu este un lucru simplu, avand in vedere multitudinea de optiuni existenta in prezent. Cert insa este faptul ca review-urile lasate de fosti clienti sau modul in care o astfel de companie negociaza totul, sunt doar doua lucruri carora le poti acorda atentie. Mai mult decat atat, este recomandat sa fii atent si la rutele pe care o companie le acopera. Spre exemplu, daca ai nevoie de servicii de transport colete Romania-Spania, cel mai sigur este sa alegi o companie care strabate doar aceasta ruta sau alte cateva rute adiacente. In plus, o companie de transport serioasa, isi va lua toate masurile necesare pentru a se asigura ca marfurile transportate ajung mereu intacte si la timp.

            Utilizeaza cutii la dimensiunea corecta

Cutia in care sunt transportate bunurile de trims este de asemenea un lucru ce poate contribui la siguranta. Spre exemplu, este recomandat sa legi o cutie mai mare decat produsul pe care il trimiti, si in jurul acestuia sa pui un strat gros de gartie si invelis cu bule. In acest fel, continutul pachetului nu se va deplasa in toate partile pe durata transportului. Impacheteaza cele mai grele articole, urmate de cele mai usoare. Evipa pe cat posibil trimiterea unor produse fara a le pune intr-o cutie, pentru ca un simplu invelis nu este intotdeauna suficient pentru o protectie sporita.

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

AdrianaG

AdrianaG

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul