Criteriul National

Cum se alege un mop cu abur potrivit

Cum se alege un mop cu abur potrivit
ianuarie 30
17:12 2017

Aparatele de curatat cu aburi sunt din ce in ce mai populare in ultima vreme, deoarece sunt eficiente, se folosesc cu un minim de efort, iar datorita evolutiei tehnologiei, si a competitiei din acest domeniu, preturile lor au devenit destul de accesibile. Printre aceste aparate de curatat se numara si mopurile cu aburi, care au diverse avantaje fata de cele obisnuite, cu galeata.

Spre exemplu, atunci cand folositi un astfel de aparat, timpul de uscare al podelei scade foarte mult in comparatie cu folosirea unui mop si a unei galeti obisnuite. Asadar, veti putea termina curatenia intr-un timp mai scurt. Bineinteles, locurile in care ati insistat de mai multe ori cu mopul se vor usca putin mai greu, datorita cantitatii putin mai mare de apa. In plus, un singur aparat se foloseste mai usor si mai rapid decat un mop si o galeata cu apa.

Caracteristicile mopului cu aburi

Exista cateva caracteristici care difera de la un aparat la altul, asa ca va trebui sa alegeti modelul dorit cu grija, pentru a va asigura ca veti fi multumit de achizitie. Pretul unui mop cu aburi porneste de la 300 de lei, insa poate trece destul de usor de 400 de lei in cazul modelelor performante, care poate curata foarte eficient podelele din locuinta. Este important cum alegi mopul cu abur, deoarece unele modele pot fi nepotrivite.

Capacitatea rezervorului poate diferi de la un model la altul. Spre exemplu, un aparat cu rezervor voluminos poate functiona fara probleme timp de 45 de minute, in timp ce multe modele pot consuma toata apa din recipient in mai putin de 10 minute, fiind necesara reumplerea sa. Modelele mai performante va ofera si posibilitatea de a controla jetul de abur, mai exact debitul sau, cu o precizie destul de buna.

Un alt aspect important indiferent de modelul aparatului este lungimea cablului de alimentare. Firul aparatului trebuie sa fie cat mai mare, altfel veti putea face curatenie cu usurinta doar intr-o camera de dimensiuni mici. Pentru camerele mai mari va trebui astfel sa folositi un prelungitor sau sa conectati aparatul la o alta priza.

In plus, un prelungitor poate prezenta in unele cazuri un risc, asa ca este bine sa conectati aparatul direct la priza. Acest lucru se aplica mai ales in cazul aparatelor care au un consum de energie ridicat. Bineinteles, de pe niciun mop nu ar trebui sa lipseasca indicatorul luminos care va avertizeaza atunci cand este timpul sa umpleti din nou rezevorul cu apa.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Tudor

Tudor

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro