Criteriul National

Cum scapi de problema curateniei in birouri

Cum scapi de problema curateniei in birouri
iulie 05
08:05 2017

Stim cu totii cat de greu este uneori sa mentinem curata suprafata in care lucram. Avand in vedere ca timpul este de multe ori limitat, putem cauta cai de scapare astfel incat sa ne usuram munca. Cu toate ca nu ar trebui sa fie o problema prea mare, de multe ori veti observa faptul ca se aduna mizerie in birouri.

Exista doua solutii in acest caz:

 • Facem singuri curatenie
 • Apelam la o firma de curatenie in birouri

Firma curatenie birouri

Uneori este complicat sa ne ocupam singuri de curatenie, avand in vedere ca task-urile de zi cu zi ne ocupa foarte mult timp. Ideea apelarii la o firma specializata pe curatenie ar putea fi o idee mai buna si ar putea chiar salva o parte din bani. Avand in vedere ca angajatii nu vor mai trebui sa se ocupe de acest aspect, ei vor avea mai mult timp pentru munca de la birou.

Exista mai multe firme de curatenie birouri in tara. Evocleaning este o astfel de firma. Aceasta promite clientilor sai o serie de lucruri:

 • Experienta vasta acumulata pe o perioada de 8 ani in industria curateniei
 • Solutii adaptate nevoilor clientului
 • Servicii foarte bune si de inalta calitate
 • Folosirea produselor care nu afecteaza mediul inconjurator
 • Utilizarea numai a produselor de o calitate superioara
 • Personal calificat pentru o curatenie desavarsita

Curatarea mochetei

Aceasta firma ofera si servicii profesioniste de curatare mocheta. Este bine de stiut mai ales datorita faptului ca mocheta este unul dintre cele mai murdare obiecte ale biroului. Merita sa ai mereu o mocheta cat mai curata, de aceea ingrijirea acesteia ar trebui sa fie o prioritate. Este cunoscut faptul ca praful se aduna intr-o proportie mare in mocheta, de aceea ea ar trebui sa fie mereu cat mai curata.

Curatenia trebuie sa fie mereu o prioritate pentru orice firma deoarece angajatii petrec foarte mult timp intr-un birou. Sanatatea lor ar trebui sa primeze pentru ca acest lucru este echivalentul unei productivitati mai mari la birou. Conditiile din birou trebuie sa le ofere angajatilor posibilitatea muncii intr-un mediu curat.

Daca sunteti in cautarea unei firme de curatenie, atunci Evocleanign ar putea fi o solutie foarte buna pentru voi. Curatenia mochetei este foarte importanta pentru aceasta firma. Acestia promit clientilor urmatoarele lucruri:

 • Experienta vasta in acest domeniu, lucru ce a permis o perfectare a serviciilor
 • Preturi personalizate
 • Identificarea tipului mochetei de catre specialisti. Dupa ce se va face aceasta identificare, se va aplica un tratament corespunzator, astfel incat mocheta sa nu fie deteriorata
 • Alegerea celei mai potrivite metode de curatare si spalare a mochetei. Se va putea alege intre metoda de injectie-extractie utilizata pentru scoaterea petelor sau samponarea uscata, folosind monodiscul
 • Uscarea foarte rapida a mochetei
 • Garantarea calitatii lucrarii prin folosirea echipamentelor performante
 • Folosirea produselor eco-friendly, cu un impact redus asupra mediului

Apeland la serviciile acestei firme, curatenia in birouri nu va mai fi o problema, iar mocheta curata va arata foarte bine.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo