
Primul criteriu de alegere a bauturilor alcoolice care reprezinta sarea si piperul unei petreceri ar trebui sa fie patriotismul. Acum sa vorbim sincer! De ce sa alegem berea germana, cand berea artizanala de la noi are gust de inca una si inca una?
Ce este berea artizanala? Bautura racoritoare cu gust barbatesc-amarui produsa in fabricile micute ca si cum ar fi facuta in gospodarie, cu scop comercial restrans. Cumparand de la ei, ii incurajam sa-si continue afacerea si ne bucuram de produse premium.
Iata de la ce producatori puteti cumpara bere artizanala: Clinica de bere din Timisoara, Microberaria Zaganu din Prahova, Microberaria Nemteana din Roman, Sikaru din Bucuresti, Berea 1717 din Sibiu.
Impatimitii coniacului gasesc pe Coolosophy.ro informatii inedite despre aceasta bautura rafinata:
-diferentele dintre brandy si coniac
-istoria coniacului
-cum se fabrica aceasta bautura fascinanta
-clasificarea coniacului dupa varsta si calitate
-alegerea unui coniac bun pentru evenimente
-in ce tip de pahare se serveste coniacul
Un coniac bun seamana cu un hotel bun, trebuie sa aiba obligatoriu de la trei stele in plus. Coniacul de trei stele a stat cel putin doi ani la maturat in butoaie de stejar, cel de patru stele patru ani, acesta fiind cel mai raspandit tip de coniac, iar coniacul de calitate premium a stat cel putin 6 ani la maturat. Cele mai scumpe sticle au in palmares o vechime de 20 de ani, varsta record pentru acesta bautura.
Coniacul farmeca prin gust, aroma si culoare. La alegerea, oamenii trebuie sa tina cont de: regiune si varsta, desi calitatea nu este data intotdeauna de vechime, ci ramane satisfactia de a-ti servi oaspetii cu un coniac care a stat 20 de ani in butoiul de stejar la maturare.
Aceste informatii sunt utile tuturor oamenilor, nu numai consumatorilor de bauturi alcoolice. Este bine sa stii sa alegi un coniac bun, care sa se incadreze in buget ca oamenii sa te laude la evenimente sau sa fii inspirat in alegerea unei sticle pe care o oferi cadou persoanei indragostite de coniac.
Berea artizanala si coniacul bun insufletesc petrecerile si consolideaza relatiile dintre oameni.