Criteriul National

Cum scapi de stresul de a găsi rochia perfectă de mireasă

Cum scapi de stresul de a găsi rochia perfectă de mireasă
decembrie 12
16:33 2016

Alegerea rochiei de mireasă poate fi pentru unele persoane o experiență de-a dreptul palpitantă, în timp ce pentru altele este un adevărat coșmar. Indiferent din ce categorie faci parte, este inevitabil să îți alegi rochia pe care urmează să o porți în ziua în care toți ochii vor fi îndreptați către tine.

Fiecare mireasă are propriul stil. Astfel rochia pe care o vei purta la nuntă trebuie să reflecte personalitatea și gusturile tale. Designerii din toată lumea sunt conștienți de aceste lucruri și de aceea în sarcina lor va fi ca nicio femeie să nu rămână fără rochia de mireasă a visurilor ei. Ție, în calitate de viitoare mireasă, nu îți rămâne decât să găsești rochia potrivită în multitudinea de oferte de pe piață, lucru nu tocmai ușor. Printre trendurile anului 2017 în materie de rochii de mireasă se regăsesc mai multe stiluri, începând cu cele cu un aer romantic sau boem și până la cele mai moderne și provocatoare.

Pentru a vă face căutarea mai ușoară, magazinul de rochii de mireasă din București Avangarde Brides oferă numeroase soluții viitoarelor mirese. Peste 450 de modele de rochii de mireasă, de la clasicele rochii în stil prințesă, la rochii croite în stil grecesc din voal, sirene cu volane sau dantelă și până la rochii cu accente florale, pot fi găsite în magazin și pe siteul Avangarde Brides. Avangarde Brides este unic importator și distribuitor al brandurilor Mori Lee, astfel că oferă spre vânzare rochii de mireasă din colecțiile: Mori Lee, Mori Lee Blue, Madeline Gardner, Victoria Jane, Ronald Joyce, Angelina Facenda, Voyages. Magazinul poate fi o soluție și pentru însoțitoarele miresei, oferind  și rochii de ocazie din colecțiile Stick&Stones, Paparazzi, VM și Flaunt, Tony Bowls Collection, Tony Bowls Evening, LeGala by Tony Bowls, Paris by Tony Bowls, Montage, Sophia Tolli Spacial Occasion, dar și rochițe de fetițe din colecția Joan Calabrese și Da Vinci.

O altă problemă cu care se confruntă viitoarea mireasă o constituie micile ajustări care se pot impune pentru ca rochia să fie perfectă pe corpul ei. Rochiile de mireasă cumpărate de la Avangarde Brides au incluse în preț retușurile – transformările care se impun pentru a aranja rochia după dimensiunile tale (înălțime, talie, bust) și sistemul de prindere a trenei.

Nu rămâne decât să alegi între elegant, provocator, clasic sau avangardist, pentru că indiferent ce stil s-ar potrivi personalității tale, la Avangarde Brides vei găsi cu siguranță rochia de mireasă potrivită.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro