Criteriul National

Cum scapi de molozul dupa renovare?

Cum scapi de molozul dupa renovare?
august 31
09:53 2018

Cu cat renovarea unui apartament sau a unei case este mai ampla, cu atat cantitatea de moloz din timpul lucrarilor va fi mai mare. Astfel, resturile de faianta si gresie, parchet, rigips, saci de adeziv sau ciment, se vor transforma rapid intr-o cantitate mare de moloz, pe care trebuie sa o arunci.

Pentru depozitarea temporara a acestora se recomanda achizitia unor saci din rafie si plasarea lor intr-o zona care sa nu perturbe circulatia in voie, nici a ta, nici a trecarilor (daca le depozitezi pe trotuar). Cum cei de la firma de salubritate nu te vor ajuta cu acesti saci, o buna optiune este sa contractezi serviciile unei firme de transport moloz Bucuresti.

Colectarea se face cu ajutorul unei bene, pe care ti-o lasa 2-3 zile, astfel incat sa ai suficient timp sa colectezi toate lucrurile care nu iti mai trebuie si sa faci curat. Apoi, aceste firme de transport moloz vin si incarca sacii in masini speciale, pe care mai apoi ii duc la groapa de gunoi, pentru care platesc o taxa pentru a-i arunca.

Bineinteles, aici apar diferentele de tarife. Spre exemplu, sunt firme de transport moloz care sunt platite cu ora (carat + transport moloz), dar si unele care iti iau doar bani pe kilometrul parcurs (aici inseamna ca cineva va trebui sa te ajute sa incarci sacii).

Iata cateva dintre ofertele firmelor de transport moloz:

  • 200 RON/100 de saci (aici este inclus si caratul de saci din casa sau apartament pana la masina)

  • 400 RON pentru serviciile all-inclusive: carat, depozitat, dus la groapa de gunoi

  • 300 RON/100 de saci carati de firme

  • 500 RON/100 de saci all-inclusive (carat, depozitat, dus la groapa de gunoi).

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Violențele nejustificate…nasc reacții, durere și haos- EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Protestul Diasporei a fost îngrădit, a fost unul despre care se va scrie, se va povesti și începând cu ziua de astăzi se va cerceta de către Parchetul Militar.
Acest eveniment a fost asezonat cu o serie de violențe de neînchipuit, de intervenții în forță venite din partea Jandarmeriei Române. Această breaslă și-a dat în petec, invocând faptul că mulțimea a fost… violentă.
Acest lucru este departe de a fi adevărat, cu toate că s-a întâmplat, iar imaginile și materialele video care împânzesc internetul nu pot fi trecute cu vederea.
Mai mult decât atât, astăzi, cu cea mai mare nerușinare, purtătorii de cuvânt ai acestei instituții au spus că ” și-au făcut datoria” și au acționat în legitimitate.

Poate că am ajuns să retrăim scene de coșmar din epoci ce le consideram demult apuse… Însă, ceea ce cu toţii am aflat a fost faptul că nu am fost și nu ne-am închipuit că se va produce.
Cu toate acestea, am fost avertizaţi că se va întâmpla şi nu am vrut să credem. „Mersul până la capăt”, de a cere demisia unui sistem condus de oameni certați cu legea și cu bunul simț a fost înnabușit cu gaze lacrimogene, cu tunuri cu apă și cu intimidări, bastoane aplicate asupra populației strînse cu această ocazie.

Au existat și în mulțime agitatori, instigatori și chiar membrii ai unor așa-zise galerii de fotbal, dar care, spre surprinderea multora au fost lăsați în pace, chiar dacă au aruncat cu pietre , au incendiat arbuști și au provocat mult haos.

Dar, înainte de toate, să ne aducem aminte și de alt aspect. Au fost și alte avertizări. La conferinţa de presă ţinută cu câteva zile înainte, nişte ofiţeri de jandarmerie au semnalat, folosind obişnuitul limbaj de lemn, ”că se va întâmpla.”

Românii veniţi de departe pentru a protesta împotriva unor abuzuri s-au lovit de o metodă sistematică aplicată de Jandarmerie pentru a discredita orice viitoare mişcare de opoziţie. De aceea, fără să emit judecăți de valoare, îmi asum atunci când afirm că România a capotat și a ajuns la cheremul unor oameni politici care acționează împotriva propriului popor.

După aproape zece ore de gaze inhalate, vă pot spune cum a fost montată în scenă toată această mascaradă. Jandarmii au tensionat situaţia ,deoarece aveau obiceiul să trăgă şi să mute gardurile de colo colo, fără rost. De altfel au agitat mulţimea care era oricum inflamată, dar care nu era violentă. Apoi, începând cu ora 21 au început să lanseze salve cu gaze lacrimogene fără motiv, servite generos exact în faţă, de la mică distanţă, cu un cinism maxim, cum numai slugile stăpânilor lor ştiu să facă........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu