Criteriul National

Cum scapi de stresul de a găsi rochia perfectă de mireasă

Cum scapi de stresul de a găsi rochia perfectă de mireasă
decembrie 12
16:33 2016

Alegerea rochiei de mireasă poate fi pentru unele persoane o experiență de-a dreptul palpitantă, în timp ce pentru altele este un adevărat coșmar. Indiferent din ce categorie faci parte, este inevitabil să îți alegi rochia pe care urmează să o porți în ziua în care toți ochii vor fi îndreptați către tine.

Fiecare mireasă are propriul stil. Astfel rochia pe care o vei purta la nuntă trebuie să reflecte personalitatea și gusturile tale. Designerii din toată lumea sunt conștienți de aceste lucruri și de aceea în sarcina lor va fi ca nicio femeie să nu rămână fără rochia de mireasă a visurilor ei. Ție, în calitate de viitoare mireasă, nu îți rămâne decât să găsești rochia potrivită în multitudinea de oferte de pe piață, lucru nu tocmai ușor. Printre trendurile anului 2017 în materie de rochii de mireasă se regăsesc mai multe stiluri, începând cu cele cu un aer romantic sau boem și până la cele mai moderne și provocatoare.

Pentru a vă face căutarea mai ușoară, magazinul de rochii de mireasă din București Avangarde Brides oferă numeroase soluții viitoarelor mirese. Peste 450 de modele de rochii de mireasă, de la clasicele rochii în stil prințesă, la rochii croite în stil grecesc din voal, sirene cu volane sau dantelă și până la rochii cu accente florale, pot fi găsite în magazin și pe siteul Avangarde Brides. Avangarde Brides este unic importator și distribuitor al brandurilor Mori Lee, astfel că oferă spre vânzare rochii de mireasă din colecțiile: Mori Lee, Mori Lee Blue, Madeline Gardner, Victoria Jane, Ronald Joyce, Angelina Facenda, Voyages. Magazinul poate fi o soluție și pentru însoțitoarele miresei, oferind  și rochii de ocazie din colecțiile Stick&Stones, Paparazzi, VM și Flaunt, Tony Bowls Collection, Tony Bowls Evening, LeGala by Tony Bowls, Paris by Tony Bowls, Montage, Sophia Tolli Spacial Occasion, dar și rochițe de fetițe din colecția Joan Calabrese și Da Vinci.

O altă problemă cu care se confruntă viitoarea mireasă o constituie micile ajustări care se pot impune pentru ca rochia să fie perfectă pe corpul ei. Rochiile de mireasă cumpărate de la Avangarde Brides au incluse în preț retușurile – transformările care se impun pentru a aranja rochia după dimensiunile tale (înălțime, talie, bust) și sistemul de prindere a trenei.

Nu rămâne decât să alegi între elegant, provocator, clasic sau avangardist, pentru că indiferent ce stil s-ar potrivi personalității tale, la Avangarde Brides vei găsi cu siguranță rochia de mireasă potrivită.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo