Criteriul National

Cum se alege un mop cu abur potrivit

Cum se alege un mop cu abur potrivit
ianuarie 30
17:12 2017

Aparatele de curatat cu aburi sunt din ce in ce mai populare in ultima vreme, deoarece sunt eficiente, se folosesc cu un minim de efort, iar datorita evolutiei tehnologiei, si a competitiei din acest domeniu, preturile lor au devenit destul de accesibile. Printre aceste aparate de curatat se numara si mopurile cu aburi, care au diverse avantaje fata de cele obisnuite, cu galeata.

Spre exemplu, atunci cand folositi un astfel de aparat, timpul de uscare al podelei scade foarte mult in comparatie cu folosirea unui mop si a unei galeti obisnuite. Asadar, veti putea termina curatenia intr-un timp mai scurt. Bineinteles, locurile in care ati insistat de mai multe ori cu mopul se vor usca putin mai greu, datorita cantitatii putin mai mare de apa. In plus, un singur aparat se foloseste mai usor si mai rapid decat un mop si o galeata cu apa.

Caracteristicile mopului cu aburi

Exista cateva caracteristici care difera de la un aparat la altul, asa ca va trebui sa alegeti modelul dorit cu grija, pentru a va asigura ca veti fi multumit de achizitie. Pretul unui mop cu aburi porneste de la 300 de lei, insa poate trece destul de usor de 400 de lei in cazul modelelor performante, care poate curata foarte eficient podelele din locuinta. Este important cum alegi mopul cu abur, deoarece unele modele pot fi nepotrivite.

Capacitatea rezervorului poate diferi de la un model la altul. Spre exemplu, un aparat cu rezervor voluminos poate functiona fara probleme timp de 45 de minute, in timp ce multe modele pot consuma toata apa din recipient in mai putin de 10 minute, fiind necesara reumplerea sa. Modelele mai performante va ofera si posibilitatea de a controla jetul de abur, mai exact debitul sau, cu o precizie destul de buna.

Un alt aspect important indiferent de modelul aparatului este lungimea cablului de alimentare. Firul aparatului trebuie sa fie cat mai mare, altfel veti putea face curatenie cu usurinta doar intr-o camera de dimensiuni mici. Pentru camerele mai mari va trebui astfel sa folositi un prelungitor sau sa conectati aparatul la o alta priza.

In plus, un prelungitor poate prezenta in unele cazuri un risc, asa ca este bine sa conectati aparatul direct la priza. Acest lucru se aplica mai ales in cazul aparatelor care au un consum de energie ridicat. Bineinteles, de pe niciun mop nu ar trebui sa lipseasca indicatorul luminos care va avertizeaza atunci cand este timpul sa umpleti din nou rezevorul cu apa.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Tudor

Tudor

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo