Criteriul National

Cum se deschide o patiserie

Cum se deschide o patiserie
august 31
11:14 2017

Daca ati visat vreodata sa deschideti o brutarie sau o patiserie, sansele dumneavoastra de succes ar putea fi ridicate: marfurile de patiserie si brutarie sunt printre industriile cu cea mai rapida crestere pentru intreprinderile mici.

Decideti ce tip de patiserie doriti sa deschideti. Exista brutarii si patiserii care vand numai produse de panificatie, cele care vand sandvisuri si altele care includ si cafea sau alte bauturi nealcoolice. Ganditi-va la ce fel de bunuri doriti sa oferiti.

Alegeti daca doriti sa vindeti produse obisnuite de cofetarie si patiserie sau mai multe produse de nisa, cum ar fi produse ecologice, fara gluten sau vegan (de exemplu, fara oua si produse lactate).


Decideti ce spatiu doriti. Exista mai multe optiuni, iar alegerea dumneavoastra poate varia in functie de valoarea capitalului pe care il puteti investi. Retineti ca expunerea marfii in
vitrine pentru patiserie este factorul atragator de trafic pietonal.

Patiseriile online sunt o modalitate buna de a incepe daca aveti un capital scazut. Puteti lucra de la domiciliu si va puteti vinde bunurile printr-un site web. Va trebui sa angajati un designer web, un programatori bun si sa gasiti un sistem de comanda online..

Patiseriile mai sic au o zona in care clientii isi comanda produsele, dar au si si mese si scaune unde pot manca.


Faceti o lista de echipamente de care aveti nevoie pentru a va incepe afacerea. Veti avea nevoie de cantare, boluri, panouri, cuptoare, mixere, mese de macelarie, casete de afisare (daca lucrati dintr-un spatiu comercial) si frigidere. Pe toate le puteti cumpara de pe
Conti Grup.

Consultati serviciul local de sanatate pentru consumatori, responsabil pentru stabilirea reglementarilor legale. Asigurati-va ca aveti toate elementele necesare in lista.

Decideti ce produse de panificatie doriti sa vindeti la patiserie si de ce ingrediente aveti nevoie. Unele ingrediente de specialitate pot fi destul de scumpe, deci veti avea nevoie de aceste informatii inainte de a va face planul de afaceri.

Elaborati un plan de afaceri. Sa analizati afacerea dumneavoastra din toate unghiurile este un pas esential pentru a asigura un start bun al patiseriei.

Examinati planul de afaceri cu un contabil. Fiti pregatiti pentru ca el este maestru in a gasi costuri suplimentare pe care dumneavoastra le-ati trecut cu vederea. Un contabil bun poate, de asemenea, sa va informeze despre modul in care costurile de pornire pot afecta declaratiile dumneavoastra fiscale.

Adunati capitalul necesar pentru a deschide o brutarie. Daca nu aeti banii, interesati-va la mai multe bance in ce conditii acorda un imprumut de afaceri sau discutati cu investitorii privati pentru a aduna banii necesari.

Alegeti locatia pentru brutarie. Asigurati-va ca este usor accesibila, are trafic pietonal si indeplineste toate cerintele de siguranta.

Inregistrati-va firma cu orasul dumneavoastra si solicitati toate avizele necesare pentru a vinde bunuri de cofetarie.

Deschideti patiseria. Mult succes!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Parteneri:

content writing
clovis.ro